Güzellik & Bakım Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? (Sayfa 7) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
zynppnyz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Hic tanimadigim birisine heryerimi gostermek 2 0 Yorumla
boss_lady Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Ben kendim yapıyorum. Utanırım ben öyle yaptıramam 2 0 Yorumla
lazkızı02 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Sımöa kullandığım bir marka teşeklürlerr 2 0 Yorumla
asyaxx11 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl Utanma oluyor ama hızlı yapiyorlar avantaji bu 2 0 Yorumla
unicor_n Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Evde yapıyorum ama en kısa zamanda lazere başlıcam 1 0 Yorumla
Anthemiss Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl En güzeli lazer. Traş bıçağı mı Allah korusun. 1 0 Yorumla
denizkokusu123 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl neyseki lazer epilasyon yapip kurtuldum 1 0 Yorumla
delikanlikedi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Hayatımda gitmedim kendi işimi kendim yaparım 1 0 Yorumla
Önemsizinsanolanbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl acıyınca bağıramıyorum zoruma gidiyor 1 0 Yorumla
CansuLgbtKonya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki tanımadığın birinin yanında soyunmak 2 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz utangaçlık biraz acı. 1 0 Yorumla
Mizgindemir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Jilet kullanıyorum acısız ve pratik. 0 3 Yorumla Gillette Venus Sponsorlu +1 yıl Süpersin! :) Kullandığın Gillette Venus değil mi? ;) ✌️ 💕 Yorumla Mizgindemir +1 yıl Ewt😂😊 Yorumla Gillette Venus Sponsorlu +1 yıl Süper! ✌️ 💕 Yorumla
freedom82 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 33% +1 yıl herkes gibi sıra beklemekten nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Pamirella Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ya acısı ya o acı beynimi zonklatıyor ölüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Neden biz erkekler de alsın
Ancak acil temizlik gerekiyorsa jilet
Hic tanimadigim birisine heryerimi gostermek
Ben kendim yapıyorum. Utanırım ben öyle yaptıramam
Sımöa kullandığım bir marka teşeklürlerr
Lazerin üstüne tanımıyorum
Utanma oluyor ama hızlı yapiyorlar avantaji bu
Ne demişler kendi işini kendin yap
Utanıp gerilmeme sebep olması..
Evde yapıyorum ama en kısa zamanda lazere başlıcam
En güzeli lazer. Traş bıçağı mı Allah korusun.
Aci çekmek için para mi verilir 😂😂
neyseki lazer epilasyon yapip kurtuldum
Kuaför muhabbetlerini sevmiyorum
Soyunmak zorunda olmak en kötüsü 😄
Lazer uzun vadede ekonomik :)
Hayatımda gitmedim kendi işimi kendim yaparım
işim olmaz evde en güzeli
acıyınca bağıramıyorum zoruma gidiyor
Tabiki tanımadığın birinin yanında soyunmak
Evde kendim yapıyorum en temizii 😊
Epilasyona gidiyorum hahahahahahaaaha
Yabancı karşısında utana sıkıla soyunmak