Güzellik & Bakım Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? (Sayfa 9) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Sunandmoon Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Utaniyorum onun bunun yaninda soyunmaktan 0 0 Yorumla
Yadabambaşka Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Acı çekerken neden burdayım diye düşünüyorum :((( 0 1 Yorumla Yadabambaşka +1 yıl Vermiyor Yorumla
ponçik-baby Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl artık lazer dönemi hala ağda mı yaptırıyorsunuz? 1 5 Yorumla Betül_0_0 +1 yıl Pahalı değil mi? Zararlı değil mi? Cilde kanser filan Yorumla Betül_0_0 +1 yıl Ve hormonları etkiliyormus Yorumla ponçik-baby +1 yıl tıp merkezlerinde ya da hastanelerde yapılırsa bir sıkıntısı yok güzellik merkezinde üç kuruşa yapılırsa sıkıntılı Yorumla 2 yorumu gör Betül_0_0 +1 yıl Öyle mi ya.. Yorumla ponçik-baby +1 yıl evet Yorumla
-Angeliciouss- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı. Gitmem kuaföre ağda için kendim yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürekli kocama aldırıyorum. 1 5 Yorumla Kübramsı +1 yıl Alabiliyomu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kübramsı eh işte Yorumla Neanormali +1 yıl Tiksinmiomu Yorumla 2 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @Neanormali hayır o istiyor Sibel Kekilli nin o sahnesi çıldırmış onu Yorumla Kübramsı +1 yıl Ne sahmesi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
hem acı çek hem para öde :)
Akşamına baş veren tüyler istemiyorum bro
E evde de yapabilir ağdasını kadın
Utaniyorum onun bunun yaninda soyunmaktan
Direk lazeri tercih ettim 😂
Güzellik salonnda ağda yaptırmadım
Ağdadan asla vazgeçmem. Üzgünüm😊
Acı çekerken neden burdayım diye düşünüyorum :(((
Vermiyor
Yabancı birine kendini göstermek
artık lazer dönemi hala ağda mı yaptırıyorsunuz?
Pahalı değil mi? Zararlı değil mi? Cilde kanser filan
Ve hormonları etkiliyormus
tıp merkezlerinde ya da hastanelerde yapılırsa bir sıkıntısı yok güzellik merkezinde üç kuruşa yapılırsa sıkıntılı
Öyle mi ya..
evet
Genede ağda gibisi yok
Kesinlikle A seçeneği.
Genel olarak ağdayı sevmiyorum
Güzellik salonunda yaptirmiyorum
valla Venus traş bıçakları gerçekten güzel
Gitmem kuaföre ağda için kendim yaparım
Utanç duygusu. Geriliyor insan..
Güzellik için aci cekiyorum resmen
kuaförun eli hafifse hemen bitiyo acimiyo daa
Hemcinsimin karşısında bacaklarim açık durmak