Selam! Tıraş jeline gerek bırakmayan bir ürün arıyorsan entegre jel barlara sahip Venus Breeze'i deneyebilirsin. Eğer maksimum temas arıyorsan oynar başlığa sahip Venus Swirl senin için uygun olabilir. Son olarak her an yanında taşıyabileceğin bir ürün arıyorsan özel taşıma kabına sahip Venus Snap ideal bir seçim. Sevgiler ✌️ 💕
ben ne olursa olsun kesinlikle herşeyimi iptal eder giderim çok takıntılıyım malesef bu kıl tüy konusunda mesela hastanede acil bir durum olurda bacaklarım görünmek zorunda kalır diye düşünüyorum gibi
Valla ben ağdayı kendim yapıyorum, kırmadan düzgün yapmayı öğrendikten sonra gidip bir ton para vermeye gerek yok bence :) remove kullanıyorum ağda markası olarakta bir kerede alıyor çok rahat bir şekilde.
Selam! Aslında tüylerin uzama şekli genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor. Çoğunlukla tüyler ayda 0.5 cm uzar ve bu vücudunun sağlıklı ve olması gerekeni yaptığını gösterir.
Çünkü bilinenin aksine erkek tüylerine göre daha ince olmasına rağmen kadın tüyleri, bakır tel ile aynı kalınlıktadır ve tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyorlarmış gibi görünür ama bacaklarını ne kadar tıraş edersen et tüylerin daha kalın çıkmıyor. Tüylerin uzama şekli yalnızca genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor.
Ya jilette hemen çıkıyor. İlk defa jileti öven insanlar görüyorum. Ben mi yanlış biliyorum çıkmıyor mu iki günde. Birde kaşınıyor fazlasıyla. Çıldırmamak elde değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Acı çekmek için dünya kadar para ödemenin nesini sevebilirim?
Kızlar Ne Diyor
Hiç tanımadığım birinin yanında utana sıkıla soyunmak zorunda olmak en sevmedigim yani bu😕😕
Annem gidiyor benim çok acıyormuş birde mikrop kapma riski varmış
Annen de utanma olmuyomu
Tıraş bıçağı kullanıyorum ama şimdi yeni alacağım ama hangisini alsam bilemiyorum help meee 😂💕
Selam! Tıraş jeline gerek bırakmayan bir ürün arıyorsan entegre jel barlara sahip Venus Breeze'i deneyebilirsin. Eğer maksimum temas arıyorsan oynar başlığa sahip Venus Swirl senin için uygun olabilir. Son olarak her an yanında taşıyabileceğin bir ürün arıyorsan özel taşıma kabına sahip Venus Snap ideal bir seçim. Sevgiler ✌️ 💕
Bacaklarimda kıl olmaması sebebiyle hiç almadım geriye kalan kısmı zaten hallediyorum kendim her türlü
Benim öyle bir derdim yok çok teşekkür ediyorum allahıma beni bu dertlere giç bulaştırmadığı için :))
Çok utanıyorum ya ben en fazla kolumu aldırırım. Yok işte bikini bölgesi asla aldıramam.
ben ne olursa olsun kesinlikle herşeyimi iptal eder giderim çok takıntılıyım malesef bu kıl tüy konusunda mesela hastanede acil bir durum olurda bacaklarım görünmek zorunda kalır diye düşünüyorum gibi
Sıcak ağda derimi yakıyor sizinde öyle mi renk değişikliğine uğradı bu yüzden?
Valla ben ağdayı kendim yapıyorum, kırmadan düzgün yapmayı öğrendikten sonra gidip bir ton para vermeye gerek yok bence :) remove kullanıyorum ağda markası olarakta bir kerede alıyor çok rahat bir şekilde.
Ben sarşınım ve ayak kol tüylerini almak zorunda kalmıyorum :)
Azrail gibi cırt cırt ağda yapıyorlar.
acıyor be vicdansızlar.
Güzellik salonuyla kuaför arasındaki fark ne kuaför de ağda yapıyor bir de bazı kuaför adını sonradan güzellik salonu yapıyor ya çok komikler
Bacaklar neyse de özel bölge sıkıntı orayı açınca çok utanıyorum 🙈
Hiç actinmi
@Aylinck
Açtım
Bn gitmem iyik
Sevmediğimi kim söyledi?
Seviyorum, Serapcığım eline sağlık diyorum her seferinde.
Epilator aleti daha güzel. Jilet le çok çabuk çıkıyor
Selam! Aslında tüylerin uzama şekli genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor. Çoğunlukla tüyler ayda 0.5 cm uzar ve bu vücudunun sağlıklı ve olması gerekeni yaptığını gösterir.
Peki o zmn niye jiletle alınca çok çabuk çıkıyorken , epilatör aletiyle neden çok çabuk zamanda çıkmıyor?
Çünkü bilinenin aksine erkek tüylerine göre daha ince olmasına rağmen kadın tüyleri, bakır tel ile aynı kalınlıktadır ve tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyorlarmış gibi görünür ama bacaklarını ne kadar tıraş edersen et tüylerin daha kalın çıkmıyor. Tüylerin uzama şekli yalnızca genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor.
Peki neyse Teşekkürler
Utana sıkıla soyunmanin dışında , Tüm vücuda dokunması gerçekten rahatsız edici.
Valla ağda için güzellik salonlarına gidemem tıraş en iyisi 5 dk da hallet kurtul
Kesinlikle! Çok doğru söyledin. ;) ✌️ 💕
😊😊😊
aynen jilet cok rahat ya hic lazere gerek duymuyorum artık
Hiç tanımadığım birinin yanında utana sıkıla soyunmak zorunda olmak
Ya jilette hemen çıkıyor. İlk defa jileti öven insanlar görüyorum. Ben mi yanlış biliyorum çıkmıyor mu iki günde. Birde kaşınıyor fazlasıyla. Çıldırmamak elde değil.
Acı çekmek için dünya kadar para ödemenin nesini sevebilirim?
Tabii ki tanımadığımız biri karşısında hemcinsimiz de olsa soyunuyor olmak.
İlk başlarda elbette ki tanımadığım birinin karşısında soyunmaktı ama zamanla alıştım tabi ablayla da kanka oldum😂
Utana sıkıla yüzde samimiyetsiz bir gülümsemeyle soyunmak zorunda olmak daima hayatımın en ironik şeylerinden biri olacak..
Acısı vs falan hepsi bos gayet rahat ama tek sıkıntı tam çıkmasını beklemem gerekiyo
Hiç tanımadığım birinin yanında utana sıkıla soyunmak zorunda olmak
Bide sıra derdı
Ağda için illede güzellik salonuna gitmeye gerek yok
evet biraz zahmetli ve acılı fakat kısa sürede kökten bitiriyor
hayatim da bir iki defa agda yaptim canimin tatli oldugunu anladigim da baska yollara basvurdum
Aynı ben 😂
Ben çekinmem açıkcası şaklayacak bir yerim Yok 💃🏻
Erkekler Ne Diyor