Güzellik & Bakım Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? (Sayfa 6) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Kelekbelerdiyarii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Hiçbiri kendim yapıyorum sevmiyorum kimseye yaptırmaya yaa 0 0 Yorumla
gizliminik Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl hiç tanımadığım insanın karşısında soyunmak ve namahremi açmak 2 0 Yorumla
kıvırcık89 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Heryerini herkezin görüyo olması ve garip hareketlere giriyo olman 2 0 Yorumla
Esrabalc Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Lazer epilasyon yaptiriyorm ayni kişi olmasına özen gosteriyorm biraz daha rahat oluyor alişjnca en azından oldukça azaliyor ve kökünden çözüm 0 0 Yorumla
aryaates Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl kızlar yüzünüzü agdayla alan var mı bana bilgi verin lütfen yüzünü agdayla alınca sarkma olur falan filan deniyor bana fikir verebilir misiniz 0 1 Yorumla ecehanım +1 yıl Eskiden aldırıyordum, sarkma falan olmaz. Ama o kadar uğraşacağına iğneli epilasyonu öneririm. Yorumla
kaderlaser Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Utanarak soyunmak hele devamlı çalışan değişiyorsa daha kotu oluyor 0 0 Yorumla
My1268s Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hersey tamam da bittikten sonra yagliyor ya o sekil pantolon giymek 👎👎 1 0 Yorumla
ryuza11 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl En sevmediğim yanı kapıdan girerken o anki utanç duyma :p 1 0 Yorumla
elatikbusra Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl kuaförün önünde soyunup aci cektigimi ona izletmek pek hoş olmuyor 😂 1 0 Yorumla
HazretiDuygu Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Lazer yaptırdım, dünyanın en rahat insani olabilirim. 1 0 Yorumla
Offfice Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yazık parama dedim en son. Ve gittim epilasyona yazıldım. Mutluyum 🌷 1 4 Yorumla Aylinck +1 yıl Ne kadar verdin Yorumla Offfice +1 yıl @Aylinck 2300 verdim komple Yorumla Aylinck +1 yıl Çok az Yorumla 1 yorumu gör elifbilge_07 +1 yıl komple derken nereleri kapsiyo? bide kac seans Yorumla
grigokyuzum Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tqnımadığın kızın/erkekin dedikodusunu yapmak anam konuş konuş bitmiyo... 1 0 Yorumla
zehxra Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Randevu aldığım halde, saatim geldiğinde hala sırada bekliyor olmak 1 0 Yorumla
lulu1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bide acemi oluyo bazilari ya da agdayi cok sicakken suruyo kac kere derim kalkti 1 0 Yorumla
avokadoailesi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kaş ve bıyık dışında asla kuaförde aldırmıyorum. Tüy dökücü krem ya da jiletle hallediyorum işimi. 0 0 Yorumla
İsimsizops Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl En iyisi lazer... Paran yoksa da ağda.. asla kimseye yaptırmam kendin yapa yapa alışıyorsun zaten 0 0 Yorumla
ebruturkmensoy Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl sıra beklemek ve tanımadığım birinin yanında olması beni geriyor. 0 0 Yorumla
ev-kızı Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Yeni bir kuaför bulmak gerektiğinde bulana kadar her gittiğim yerin canımı yakması! 0 0 Yorumla
hanifeyilmazz Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Tanımadığın onca insanı odaya alırlar bir , de biri girer biri çıkar en sinir bozucu şey 0 0 Yorumla
Yasemınn02 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Tanımadıgım birinin yanında soyunmak en utanç verici durum :( 0 0 Yorumla
dilaradz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ya hiç tanımıyosn veya tanısan bile insan da bir çekinme oluyor 😂 0 0 Yorumla
yulet35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl valla ben annenin bile yaninda soyunamam o yüzden kuaföre karsiyim 0 0 Yorumla
Sumru_baggalgazi Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Tabiki de Gençliğimin yarısını güzellik salonlarında uzun saatler geçirmek :) :D :) 0 0 Yorumla
fredoooom Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Hiç tanımadığın birinin yanında soyunmak neden kötü olsun ki? 0 0 Yorumla
dmladmla Takip Et Master Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl sağa sola dönerken yapış yapış örtüye yapışması :( 2 0 Yorumla
BüşraE95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Kuaförde sıra beklemek birde Utana sıkıla soyunmak 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hiçbiri kendim yapıyorum sevmiyorum kimseye yaptırmaya yaa
ne çektik bu kıldan tüyden be
hiç tanımadığım insanın karşısında soyunmak ve namahremi açmak
Heryerini herkezin görüyo olması ve garip hareketlere giriyo olman
Lazer epilasyon yaptiriyorm ayni kişi olmasına özen gosteriyorm biraz daha rahat oluyor alişjnca en azından oldukça azaliyor ve kökünden çözüm
kızlar yüzünüzü agdayla alan var mı bana bilgi verin lütfen yüzünü agdayla alınca sarkma olur falan filan deniyor bana fikir verebilir misiniz
Eskiden aldırıyordum, sarkma falan olmaz. Ama o kadar uğraşacağına iğneli epilasyonu öneririm.
Utanarak soyunmak hele devamlı çalışan değişiyorsa daha kotu oluyor
Hersey tamam da bittikten sonra yagliyor ya o sekil pantolon giymek 👎👎
En sevmediğim yanı kapıdan girerken o anki utanç duyma :p
kuaförün önünde soyunup aci cektigimi ona izletmek pek hoş olmuyor 😂
Lazer yaptırdım, dünyanın en rahat insani olabilirim.
Yazık parama dedim en son. Ve gittim epilasyona yazıldım. Mutluyum 🌷
Ne kadar verdin
@Aylinck 2300 verdim komple
Çok az
komple derken nereleri kapsiyo? bide kac seans
Tqnımadığın kızın/erkekin dedikodusunu yapmak anam konuş konuş bitmiyo...
Randevu aldığım halde, saatim geldiğinde hala sırada bekliyor olmak
Bide acemi oluyo bazilari ya da agdayi cok sicakken suruyo kac kere derim kalkti
Hiç gitmedim şimdilik jilete devam epilasyona gidicem
Randevu saatinin dışında beklemek inanılmaz sinir bozucu
Kaş ve bıyık dışında asla kuaförde aldırmıyorum. Tüy dökücü krem ya da jiletle hallediyorum işimi.
En iyisi lazer... Paran yoksa da ağda.. asla kimseye yaptırmam kendin yapa yapa alışıyorsun zaten
sıra beklemek ve tanımadığım birinin yanında olması beni geriyor.
Yeni bir kuaför bulmak gerektiğinde bulana kadar her gittiğim yerin canımı yakması!
Tanımadığın onca insanı odaya alırlar bir , de biri girer biri çıkar en sinir bozucu şey
Tanımadıgım birinin yanında soyunmak en utanç verici durum :(
Ya hiç tanımıyosn veya tanısan bile insan da bir çekinme oluyor 😂
valla ben annenin bile yaninda soyunamam o yüzden kuaföre karsiyim
Tabiki de Gençliğimin yarısını güzellik salonlarında uzun saatler geçirmek :) :D :)
Hiç tanımadığın birinin yanında soyunmak neden kötü olsun ki?
Ağda acısından zevk alıyorum jiletten güzel
sağa sola dönerken yapış yapış örtüye yapışması :(
Kuaförde sıra beklemek birde Utana sıkıla soyunmak
Erkekler Ne Diyor