Mükemmel pürüzsüzlüğün ve evde bakım yapmanın tadını çıkarmak için yılın en doğru zamanı: Yaz geldi, hoş geldi! ☀️🎉
Şimdi, hediye kazanmak için ödüllü sorumuzu cevapla:
Evdeki bakım sırların neler?
Mükemmel pürüzsüzlüğe kavuşmak ve güzelliğini katlamak için evde neler yaptığını #EvdeBakımSırları diyerek anlat, en çok like alan 10 görüşten biri seninki olsun ve Gillette Venus Comfortglide Breeze kazanan kızların arasında yerini al!
Unutma; tıraş olmak hem pürüzsüz güzelliğini zirveye çıkarır hem de yazın gelmesiyle birlikte kısaldıkça kısalan eteklerinin/şortlarının hakkını vermeni sağlar!
Şimdi, Gillette Venus Comfortglide Breeze ile evde mükemmel pürüzsüzlüğe ulaşmak çok kolay! 💜
Gillette Venus Comfortglide Breeze oynar başlığı sayesinde vücudundaki en kıvrımlı bölgelere bile kolayca ulaşır; 3 bıçağı ve suyla aktifleşen kayganlaştırıcı jel barlarıyla mükemmel bir tıraş deneyimi sunar. Bu yaz, Gillette Venus Comfortglide Breeze’i evdeki bakım rutinine ekle; her gün pürüzsüz bir cilde kavuşmanın keyfini sür!
Mükemmel pürüzsüzlüğün sırrını keşfettiğine göre yarışmamıza katılmayı unutma; görüşünü bekliyoruz!
Güncellemeler
+1 yıl
Tebrikler KScanlar, birbirinden güzel görüşleriniz için hepinize çok teşekkürler! Gillette Venus Comfortglide Breeze kazanan kızlar, mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın :) @ojelikadın @Oturayımdayiyin @mekansahibişahmaran @elifycdg @_Boncuğum_ @Minirea @zarafetlik @benkendall @gullmeervee @abuklasubuk
Makyaj yapsam da yapmasam da günlük cilt temizliği benim için çok önemlidir. Yüz temizleyiciden sonra tonik, serum ve nemlendirici krem kullanırım. Haftada bir buhar banyosu ve kil maskesi yapmayı seviyorum. Bunları pürüzsüzlüğün ilk adımları diye düşünüyorum. 2 haftada bir duş sırasında vücut peelingi yapmak oldukça rahatlatıcı ve pürüzsüzlüğe yardımcı bir detaydır.
Saç bakım sırlarım
Saç bakım sırlarım
Saç bakım maskeleri vazgeçilmez. Evdeyken saçlarım aşırı ısıdan uzak ve daha da bakımlı görünüyor. Genelde kendi kendine kurumasını bekliyorum. Ayrıca onarıcı saç bakım maskeleriyle saçlarımı daha da güçlendiriyorum.
Tırnak bakım sırlarım
Tırnak bakım sırlarım
El, ayak ve tırnak bakımı benim için ayrıca bir sevda. Manikür ve pedikür yapmayı, oje sürmeyi çok seviyorum. #EvdeKal sürecinde çok fazla oje sürmedim ve tırnaklarımı dinlendirdim. Bakımını, C vitaminini ve nemlendirici el kremini asla eksik etmiyorum.
Hijyen ve pürüzsüzlük sırlarım
Bu süreçte genel olarak hijyenin ne kadar önemli bir şey olduğu çok daha iyi anlaşıldı. Pürüzsüzlük de hijyenin ilk kurallarından biridir. Pürüzsüzlük için birçok seçenek olabilir, ama benim için önemli olan pratik ve acısız olması. Ayrıca nakitten de vakitten de tasarruf etmeyi seviyorum. Bu yüzden tercihim Gillette Venus Comfortglide Breeze 🤞
Gillette Venus Comfortglide Breeze
3 bıçaklı sistemiyle yakından tıraş sağlıyor. Oynar başlığı sayesinde her kıvrıma uyumlu hareket ediyor. Suyla aktifleşen formülü kaygan zemin oluşturup kolay tutuş sağlayan sapıyla tıraşı daha da kolay hale getiriyor ve kesiğe, tahrişe sebep olmuyor. Mükemmel frezya kokusunu da unutmamak lazım 🌺
Makyajı ciltten arındırmak benim için en önemli şeylerden biri! Sadece makyaj temizleme mendili ya da makyaj temizleyici suları yeterli bulmadığım için mutlaka bir yüz temizleme jeli kullanırım. Her gün 2 kere kullandığım bu rutine haftada 2 gün de maske ekliyorum. Yüzüm rahatlaması için de haftada 3 ya da 4 gün makyaj yapmamaya çalışıyorum. Yüzümdeki yağlanmayı engellemek için de Gülsuyu kullanımı favorim! Yüzdeki tüylere tahammülsüzlüğümden bahsetmiyorum bile. Yüzde lazerden olumlu bir sonuç alamadığım için düzenli olarak soyulabilir ağda kullanıyorum ayrıca.
SAÇ BAKIM SIRLARIM
Her gün duşa giren biri olarak yalnızca her gün kullanıma uygun şampuanları seçiyorum. Saç sağlığım için genel olarak tuzsuz ve sülfatsız şampuanları tercih ediyorum, saçımı çok yıpratmaması için de aşırı sıcak su yerine ılık su ile yıkıyorum. Hepimizin en azından bir kere duymuş olduğu bir markanın karışık yağlardan oluşturduğu maskeyi haftada 2 gün kullanıyor, saçımın nemlenmesini ve canlı kalmasını sağlıyorum. Bu maske ayrıca saçları hızlı uzatmaya yardımcı. Haftada 1 arındırıcı şampuan kullanıyorum bu da saçımdaki kalıntıları arındırıyor, kafa diplerimi daha rahat hissettiriyor. Bu bakımların yanında saçıma düzenli olarak kuaför yardımıyla keratin bakım yaptırıyorum, kesinlikle öneririm.
KURU CİLDİ NEMLENDİRMEK ÇOK ÖNEMLİ
Kuru bir cilde sahip olduğum için losyonlar ve yağlarla barışık biri olmuşumdur. Öncelikle vücut peelingi kullanıp cildimi ölü derilerden arındırırım. Her duştan sonra cildimi şuanki favorim olan kuru yağ ile nemlendiriyorum.
TER KOKUSUNUN ÖNÜNE NASIL GEÇİYORUM?
Su ile barışık olmak birinci kuralımız. Her gün duşa giriyorum ki herhangi bir ter kokusundan ilk başta ben rahatsız olmayayım. Duştan direkt sonra kremsi bir yapıda olan roll-on'umu uyguluyorum bu kendimi daha rahat hissettiriyor. Bol bol su içmek de terlemeyi dengeye sokacaktır. AMA EN ÖNEMLİ ETKEN DÜZENLİ TÜY GİDERMEK! Tüyler bakteri toplar ve kötü koku bu bakteriler yüzünden oluşur. Bu tüylerden kurtulmada en büyük yardımcım Gillette Venus tıraş bıçakları! Venus'un özel yapısı sayesinde cildimde hiç kesik oluşturmuyor, saniyeler içinde bebeksi pürüzsüzlüğe ulaşıyorum. Acısız yöntemlerle pürüzsüzlüğe ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Teşekkürler Venus!
#EvdeBakımSırları Yüzüme aşırı derecede çok önem veren biriyim yüzüm kirllenince hemen yüzümü cilt bakım ürünleri ile yıkıyorum kil maskesi yapıyorum leoral Paris ürünüyle bakım benim için asla vazgeçilmez şeydir. Nemlendirici olarak bieodarma kullanıyorum çok iyi herkese tavsiye ederim makyaj yapan biri değilim ama bb krem kullanıyorum bb krem sürmeden önce cildimi önce iyice nemlendirici sürüyorum. Havalar ısındı mutlaka güneş kremimi eksik etmem sizlerde etmeyin #gilletevenus hayatımda hiç kullanmadım çok merak ettiğim bir ürün kullanmak çok istiyorum. Ve yüzümü buz ile terapi yapıyorum. Doğal yollardan maske yapıyorum kendime sıkıştırılmış maskeler den var bende kendi doğal tarfimle yapıyorum. Günün ilk ışıklarını sağlıklı bir ciltle karşılamak için yüzünüzü yıkadıktan sonra kokulu losyonlarla ve buz parçaları ile nemlendirin. Çiçek kokuları tüm duyularınızı harekete geçirecektir. Nemli temizleme pamuğunu parmaklarınızla yumuşakça tüm yüzünüzde gezdirin. Pamuğun diğer tarafını makyajdan sonra yine yüzünüzde hafifçe gezdirmek makyajınızı transparan ve doğal bir hale getirir. Evde peeling de mi yok? Krema ya da yoğurdu 2 yemek kaşığı tuzla karıştırın ve duş öncesi cildinize sürün. Etkisini göreceksiniz. Doğadaki tuz ve şeker partiküllerinde doğal peeling maddeleri olduğunu unutmayın. Çok seyahat ediyorsunuz, evinizi, yatağınızı özlüyorsunuz. O zaman kaldığınız otelde hem odanıza hem yatağa bir kaç damla kullandığınız parfümden sıkmayı deneyebilirsiniz. Karnınızı hamilelik çizgilerinden korumak istiyorsanız jojoba yağına birkaç damla lavanta esansı damlatın. Elde ettiğiniz karışımı dairesel hareketlerle cildinize yedirin. Kozmetik markaların arasında hem çatlakların oluşumunu etkileyecek, hem de oluşmuş çatlakları azaltacak birkaç marka bulmanız da mümkün. Evde herşeyimi kendim yapmayı tercih ediyorum başkası yapınca çok rahatsız ve utanma oluyor diye hiç kuaföre gitmedim benim açımdan kendi işimi kendim görüyorum. Dudaklarımı mutlaka nemlendirici kullanıyorum çünkü çok kuruyor önce nemlendirici sonra dudak kalemi sonra ruj sürüyorum ve banyodan çıktıktan sonra Deotak sürüyorum koltuk altıma hiç 1 hafta terleme koku yapmıyor harika bir ürün benim için evde bakım sırarları böyleydi..
#EvdeBakımSırları eh benim gibi bir güzellik&bakım fenomeninin sırları saymakla bitmez ama sizler için genel ve kısa bir özet geçeyim. Saçlarım için:Saçın uzaması için kendi yağına ihtiyacı olduğunu düşünmemden ötürü haftada (yaz dışında)2 kez duş alıyorum, her şampuanlamadan önce saçıma bakım yağı sürüp bir saat bekletiyorum daha sonra 1 kez saç sabunuyla yağını alıyorum 2 kez de sşmpuanlıyor ve bakım kremini asla es geçmiyorum. Cildim için: Her gün yüz temizleme jeli ve tonik kullanıyorum, haftada 2 gün ise maske yapıyorum diğer 2 gün de burun bandı takıyorum. El bakımım için: Ellerimi sürekli nemlendirip tırnaklarımı kare oval şeklinde kesip şekillendiriyorum ve işte en önemli kısım yks sınavına gireceğim zamanımın olmadığı ve acıya tahammülüm olmadığı bu dönemde kısa sürede istenmeyen tüylerimden kurtulmama neden olan sevgili Gillette Venüs ❤ Cildimi batıklardan, tüylerden ve ölü derilerden kısa sürede ve acısız kurtardığı için minnettarım iyi ki var 😍
Bakım denildiğinde aklıma saatlerce yaptığım terapi gibi mükemmel bakımım geliyor. Saçlarım için her şeyin en iyisini araştırıp kullanıyorum. Yılan yağı saçları uzatıyor ve tatlı badem yağı kırıklara iyi geliyor haftada en az 1 kere bunları uyguluyorum. 🤗 Ardından saçma uygun olarak bulduğum Elidor saç bakım kremini kullanıyorum. 24 saat şekil veriyor ve kokusu sakız gibi çok hoş! 😻
Elidor
Vücuduma yaptığım zahmetsiz ve acısız uğraştığım ve sonucunda mükemmel bir pürüzsüzlük elde ettiğim Gillette Venus Comfortglide Breeze sayesinde cildim duştan çıkınca bebek gibi oluyor. 🤗 Jel barları sayesinde tıraş bıçağı yanında ekstra bir ürüne ihtiyaç duymuyorum. Duştan çıkınca vücut losyonu kullanıp güne puanımı 10/10 veriyorum.
#evdebakımsırları diyince aklıma ilk önce pürüzsüzlük geliyor, haliyle kadınlar olarak bu duruma çok önem veriyoruz, pürüzsüz yumuşacık bacaklar için öncelikle bacaklarımı ılık suyla ıslatıyorum Suda çok fazla kalmamaya özen gösteriyorum 15-20 dakikadan sonra su, derinin buruşmasına ve hafif kabarmasına, tıraşın istediğim gibi olmamasına neden oluyor, tıraşa başlamadan asla ve asla sabun kullanmıyorum çünkü tıraş esnasında jiletin tıkanmasına neden olur. Ayrıca birçok sabun cildimizin kurumasına ve pul pul olmasına neden olur, cildimde ki yağı ve nemi atmak için jilet yapacağım bölgeyi bol suyla yıkıyorum. Tıraştan önce yeterli miktarda nem uygulamak tüyleri ıslak tutmamda yardımcı oluyor ve jiletin derimin üzerinde kolayca kaymasını sağlıyor ve en en önemlisi uygun donanımlı jileti seçmektir Venüs, tüm kadınların tıraş ihtiyaçlarını karşılamak için eksiksiz bir jilet portföyü sunar. Diğer rakiplerine göre, daha yumuşak ve daha rahat bir tıraş deneyimi sunar ve pürüzsüz bir cilt için tüm tüylerinizi önemli ölçüde alır. Dizleriniz ve bilekleriniz gibi zorlayıcı bölgelerde bile, bıçakların her biri tek tek cildinizle temas halinde kalır. Dizlerinizin arkası, bilek bölgeleri ile kemiğin cilt yüzeyine yakın olduğu bölgeler tıraş edilmesi güç alanlardır. Oysa, tüm Venüs jiletlerinin özelliği olan oval biçimli başlığı manevra kabiliyetini maksimum seviyeye çıkararak, tıraş edilmesi zor alanları kolaylıkla tıraş etmenizi sağlar. Yıllardır kullandığım tanıştığından bu yana vazgeçemediğim Venüs serisi sayesinde pürüzsüz bacaklara sahibim🥰❤️Tıraş olmanızı kolaylaştıracak başka bir yol ise bu bölgeleri tıraş jeli ile olabildiğince ıslak tutmaktır. Bacaklarınıza krem sürmek, cildinizin yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı olur 🤩
#EvdeBakımSırları kuaföre gitmeyi sevmediğim için hemen hemen her türlü bakımımı evde yaparım. Bakımın en başında temizlik hijyen ve pürüzsüz vücut da şart tabi :) kaş ve yüz tüylerimi ip ile almaya tercih ederim. Dove sabun vazgeçilmezim her sabah mutlaka yüzümü onunla yıkarım. 10 günde bir maya maskesi, peeling yapmak hoşuma gidiyor. Bakım diyince sadece vücut değil tırnak saç bakımı da önemli saçlarımına özen göstermeyi severim ama çok ısıya tabi tutmam doğal haliyle daha sağlıklı oluyor.
#EvdeBakımSırları Evde bakım diyince ilk adım pürüzsüzlük ile başlar. Pürüzsüz olmadığım zamanlar kendimi bakımlı hissetmiyorum. Pürüzsüz bir cilt için öncelikle bol bol su içiyorum. İlk olarak vücudu içerden beslemek gerekiyor. Haftada bir mükemmel kokulu kahve peelingi ile vücudumu ölü deriden arındırıp Gillette Venüs ile tüylere eldeva ediyorum. Tıraş tercih ediyorum çünkü hem daha pratik hem de daha yumuşak ve pürüzsüz hissetmemi sağlıyor. En son ise vücudumu en sevdiğim nemlendirici ile nemlendirip son dokunuşu yapıyorum. 🌸🌸🌸🌸
Ayyy yetiştim yetiştimm😂 #EvdeBakımSırları 'mı kız kardeşim de öğrendiğinden sır diyemicem birazdan yazacaklarima..😅 Hassas bir cildim var. Bir yere çarpsam ya da ufacık bir kaşıntı olsa hemen kızarıp morarmaya meyilliyim😑Ağda bantları mahvetti beni. Güneş yanığı gibi kızarıklıklardan kurtulmak için epilasyonu denedim. Fakat o daha berbat bir sorun çıkardı ortaya: batıklar.. batıkları geçirmek için hamamda keseleyip durdum kendimi.. cildim bana isyan ederken @Gillette ile tanıştım. İlk olarak Simpley Venus serisinin üç başlıklı turuncu olanını kullandım. Daha sonra Comfortglide Breeze’i aldım da kız kardeşim çaldı benden.. Şu sıralar Simpley Venus serisinin mavili olanını kullanıyorum da artık değiştirme vakti geldi..🌸
Merhabalar. Cildimi her hafta peeling ile ölü hücrelerden arındırıyorum. Tıraş sonrası mükemmel pürüzsüzlüğün tadını çıkarmak için vücut losyonu kullanıyorum. Ve duş jelimle cildimi neme doyuruyorum. #EvdeBakımSırları
Tabi ki biz bir çok kızın ilk önceliğimiz pürüzsüz bir cilt oluyor. Kızlar tüyler konusun da çok hassastır, pürüzsüz bir cilt için öncelikle bol bol su içiyorum. İlk olarak vücudu içeriden beslemek gerekiyor. Ardından hafta da bir peeling yaparak vücudumu ölü hücreler den arındırıp Gillette Venüs ile tüylere elveda ediyorum. Benim tabi ki bura da ki en büyük yardımcım Gillette Venüs hem daha pratik hemde acısız ve zahmetsiz teşekkürler @Gillette Venus... <3
#EvdeBakımSırları Genelde bakımımı kendim yaptığım için kuaföre ihtiyacım olmuyor. Her gün duş alıyorum. Duştan sonra da saçlarıma bakım sağlayıp beslemesi için argan yağını kullanarak saçlarımı besliyorum. Cildim içinse Her gün Yüzümü yıkadıktan sonra yüz temizleme jeli ile yüzümü ölü derilerden ve yağlanmadan kurtarıyorum. Daha sonra nemlendirici olea veralı nemlendirici toniğimi uyguluyorum. Haftada 3gün maske yapıyorum. Cildim hassas olduğu için kremle destekliyorum. El kremi mi uyguluyorum. Tabi bu süreçte en destekçim Gillette Venüs🤞🏻🙆 Bacaklarıma bakım yapmak için daha sonrasında şekerli limonlu peelingimi uyguluyorum ve sonuç harika oluyor.🙃💖
Peeling yapmayı çok seviyorum, cildimden ölü deriler uzaklaştıktan sonra çok rahat hissettiriyor. Aynı zamanda cildin nefes almasını da sağlıyor :) Her duş sonrasında nemlendirici vücut losyonu kullanması ihmal etmem, kokulu olanlar çok hoşuma gidiyor :) Elbette Venus sayesinde hiçbir tüyümü atlamadan pürüzsüzlüğe kavuşabiliyorum ♥
Ben tıraş yaptıktan sonra, mutlaka sağlam bir kese ile keseliyorum bacaklarımı. Duştan sonra da mutlaka nemlendiriyorum. Pamuk gibi oluyor bacaklarım herkese tavsiye ederim.
Yıllarca ağda yaptım koltuk altlarımda kararmalar oldu çok pişmanım. Bir tıraş bıçağı alıp en az bir ay kullanıyorum. Favorim tabii ki Gillette Breeze <3
#EvdeBakımSırları Cildime, saçıma, yüzüme bakım yaparken genelde tercihim doğal yöntemlerden yana olur. Saçlarımın ihtiyacına göre hazırladığım bitkisel yağlarla haftada 1 kez masaj yapar bekletirim ve sonrasında mis gibi bir duş alırım. Yüzüm için günlük olarak temizleme jelimi kullanırım. Maske olarak da maya ve sütü karıştırıp haftada 1 kez yüzüme uyguluyorum. Benim için en önemlisi duş! Duştan çıktıktan sonra pürüzsüz ve ferah olmak en iyisi! O yüzden bende duştayken ilk önce bacaklarımı pürüzsüzlüğüne kavuşturuyorum ve sonrasında da kahve limon şeker üçlüsüyle de peeling yapıp duşumu bitiriyorum. İşte harika bir günün başlangıcı böyle olur benim için! ❤️
Evde kaldığımız şu günlerde kendimizle daha fazla vakit geçirebiliyoruz bu zamanlarda saçlarıma ve vücuduma iyi bakmaya çalışıyorum hijyen çok önemli zaten Saçlarıma iyi gelen yağlar var ve kendime ait özel bir şampuanım. Zaten şöyle bir şey var ki çok sık şampuan değiştirmek saçı yıpratıyor ve kepek oluşumuna yol açıyor belirlediğiniz saçınıza iyi gelen şampuanları kullanmalıyız. Ellerim için nemlendirici Krem kullanıyorum kendi tenimize gore seçtiğimiz kremler daha etkili oluyor icerikleride önemli tabi ki bazıları cildi tahrik edebiliyor. Evde kaldığımız şu günlerde çok makyaj yapmamalıyız cildimizi rahatlatmamız gerekir. Evde olmasak bile çok makyaj yapmamak lazım. "Cildinizin dinlenmeye ihtiyacı var"
İstenmeyen tüyler için de Gillette Venüs kullaniyorum
Aslında daha fazla bakım yapıyorum ama buraya yazmaya üşendim
Olmazsa olmazlarımdandır evde bakım yapmak... bu gerek cilt bakımı gerekse de yüz ve diğer vücut bakımlarını kapsıyor. Peki benim bakım sırlarım neler?Tabi ki " nem terapisi ". Cildimin sahip olduğundan çok, kuruluğuna iyi gelecek bir o kadar da hoş kokulu nem terapisi. Bu nem terapisi pürütsüz bir vücut için ve temiz gözenekli bir cilt için sahip olacağınız altın değerinde bir terapidir.💕#EvdeBakımSırları
Her kadın gibi bende bakımlarıma çok önem veriyorum. Özellikle tüyler konusu benim için çok daha önemli bir durumda. Bana da pratik ve etkili bir çözüm olarak Venüs ü önerdiler. Cildim kuru normal tıraş bıçakları cildimi tahriş ederken Venüs Comgortglide Breeze yumuşacık yapıyor. Sadece bununla kalmayıp tüylerin cikma süresini diğer bıçaklara göre uzatıyor. Cildim de herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmuyor. Oynar başlı yapısıyla vücudumda her yerinde etkili oluyor. 3 bıçaklı yapısı sayesinde tüyleri kökten alıyor bunu yaparkende kayganlaştırıcı jel yapısı sayesinde vücuduma zarar vermiyor. Ben arkadaşımın önerisi ile aldım sıra sizde kızlar. Venüs hep olay ❤
Kuaförde sıra beklemeyi sevmediğim için normalde de evde yaptığım için benim için bir değişiklik olmadı. Kıvırcık saçların olduğu için saçlarımın eskiden olduğu gibi buklelerimin eski haline dönmesi için ve elektriklenmemesi için maskeler yapmaya başladım, ılık suyla yıkadım çünkü sıcak su saçları yıpratabiliyor ve soğuk suyla duruladım. Saçlarımı ısı kullanmadan kuruttum. Hem saçıma hem de cildim için aloe veralı ürünler kullanıyorum ve evimde de bitkisi olduğu için çok süper oluyor. Cildim hassas olduğu için ağda her zaman cildimi tahriş ediyor ve batıklar oluyordu. Bu yüzden batıksız, pürüzsüz bir cilt için de gilette venüs comfort kulanıyorum ve pratik olduğu için zamandan da paradan da tasarruf ediyorum.
#EvdeBakımSırları Kışın bazı şeyleri göz ardı edebilsek bile, yazın bizim için genel anlamı pürüzsüz bir cilt. Daha önceleri bende ağda ve tüy dökücü kremleri tercih eden biri olsam da Gillette Venus son bir yılda hayatımı kurtardı diyebilirim. Haftada hiç olmasa bile bir kere kullanıyorum, bazı zamanlar bu durum ikiye ya da üçe çıkabiliyor. Daha yumuşak hissetmek içinse, tüylerimi aldıktan sonra, duş jeli ile güzelce ovalıyorum. Banyo sonrası ise olmazsa olmazım elbette nemlendirici kremler, vücudumun yumuşacık ve pürüzsüz hissettirmesini seviyorum.
Saçlarım içinse şampuan sonrası mutlaka bakım kremi kullanıyorum. İnce telli saçlara ve kırıklara sahip olduğum içinde sık sık badem yağı kullanmayı tercih ediyorum.
Her gün sabahları yüzümü dove kalıp sabunla yıkıyorum ve yüz temizleme makinesinin sert fırça başlığıyla siyah nokta ve sivilciler gidiyor. Epilasyondan önce sabunsuz kese yapıyorum sonra bacaklarıma yulaf ezmesi, elma suyu, limon kabuğu , tuz ve nemlendirici kremden oluşan peelingi uyguluyorum batıkları çıkarıyor eğer çıkmamışsa batıklar tekrar kese ve epilasyon aletiyle pürüzsüz bir cilde kavuşuyorum bacaklardaki çatlaklar ve selülitin gitmesi icinde doğal zeytinyağı ile masaj yapıyorum cok bekletmeden yıkıyorum ellerim için nemlendiriciye alıştırmamak icin cok krem sürmüyorum su iciyorum cildim kurumasın diye parmaklarıml da haftada bir kez kütikulları cikartiyor ve törpülüyorum
ben riviera kullanıyorum tıraş köpüğü yerine saç kremi deneyin aşırı yumuşak ve soft oluyor ayrıca bütün gillette venus ürünlerini denedim ama neden bilmiyorum rivieranın bir kokusu var ve bana çok hoş geliyor bazı ürünlerinin başlıklarının değişmesi sayesinde daha ekonomik oluyor 3 bıçakla da batık kökte kalan ve görünen tüyler de olmuyor sadece suyla da kullandığım oluyor çünkü kayganlaştırıcı şeritleri gerçekten acil durumlarda aşırı pratik acısız ve yarasız tüm vücudum pürüssüz oluyor
Tek seferlik at diyor ya ondan şey ettim. Yani bı kaç kere kullansam bı şey olmaz mi? İlk defa kullanacagim da ağda vs uzun sürüyor. 20 günlük idare etse yeter sınava kadar her gün dersaneye giriyorum da :D
#EvdeBakımSırları Eeevvvttttt🗣 kendim çok bakımlı bir kadın olarak bakim sırlarımı huzurunuza sunarımmmm🤗 Sabah yataktan çıktığım gibi doğru lavaboya 😉 öncelikle dişlerimi her zmn kullandigim diş macunum colgate optic white sayesinde dişlerim bembeyaz inci gibi 😁 veee duşta her zmn yanimdaa olan 3 kahramanım varrrrrr😲😊saçlarım için elidor kırmızı yosun özü inanılmaz memnunum saçlarım istediğim gibi yumuşacık; ) birde duş jelim var pure line kalıcı kokusuyla beni benden aliyor. 😍 duştaki diğer yardımcım ise gillete venus breeze ahhh o kokusu ıslanınca kayganlaşan jeli beni benden aliyor 🤩 gillete venus kullanmadan önce benim gibi hassas ve kuru bir ciltte jilet ile yapılan bir işlem sonrası cilt hasarı ve kaşıntı oluyordu , bununla tanıştıktan sonra bu problemi hiç yaşamadım ve kullanımı cidden çok pratik ve güvenli pürüzsüzlüğün dibine vuruyorum 😎😎😎
Mukemmel purüzlügümü ağdaya ve epilasyona borcluyum. Vucudunuza buna alistirinca aci da cekmiyorsunuz kıl kökleriniz zayifliyor ayrica daha hizli yapmaya basliyorsunuz. ustune 2 haftaya kadar purüzsüz takiliyorsunuz. jiletten sonraki kasinti veya jiletle alindiginda oldugu gibi tüyler cikarken olan kasinti da olmuyor. oldu ki tüylerini almadiniz hepsi farkli zamanlarda ciktigi icin seyrek ve rahatsiz etmeye bir goruntu olusuyor. #EvdeBakımSırlarım
#EvdeBakımSırları ilk olarak cildime makyaj malzemesi uygulamıyorum. Böylece cildim hem nefes alıyor, hem de kimyasalla buluşmuş olmuyor. Daha sonra ojelerimi de çıkarıyorum, sadece yüzümuz değil el ayak tırnaklarimiz da nefes almalı. Sonra yüzüme peeling maske uyguluyorum. Ve en son nemlendiriyorum. Daha sonra vücudumun da nefes alması için kıllarımı temizliyorum :D sadece vücudumun dışına değil içine de bakıyorum ve detoks suları vs tüketip vücuduma güzel bakıyorum.
#Evdebakimsirlarim Öncelikle tepeden tırnağa bakım yapmaya bayılıyorum. Bunun için pazar akşamları biçilmiş kaftan. Tabiki venusle istenmeyen tüylerden kurtuluyoruz. Temiz pan olmanın en önemli adımı pürüssüz bir cilt... Gelelim cildimize haftada en az bir siyah nokta bantları ve peelinglerle siyah noktalarım ve ölü derilerimizden kurtuluyoruz. Ve gelelim el ve tirnak bakımlarımıza.. El hijyenimizin rövanşta olduğu şu günlerde kolonya ve dezenfektanlardan kabuk bağlayan ellerimizi her gece düzenli olarak nemlendiriyorum. Tirnak bakımımızı ihmal etmiyoruzz tabiki.. Veeee gelelim olmassa olmaz bir kadının en güzel aksesuarinaa. Tabikide saçlarımız her duştan sonra pantenin saç bakım yağını uyguluyorum. Haftada bir duştan öncede saf argan ve badem yağını duştan bir saat önce sürüp bekliyoruz. Benim evde bakımım bu şekilde. ❤
Venus gillete ekstra smooth kullanıyorum. Hatta bugün yeniledim. Yıllardır ağdayla uğraşıyorum venus gillete kadar kullanımı kolay ve pürüzsüz yapmıyor. Haftada bir maske ve peeling yapıyorum. 2 gün aralıkla cildimi jel temizleyiciyle temizleyip tonik uyguluyorumDuştan çıktıktan sonra the body shop body butter kullanıyorum, harika nemlendiriyor ve kokuları müthiş. Dişlerimi fırçalamayı asla aksatmıyorum. Evde olsam bile deodorant kullanmayı seviyorum. Temiz hissetmek ve temiz kokmak benim işim diyebilirim.
Özellikle bu zorlu günlerde biraz bakım yönün den tereddüte girmiştim cünkü ister istemez bir şeyler iyi olsun istiyorsun, her zaman kullandığım yazın daha fazla kullandığım gilette ki ile duşta köpüklendikten sonra ağrısız belirli bölgemde kuşlandım, kesinlikle temizlik bakımın dan rahat oldum. Ve seviyorum venüsü
Venüs cildimde batık yapmayan tek tüylerden kurtulma yöntemi, asla venüsten vazgeçmeyi düşünemem bile! Sonrasında yapılan peelin ya da kese pırıl pırıl görünmenin altın kuralı. Kremle nemlendirmeyi de unutmazsak her mevsim eteklerle barışık kalırız ✌
Sabahları kalktığımda yüzümü önce soğuk su ile yıkıyorum daha sonra nemlendiricimi sürüyorum onun haricinde artık pek fazla makyaj yapmadığım için cildimde önemli oranda bir gelişme oldu daha temiz ve pürüssüz hissediyorum bence cildinize kimyasal şeyler kullanmayın daha çok yıpratırsınız kullanacaksanızda bir nemlendirici yeterli olur diye düşünüyorum ve bir de türk kahvesi telvesi ve yoğurdu buzdalabında 30 dakika bekletip yüzüme uyguluyorum çok iyi geliyor ve doğal bir yöntem denemizi tavsiye ederim
Kızlar Ne Diyor
Tabiri caizse 'tepeden tırnağa bakım' yapmayı seviyorum. Cilt bakımı, saç bakımı, tırnak bakımı, hijyen ve pürüzsüzlük! Olmazsa olmazlarım bunlar. #EvdeBakımSırları
Evdeki bakım sırlarım neler?
Cilt bakım sırlarım
Makyaj yapsam da yapmasam da günlük cilt temizliği benim için çok önemlidir. Yüz temizleyiciden sonra tonik, serum ve nemlendirici krem kullanırım. Haftada bir buhar banyosu ve kil maskesi yapmayı seviyorum. Bunları pürüzsüzlüğün ilk adımları diye düşünüyorum. 2 haftada bir duş sırasında vücut peelingi yapmak oldukça rahatlatıcı ve pürüzsüzlüğe yardımcı bir detaydır.
Saç bakım sırlarım
Saç bakım maskeleri vazgeçilmez. Evdeyken saçlarım aşırı ısıdan uzak ve daha da bakımlı görünüyor. Genelde kendi kendine kurumasını bekliyorum. Ayrıca onarıcı saç bakım maskeleriyle saçlarımı daha da güçlendiriyorum.
Tırnak bakım sırlarım
El, ayak ve tırnak bakımı benim için ayrıca bir sevda. Manikür ve pedikür yapmayı, oje sürmeyi çok seviyorum. #EvdeKal sürecinde çok fazla oje sürmedim ve tırnaklarımı dinlendirdim. Bakımını, C vitaminini ve nemlendirici el kremini asla eksik etmiyorum.
Bu süreçte genel olarak hijyenin ne kadar önemli bir şey olduğu çok daha iyi anlaşıldı. Pürüzsüzlük de hijyenin ilk kurallarından biridir. Pürüzsüzlük için birçok seçenek olabilir, ama benim için önemli olan pratik ve acısız olması. Ayrıca nakitten de vakitten de tasarruf etmeyi seviyorum. Bu yüzden tercihim Gillette Venus Comfortglide Breeze 🤞
3 bıçaklı sistemiyle yakından tıraş sağlıyor. Oynar başlığı sayesinde her kıvrıma uyumlu hareket ediyor. Suyla aktifleşen formülü kaygan zemin oluşturup kolay tutuş sağlayan sapıyla tıraşı daha da kolay hale getiriyor ve kesiğe, tahrişe sebep olmuyor. Mükemmel frezya kokusunu da unutmamak lazım 🌺
CİLT ARINDIRMA
Makyajı ciltten arındırmak benim için en önemli şeylerden biri! Sadece makyaj temizleme mendili ya da makyaj temizleyici suları yeterli bulmadığım için mutlaka bir yüz temizleme jeli kullanırım. Her gün 2 kere kullandığım bu rutine haftada 2 gün de maske ekliyorum. Yüzüm rahatlaması için de haftada 3 ya da 4 gün makyaj yapmamaya çalışıyorum. Yüzümdeki yağlanmayı engellemek için de Gülsuyu kullanımı favorim!
Yüzdeki tüylere tahammülsüzlüğümden bahsetmiyorum bile. Yüzde lazerden olumlu bir sonuç alamadığım için düzenli olarak soyulabilir ağda kullanıyorum ayrıca.
SAÇ BAKIM SIRLARIM
Her gün duşa giren biri olarak yalnızca her gün kullanıma uygun şampuanları seçiyorum. Saç sağlığım için genel olarak tuzsuz ve sülfatsız şampuanları tercih ediyorum, saçımı çok yıpratmaması için de aşırı sıcak su yerine ılık su ile yıkıyorum. Hepimizin en azından bir kere duymuş olduğu bir markanın karışık yağlardan oluşturduğu maskeyi haftada 2 gün kullanıyor, saçımın nemlenmesini ve canlı kalmasını sağlıyorum. Bu maske ayrıca saçları hızlı uzatmaya yardımcı. Haftada 1 arındırıcı şampuan kullanıyorum bu da saçımdaki kalıntıları arındırıyor, kafa diplerimi daha rahat hissettiriyor. Bu bakımların yanında saçıma düzenli olarak kuaför yardımıyla keratin bakım yaptırıyorum, kesinlikle öneririm.
KURU CİLDİ NEMLENDİRMEK ÇOK ÖNEMLİ
Kuru bir cilde sahip olduğum için losyonlar ve yağlarla barışık biri olmuşumdur. Öncelikle vücut peelingi kullanıp cildimi ölü derilerden arındırırım. Her duştan sonra cildimi şuanki favorim olan kuru yağ ile nemlendiriyorum.
TER KOKUSUNUN ÖNÜNE NASIL GEÇİYORUM?
Su ile barışık olmak birinci kuralımız. Her gün duşa giriyorum ki herhangi bir ter kokusundan ilk başta ben rahatsız olmayayım. Duştan direkt sonra kremsi bir yapıda olan roll-on'umu uyguluyorum bu kendimi daha rahat hissettiriyor. Bol bol su içmek de terlemeyi dengeye sokacaktır. AMA EN ÖNEMLİ ETKEN DÜZENLİ TÜY GİDERMEK!
Tüyler bakteri toplar ve kötü koku bu bakteriler yüzünden oluşur. Bu tüylerden kurtulmada en büyük yardımcım Gillette Venus tıraş bıçakları! Venus'un özel yapısı sayesinde cildimde hiç kesik oluşturmuyor, saniyeler içinde bebeksi pürüzsüzlüğe ulaşıyorum. Acısız yöntemlerle pürüzsüzlüğe ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Teşekkürler Venus!
#EvdeBakımSırları Yüzüme aşırı derecede çok önem veren biriyim yüzüm kirllenince hemen yüzümü cilt bakım ürünleri ile yıkıyorum kil maskesi yapıyorum leoral Paris ürünüyle bakım benim için asla vazgeçilmez şeydir. Nemlendirici olarak bieodarma kullanıyorum çok iyi herkese tavsiye ederim makyaj yapan biri değilim ama bb krem kullanıyorum bb krem sürmeden önce cildimi önce iyice nemlendirici sürüyorum. Havalar ısındı mutlaka güneş kremimi eksik etmem sizlerde etmeyin #gilletevenus hayatımda hiç kullanmadım çok merak ettiğim bir ürün kullanmak çok istiyorum. Ve yüzümü buz ile terapi yapıyorum. Doğal yollardan maske yapıyorum kendime sıkıştırılmış maskeler den var bende kendi doğal tarfimle yapıyorum.
Günün ilk ışıklarını sağlıklı bir ciltle karşılamak için yüzünüzü yıkadıktan sonra kokulu losyonlarla ve buz parçaları ile nemlendirin. Çiçek kokuları tüm duyularınızı harekete geçirecektir. Nemli temizleme pamuğunu parmaklarınızla yumuşakça tüm yüzünüzde gezdirin. Pamuğun diğer tarafını makyajdan sonra yine yüzünüzde hafifçe gezdirmek makyajınızı transparan ve doğal bir hale getirir. Evde peeling de mi yok? Krema ya da yoğurdu 2 yemek kaşığı tuzla karıştırın ve duş öncesi cildinize sürün. Etkisini göreceksiniz. Doğadaki tuz ve şeker partiküllerinde doğal peeling maddeleri olduğunu unutmayın. Çok seyahat ediyorsunuz, evinizi, yatağınızı özlüyorsunuz. O zaman kaldığınız otelde hem odanıza hem yatağa bir kaç damla kullandığınız parfümden sıkmayı deneyebilirsiniz. Karnınızı hamilelik çizgilerinden korumak istiyorsanız jojoba yağına birkaç damla lavanta esansı damlatın. Elde ettiğiniz karışımı dairesel hareketlerle cildinize yedirin. Kozmetik markaların arasında hem çatlakların oluşumunu etkileyecek, hem de oluşmuş çatlakları azaltacak birkaç marka bulmanız da mümkün. Evde herşeyimi kendim yapmayı tercih ediyorum başkası yapınca çok rahatsız ve utanma oluyor diye hiç kuaföre gitmedim benim açımdan kendi işimi kendim görüyorum. Dudaklarımı mutlaka nemlendirici kullanıyorum çünkü çok kuruyor önce nemlendirici sonra dudak kalemi sonra ruj sürüyorum ve banyodan çıktıktan sonra Deotak sürüyorum koltuk altıma hiç 1 hafta terleme koku yapmıyor harika bir ürün benim için evde bakım sırarları böyleydi..
#EvdeBakımSırları eh benim gibi bir güzellik&bakım fenomeninin sırları saymakla bitmez ama sizler için genel ve kısa bir özet geçeyim. Saçlarım için:Saçın uzaması için kendi yağına ihtiyacı olduğunu düşünmemden ötürü haftada (yaz dışında)2 kez duş alıyorum, her şampuanlamadan önce saçıma bakım yağı sürüp bir saat bekletiyorum daha sonra 1 kez saç sabunuyla yağını alıyorum 2 kez de sşmpuanlıyor ve bakım kremini asla es geçmiyorum. Cildim için: Her gün yüz temizleme jeli ve tonik kullanıyorum, haftada 2 gün ise maske yapıyorum diğer 2 gün de burun bandı takıyorum. El bakımım için: Ellerimi sürekli nemlendirip tırnaklarımı kare oval şeklinde kesip şekillendiriyorum ve işte en önemli kısım yks sınavına gireceğim zamanımın olmadığı ve acıya tahammülüm olmadığı bu dönemde kısa sürede istenmeyen tüylerimden kurtulmama neden olan sevgili Gillette Venüs ❤ Cildimi batıklardan, tüylerden ve ölü derilerden kısa sürede ve acısız kurtardığı için minnettarım iyi ki var 😍
Bakım denildiğinde aklıma saatlerce yaptığım terapi gibi mükemmel bakımım geliyor. Saçlarım için her şeyin en iyisini araştırıp kullanıyorum. Yılan yağı saçları uzatıyor ve tatlı badem yağı kırıklara iyi geliyor haftada en az 1 kere bunları uyguluyorum. 🤗 Ardından saçma uygun olarak bulduğum Elidor saç bakım kremini kullanıyorum. 24 saat şekil veriyor ve kokusu sakız gibi çok hoş! 😻
Vücuduma yaptığım zahmetsiz ve acısız uğraştığım ve sonucunda mükemmel bir pürüzsüzlük elde ettiğim Gillette Venus Comfortglide Breeze sayesinde cildim duştan çıkınca bebek gibi oluyor. 🤗 Jel barları sayesinde tıraş bıçağı yanında ekstra bir ürüne ihtiyaç duymuyorum. Duştan çıkınca vücut losyonu kullanıp güne puanımı 10/10 veriyorum.
#evdebakımsırları diyince aklıma ilk önce pürüzsüzlük geliyor, haliyle kadınlar olarak bu duruma çok önem veriyoruz, pürüzsüz yumuşacık bacaklar için öncelikle bacaklarımı ılık suyla ıslatıyorum
Suda çok fazla kalmamaya özen gösteriyorum 15-20 dakikadan sonra su, derinin buruşmasına ve hafif kabarmasına, tıraşın istediğim gibi olmamasına neden oluyor, tıraşa başlamadan asla ve asla sabun kullanmıyorum çünkü tıraş esnasında jiletin tıkanmasına neden olur. Ayrıca birçok sabun cildimizin kurumasına ve pul pul olmasına neden olur, cildimde ki yağı ve nemi atmak için jilet yapacağım bölgeyi bol suyla yıkıyorum. Tıraştan önce yeterli miktarda nem uygulamak tüyleri ıslak tutmamda yardımcı oluyor ve jiletin derimin üzerinde kolayca kaymasını sağlıyor ve en en önemlisi uygun donanımlı jileti seçmektir Venüs, tüm kadınların tıraş ihtiyaçlarını karşılamak için eksiksiz bir jilet portföyü sunar. Diğer rakiplerine göre, daha yumuşak ve daha rahat bir tıraş deneyimi sunar ve pürüzsüz bir cilt için tüm tüylerinizi önemli ölçüde alır. Dizleriniz ve bilekleriniz gibi zorlayıcı bölgelerde bile, bıçakların her biri tek tek cildinizle temas halinde kalır.
Dizlerinizin arkası, bilek bölgeleri ile kemiğin cilt yüzeyine yakın olduğu bölgeler tıraş edilmesi güç alanlardır. Oysa, tüm Venüs jiletlerinin özelliği olan oval biçimli başlığı manevra kabiliyetini maksimum seviyeye çıkararak, tıraş edilmesi zor alanları kolaylıkla tıraş etmenizi sağlar. Yıllardır kullandığım tanıştığından bu yana vazgeçemediğim Venüs serisi sayesinde pürüzsüz bacaklara sahibim🥰❤️Tıraş olmanızı kolaylaştıracak başka bir yol ise bu bölgeleri tıraş jeli ile olabildiğince ıslak tutmaktır. Bacaklarınıza krem sürmek, cildinizin yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı olur 🤩
#EvdeBakımSırları kuaföre gitmeyi sevmediğim için hemen hemen her türlü bakımımı evde yaparım. Bakımın en başında temizlik hijyen ve pürüzsüz vücut da şart tabi :) kaş ve yüz tüylerimi ip ile almaya tercih ederim. Dove sabun vazgeçilmezim her sabah mutlaka yüzümü onunla yıkarım. 10 günde bir maya maskesi, peeling yapmak hoşuma gidiyor. Bakım diyince sadece vücut değil tırnak saç bakımı da önemli saçlarımına özen göstermeyi severim ama çok ısıya tabi tutmam doğal haliyle daha sağlıklı oluyor.
Teşekkür ederim 🤗
#EvdeBakımSırları Evde bakım diyince ilk adım pürüzsüzlük ile başlar. Pürüzsüz olmadığım zamanlar kendimi bakımlı hissetmiyorum. Pürüzsüz bir cilt için öncelikle bol bol su içiyorum. İlk olarak vücudu içerden beslemek gerekiyor. Haftada bir mükemmel kokulu kahve peelingi ile vücudumu ölü deriden arındırıp Gillette Venüs ile tüylere eldeva ediyorum. Tıraş tercih ediyorum çünkü hem daha pratik hem de daha yumuşak ve pürüzsüz hissetmemi sağlıyor. En son ise vücudumu en sevdiğim nemlendirici ile nemlendirip son dokunuşu yapıyorum. 🌸🌸🌸🌸
Ayyy yetiştim yetiştimm😂
#EvdeBakımSırları 'mı kız kardeşim de öğrendiğinden sır diyemicem birazdan yazacaklarima..😅
Hassas bir cildim var. Bir yere çarpsam ya da ufacık bir kaşıntı olsa hemen kızarıp morarmaya meyilliyim😑Ağda bantları mahvetti beni. Güneş yanığı gibi kızarıklıklardan kurtulmak için epilasyonu denedim. Fakat o daha berbat bir sorun çıkardı ortaya: batıklar.. batıkları geçirmek için hamamda keseleyip durdum kendimi.. cildim bana isyan ederken @Gillette ile tanıştım. İlk olarak Simpley Venus serisinin üç başlıklı turuncu olanını kullandım. Daha sonra
Comfortglide Breeze’i aldım da kız kardeşim çaldı benden.. Şu sıralar Simpley Venus serisinin mavili olanını kullanıyorum da artık değiştirme vakti geldi..🌸
Merhabalar.
Cildimi her hafta peeling ile ölü hücrelerden arındırıyorum.
Tıraş sonrası mükemmel pürüzsüzlüğün tadını çıkarmak için vücut losyonu kullanıyorum.
Ve duş jelimle cildimi neme doyuruyorum.
#EvdeBakımSırları
Tabi ki biz bir çok kızın ilk önceliğimiz pürüzsüz bir cilt oluyor. Kızlar tüyler konusun da çok hassastır, pürüzsüz bir cilt için öncelikle bol bol su içiyorum. İlk olarak vücudu içeriden beslemek gerekiyor. Ardından hafta da bir peeling yaparak vücudumu ölü hücreler den arındırıp Gillette Venüs ile tüylere elveda ediyorum. Benim tabi ki bura da ki en büyük yardımcım Gillette Venüs hem daha pratik hemde acısız ve zahmetsiz teşekkürler @Gillette Venus... <3
#EvdeBakımSırları Genelde bakımımı kendim yaptığım için kuaföre ihtiyacım olmuyor. Her gün duş alıyorum. Duştan sonra da saçlarıma bakım sağlayıp beslemesi için argan yağını kullanarak saçlarımı besliyorum. Cildim içinse Her gün Yüzümü yıkadıktan sonra yüz temizleme jeli ile yüzümü ölü derilerden ve yağlanmadan kurtarıyorum. Daha sonra nemlendirici olea veralı nemlendirici toniğimi uyguluyorum. Haftada 3gün maske yapıyorum. Cildim hassas olduğu için kremle destekliyorum.
El kremi mi uyguluyorum. Tabi bu süreçte en destekçim
Gillette Venüs🤞🏻🙆
Bacaklarıma bakım yapmak için daha sonrasında şekerli limonlu peelingimi uyguluyorum ve sonuç harika oluyor.🙃💖
Peeling yapmayı çok seviyorum, cildimden ölü deriler uzaklaştıktan sonra çok rahat hissettiriyor. Aynı zamanda cildin nefes almasını da sağlıyor :) Her duş sonrasında nemlendirici vücut losyonu kullanması ihmal etmem, kokulu olanlar çok hoşuma gidiyor :) Elbette Venus sayesinde hiçbir tüyümü atlamadan pürüzsüzlüğe kavuşabiliyorum ♥
Ben tıraş yaptıktan sonra, mutlaka sağlam bir kese ile keseliyorum bacaklarımı. Duştan sonra da mutlaka nemlendiriyorum. Pamuk gibi oluyor bacaklarım herkese tavsiye ederim.
Yıllarca ağda yaptım koltuk altlarımda kararmalar oldu çok pişmanım. Bir tıraş bıçağı alıp en az bir ay kullanıyorum. Favorim tabii ki Gillette Breeze <3
#EvdeBakımSırları Cildime, saçıma, yüzüme bakım yaparken genelde tercihim doğal yöntemlerden yana olur. Saçlarımın ihtiyacına göre hazırladığım bitkisel yağlarla haftada 1 kez masaj yapar bekletirim ve sonrasında mis gibi bir duş alırım. Yüzüm için günlük olarak temizleme jelimi kullanırım. Maske olarak da maya ve sütü karıştırıp haftada 1 kez yüzüme uyguluyorum. Benim için en önemlisi duş! Duştan çıktıktan sonra pürüzsüz ve ferah olmak en iyisi! O yüzden bende duştayken ilk önce bacaklarımı pürüzsüzlüğüne kavuşturuyorum ve sonrasında da kahve limon şeker üçlüsüyle de peeling yapıp duşumu bitiriyorum. İşte harika bir günün başlangıcı böyle olur benim için! ❤️
#EvdeBakımSırları
Evde kaldığımız şu günlerde kendimizle daha fazla vakit geçirebiliyoruz bu zamanlarda saçlarıma ve vücuduma iyi bakmaya çalışıyorum hijyen çok önemli zaten
Saçlarıma iyi gelen yağlar var ve kendime ait özel bir şampuanım. Zaten şöyle bir şey var ki çok
sık şampuan değiştirmek saçı yıpratıyor ve kepek oluşumuna yol açıyor belirlediğiniz saçınıza iyi gelen şampuanları kullanmalıyız. Ellerim için nemlendirici Krem kullanıyorum kendi tenimize gore seçtiğimiz kremler daha etkili oluyor icerikleride önemli tabi ki bazıları cildi tahrik edebiliyor. Evde kaldığımız şu günlerde çok makyaj yapmamalıyız cildimizi rahatlatmamız gerekir. Evde olmasak bile çok makyaj yapmamak lazım. "Cildinizin dinlenmeye ihtiyacı var"
İstenmeyen tüyler için de Gillette Venüs kullaniyorum
Aslında daha fazla bakım yapıyorum ama buraya yazmaya üşendim
Biraz değişik anlattım sanki🤨
Olmazsa olmazlarımdandır evde bakım yapmak... bu gerek cilt bakımı gerekse de yüz ve diğer vücut bakımlarını kapsıyor.
Peki benim bakım sırlarım neler?Tabi ki " nem terapisi ".
Cildimin sahip olduğundan çok, kuruluğuna iyi gelecek bir o kadar da hoş kokulu nem terapisi.
Bu nem terapisi pürütsüz bir vücut için ve temiz gözenekli bir cilt için sahip olacağınız altın değerinde bir terapidir.💕#EvdeBakımSırları
Her kadın gibi bende bakımlarıma çok önem veriyorum. Özellikle tüyler konusu benim için çok daha önemli bir durumda. Bana da pratik ve etkili bir çözüm olarak Venüs ü önerdiler. Cildim kuru normal tıraş bıçakları cildimi tahriş ederken Venüs Comgortglide Breeze yumuşacık yapıyor. Sadece bununla kalmayıp tüylerin cikma süresini diğer bıçaklara göre uzatıyor. Cildim de herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmuyor. Oynar başlı yapısıyla vücudumda her yerinde etkili oluyor. 3 bıçaklı yapısı sayesinde tüyleri kökten alıyor bunu yaparkende kayganlaştırıcı jel yapısı sayesinde vücuduma zarar vermiyor. Ben arkadaşımın önerisi ile aldım sıra sizde kızlar. Venüs hep olay ❤
Kuaförde sıra beklemeyi sevmediğim için normalde de evde yaptığım için benim için bir değişiklik olmadı. Kıvırcık saçların olduğu için saçlarımın eskiden olduğu gibi buklelerimin eski haline dönmesi için ve elektriklenmemesi için maskeler yapmaya başladım, ılık suyla yıkadım çünkü sıcak su saçları yıpratabiliyor ve soğuk suyla duruladım. Saçlarımı ısı kullanmadan kuruttum. Hem saçıma hem de cildim için aloe veralı ürünler kullanıyorum ve evimde de bitkisi olduğu için çok süper oluyor. Cildim hassas olduğu için ağda her zaman cildimi tahriş ediyor ve batıklar oluyordu. Bu yüzden batıksız, pürüzsüz bir cilt için de gilette venüs comfort kulanıyorum ve pratik olduğu için zamandan da paradan da tasarruf ediyorum.
#EvdeBakımSırları
Kışın bazı şeyleri göz ardı edebilsek bile, yazın bizim için genel anlamı pürüzsüz bir cilt. Daha önceleri bende ağda ve tüy dökücü kremleri tercih eden biri olsam da Gillette Venus son bir yılda hayatımı kurtardı diyebilirim.
Haftada hiç olmasa bile bir kere kullanıyorum, bazı zamanlar bu durum ikiye ya da üçe çıkabiliyor. Daha yumuşak hissetmek içinse, tüylerimi aldıktan sonra, duş jeli ile güzelce ovalıyorum. Banyo sonrası ise olmazsa olmazım elbette nemlendirici kremler, vücudumun yumuşacık ve pürüzsüz hissettirmesini seviyorum.
Saçlarım içinse şampuan sonrası mutlaka bakım kremi kullanıyorum. İnce telli saçlara ve kırıklara sahip olduğum içinde sık sık badem yağı kullanmayı tercih ediyorum.
Her gün sabahları yüzümü dove kalıp sabunla yıkıyorum ve yüz temizleme makinesinin sert fırça başlığıyla siyah nokta ve sivilciler gidiyor. Epilasyondan önce sabunsuz kese yapıyorum sonra bacaklarıma yulaf ezmesi, elma suyu, limon kabuğu , tuz ve nemlendirici kremden oluşan peelingi uyguluyorum batıkları çıkarıyor eğer çıkmamışsa batıklar tekrar kese ve epilasyon aletiyle pürüzsüz bir cilde kavuşuyorum bacaklardaki çatlaklar ve selülitin gitmesi icinde doğal zeytinyağı ile masaj yapıyorum cok bekletmeden yıkıyorum ellerim için nemlendiriciye alıştırmamak icin cok krem sürmüyorum su iciyorum cildim kurumasın diye parmaklarıml da haftada bir kez kütikulları cikartiyor ve törpülüyorum
ben riviera kullanıyorum tıraş köpüğü yerine saç kremi deneyin aşırı yumuşak ve soft oluyor ayrıca bütün gillette venus ürünlerini denedim ama neden bilmiyorum rivieranın bir kokusu var ve bana çok hoş geliyor bazı ürünlerinin başlıklarının değişmesi sayesinde daha ekonomik oluyor 3 bıçakla da batık kökte kalan ve görünen tüyler de olmuyor sadece suyla da kullandığım oluyor çünkü kayganlaştırıcı şeritleri gerçekten acil durumlarda aşırı pratik acısız ve yarasız tüm vücudum pürüssüz oluyor
Ürünün linkini atabilir misin bulamadım da ya da yanlış aradım :)
@selenatorsari www.gratis.com/.../10002854 bazen kasa arkası ürünlerinde de oluyor fiyatı çok uyguna geliyor
Cok teşekkürler <3 malum öğrencilik :D
Tek seferlik kullanılıyor galiba bu
@selenatorsari :D ben de öğrenciyim ve çok uzun süre kullanabiliyorum bu ürünü o yüzden en çok kullandığım ve favorim
Tek seferlik at diyor ya ondan şey ettim. Yani bı kaç kere kullansam bı şey olmaz mi? İlk defa kullanacagim da ağda vs uzun sürüyor. 20 günlük idare etse yeter sınava kadar her gün dersaneye giriyorum da :D
@selenatorsari zaten 1 paketten 2 adet çıkıyor ben 2 aydır kullanıyorum tekini açıkcası bir sıkıntı olmadı ama tabi temiz bakmak da lazım
Anladım teşekkürler tekrar :)
#EvdeBakımSırları Eeevvvttttt🗣 kendim çok bakımlı bir kadın olarak bakim sırlarımı huzurunuza sunarımmmm🤗
Sabah yataktan çıktığım gibi doğru lavaboya 😉 öncelikle dişlerimi her zmn kullandigim diş macunum colgate optic white sayesinde dişlerim bembeyaz inci gibi 😁 veee duşta her zmn yanimdaa olan 3 kahramanım varrrrrr😲😊saçlarım için elidor kırmızı yosun özü inanılmaz memnunum saçlarım istediğim gibi yumuşacık; ) birde duş jelim var pure line kalıcı kokusuyla beni benden aliyor. 😍 duştaki diğer yardımcım ise gillete venus breeze ahhh o kokusu ıslanınca kayganlaşan jeli beni benden aliyor 🤩 gillete venus kullanmadan önce benim gibi hassas ve kuru bir ciltte jilet ile yapılan bir işlem sonrası cilt hasarı ve kaşıntı oluyordu , bununla tanıştıktan sonra bu problemi hiç yaşamadım ve kullanımı cidden çok pratik ve güvenli pürüzsüzlüğün dibine vuruyorum 😎😎😎
Mukemmel purüzlügümü ağdaya ve epilasyona borcluyum. Vucudunuza buna alistirinca aci da cekmiyorsunuz kıl kökleriniz zayifliyor ayrica daha hizli yapmaya basliyorsunuz. ustune 2 haftaya kadar purüzsüz takiliyorsunuz. jiletten sonraki kasinti veya jiletle alindiginda oldugu gibi tüyler cikarken olan kasinti da olmuyor. oldu ki tüylerini almadiniz hepsi farkli zamanlarda ciktigi icin seyrek ve rahatsiz etmeye bir goruntu olusuyor.
#EvdeBakımSırlarım
#EvdeBakımSırları ilk olarak cildime makyaj malzemesi uygulamıyorum. Böylece cildim hem nefes alıyor, hem de kimyasalla buluşmuş olmuyor. Daha sonra ojelerimi de çıkarıyorum, sadece yüzümuz değil el ayak tırnaklarimiz da nefes almalı. Sonra yüzüme peeling maske uyguluyorum. Ve en son nemlendiriyorum. Daha sonra vücudumun da nefes alması için kıllarımı temizliyorum :D sadece vücudumun dışına değil içine de bakıyorum ve detoks suları vs tüketip vücuduma güzel bakıyorum.
#Evdebakimsirlarim Öncelikle tepeden tırnağa bakım yapmaya bayılıyorum. Bunun için pazar akşamları biçilmiş kaftan. Tabiki venusle istenmeyen tüylerden kurtuluyoruz. Temiz pan olmanın en önemli adımı pürüssüz bir cilt... Gelelim cildimize haftada en az bir siyah nokta bantları ve peelinglerle siyah noktalarım ve ölü derilerimizden kurtuluyoruz. Ve gelelim el ve tirnak bakımlarımıza.. El hijyenimizin rövanşta olduğu şu günlerde kolonya ve dezenfektanlardan kabuk bağlayan ellerimizi her gece düzenli olarak nemlendiriyorum. Tirnak bakımımızı ihmal etmiyoruzz tabiki.. Veeee gelelim olmassa olmaz bir kadının en güzel aksesuarinaa. Tabikide saçlarımız her duştan sonra pantenin saç bakım yağını uyguluyorum. Haftada bir duştan öncede saf argan ve badem yağını duştan bir saat önce sürüp bekliyoruz. Benim evde bakımım bu şekilde. ❤
Venus gillete ekstra smooth kullanıyorum. Hatta bugün yeniledim. Yıllardır ağdayla uğraşıyorum venus gillete kadar kullanımı kolay ve pürüzsüz yapmıyor. Haftada bir maske ve peeling yapıyorum. 2 gün aralıkla cildimi jel temizleyiciyle temizleyip tonik uyguluyorumDuştan çıktıktan sonra the body shop body butter kullanıyorum, harika nemlendiriyor ve kokuları müthiş. Dişlerimi fırçalamayı asla aksatmıyorum. Evde olsam bile deodorant kullanmayı seviyorum. Temiz hissetmek ve temiz kokmak benim işim diyebilirim.
Özellikle bu zorlu günlerde biraz bakım yönün den tereddüte girmiştim cünkü ister istemez bir şeyler iyi olsun istiyorsun, her zaman kullandığım yazın daha fazla kullandığım gilette ki ile duşta köpüklendikten sonra ağrısız belirli bölgemde kuşlandım, kesinlikle temizlik bakımın dan rahat oldum. Ve seviyorum venüsü
#EvdeBakımSırları
Venüs cildimde batık yapmayan tek tüylerden kurtulma yöntemi, asla venüsten vazgeçmeyi düşünemem bile! Sonrasında yapılan peelin ya da kese pırıl pırıl görünmenin altın kuralı. Kremle nemlendirmeyi de unutmazsak her mevsim eteklerle barışık kalırız ✌
Bir şey sorabilir miyim peelingi nasıl yapıyorsun
@curiouss99 Ben Yves Rocher nemlendirici arındırıcı peeling kullanıyorum, bazende 1er çay bardağı zeytinyağı, şeker, bal karıştırıp yapıyorum 🤗
Çok teşekkür ederimmm💕
Sabahları kalktığımda yüzümü önce soğuk su ile yıkıyorum daha sonra nemlendiricimi sürüyorum onun haricinde artık pek fazla makyaj yapmadığım için cildimde önemli oranda bir gelişme oldu daha temiz ve pürüssüz hissediyorum bence cildinize kimyasal şeyler kullanmayın daha çok yıpratırsınız kullanacaksanızda bir nemlendirici yeterli olur diye düşünüyorum ve bir de türk kahvesi telvesi ve yoğurdu buzdalabında 30 dakika bekletip yüzüme uyguluyorum çok iyi geliyor ve doğal bir yöntem denemizi tavsiye ederim