Hayır, bu bir efsane. Tıraş bilindiğinin aksine tüylerin kalınlaşması ve sertleşmesine neden olmuyor. Tüylerin uzama şekli genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor. Bacaklarını ne kadar tıraş edersen et tüylerin daha kalın çıkmıyor. Yalnızca tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyorlarmış gibi görünür. ✌️
Şu evde kendi kendine yapılabilenler varya onlardan sandım oyzden sordm. Bende düşnyrum çnkü. Makinanın falan isimleri var galiba hangisini kullanıyorlar memnunmsn
@Omniaa evde yapılanları hiç önermiyorum. Makinamın adını yanlış telaffüz edebilirim alexandra gibi birşeydi memnunum doğrusu ama kolay kolay bitmiyor ona göre git
Evet çok uzun sürdüğünü hatta bitti dendiğinde bile yılda 1 kez gidilmesi gerektiğini duydum. Evet Alexander sanrm. Peki nekadar süre ile anlaştn nekadar fiyat verdiler
@Omniaa benim gittiğim yer kampanya yapmıştı bir bölge yapana bir bölge bedava seans başı 50 tl ödüyorum. Sonra elime toplu para geçince bacaklar için peşin 500 tl ödedim taa bitene kadar gidip yapıcam yaklaşık 3 senedir yapıyorum
Kızlar Ne Diyor
güzellik salonunda uzun uzun saatler gecirmek...
Acı ve Yapış yapış olması
kızarmalardan yapışıklık hissinden neftet ediyorum
Güzellik salonuna gidiyorum.
Gayet de memnunum
Kışın traş yazın ağda 👍🏻
Bana hizmet etmeleri benim gayet hoşuma gidiyor ;)
Realist olunulabilirdi
aci aci ve yine aciiii
Hepsi birbirinden iyi bahaneler
Jilet kalınlaştırır markası ne olursa olsun
Hayır, bu bir efsane. Tıraş bilindiğinin aksine tüylerin kalınlaşması ve sertleşmesine neden olmuyor. Tüylerin uzama şekli genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor. Bacaklarını ne kadar tıraş edersen et tüylerin daha kalın çıkmıyor. Yalnızca tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyorlarmış gibi görünür. ✌️
Açı çekmesi en kötüsü 😐
Ben lazere gittim kafam rahat
İşe yardımı ya
Evet şuanlık baya rahatım cıksada çok az çıkıyor
Teşekkür ederim😊
ya direk o salonları sevmiyorum :D
Güzellik salonuna gitmiyorum. 😂
hiç gitmedim utandığım için jilet 10 numara
cok can yakici bir sey😝
Erkek gibi jilet kullanmaya karşıyım
egolu oluyor bide bunlar
en iyisi epilasyon yaptırmak
utanıyosun biraz yoksa güzel
İşkence çekiyoruz bildiğiniz :)
Evde sır agds yapıyorum
Pratik ve geç çıkıyor.
Kendim hallediyorum ben genellikle...
Bence en iyisi güzellik salonu
hiç gitmediğim için bir fikrim yok 😋
Koltuk altını tam almaması
Off çok aciyo bu ağda ya :(
agda yapma
Ama en pürüzsüz bu ki ya
acitmayan bir sey kullan canim
Ağda yaptıran kaldımı hala yaa. Lazer en iyisi.
Lazer yapıyorum kafam rahat 😄
Kendin mi yapıyorsun?
@Omniaa Özel bir güzellik salonunda yapıyorum
Şu evde kendi kendine yapılabilenler varya onlardan sandım oyzden sordm. Bende düşnyrum çnkü. Makinanın falan isimleri var galiba hangisini kullanıyorlar memnunmsn
@Omniaa evde yapılanları hiç önermiyorum. Makinamın adını yanlış telaffüz edebilirim alexandra gibi birşeydi memnunum doğrusu ama kolay kolay bitmiyor ona göre git
Kendi kendine lazer düşünme. Paranı çöpe atarsın. En iyisi klinik
Evet çok uzun sürdüğünü hatta bitti dendiğinde bile yılda 1 kez gidilmesi gerektiğini duydum. Evet Alexander sanrm. Peki nekadar süre ile anlaştn nekadar fiyat verdiler
Birde doktor mu yaptırdığın kişi
@kitap_ sizde mi gidiysunuz
@Omniaa benim gittiğim yer kampanya yapmıştı bir bölge yapana bir bölge bedava seans başı 50 tl ödüyorum. Sonra elime toplu para geçince bacaklar için peşin 500 tl ödedim taa bitene kadar gidip yapıcam yaklaşık 3 senedir yapıyorum
Bacaklar için çok güzel bir fiyat bitene kadar. Peki hiç karşlaştğn bir sorun oldumu
@Omniaa ciddi bişey yok ama gittiğin yerin lazeri iyi soğuttuklarından emin ol
Teşekkürler 👍
epilasyonla kolaylikla evde hallediyorum işimi
Erkekler Ne Diyor