Güzellik & Bakım Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? (Sayfa 4) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
yaznlizzz Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl evde kendim yapmak varken başkasinin yaninda bir tarflarmi açmak utanilcak bir durum 1 0 Yorumla
glmbert Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ağda cildi mahfeder, jilet en iyisi. ürününüzden gayet memnunum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl soyunmak. 1 kez bikini bölgemi yaptırdım töbe bir daha yaptırmadım yaptırmamda. çok utandım. başkası oramı gem görüyo hem dokunuyo... ev en iyisi... 2 0 Yorumla
datLicadi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle ağda derim traş bıçağı hiç kullanmadım ve sonuç pruszsuz bebeksi😂 1 0 Yorumla
çerkeskızı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Ağda yapan kişinin de sürekli yavrum güzelim demesi de cabası 4 2 Yorumla Wampirella81 +1 yıl Lezbiyene denk gelmişsindir 😄 Yorumla çerkeskızı +1 yıl Hepsi mi aynı olur hahah Yorumla
kitap_ Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl İyi ki lazer yaptırmısım. Agda yaptırdıgım günler işkenceydi. 3 0 Yorumla
ruhumunsesi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Kuaför yerine evde kendim hallediyorum kuaför paramda cebimde kalıyor 0 0 Yorumla
Glclkn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Annem öğretmeni bu işlerin, ciltten saça tüyden masaja hepsini hızlıca kendim halledebiliyorum 😆 0 0 Yorumla
EflatunBey Takip Et Xper 3 Yaş: 109 , eic 36% +1 yıl Ah nerde o eski ağdalar ah ah ah. Bütün bir komşular toplanırdık da koca kazanı kaynatırdık. 0 0 Yorumla
7kişiliklihürmüz Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Kendim hallediyorum. Canımı benden başka kimse yakamaz 😁 0 0 Yorumla
Sexyfairy Takip Et Xper 3 Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Kız cinayete para veriyoz bir de. Kaçın kurtarın kendinizi:) 0 0 Yorumla
Lalallalalalalla Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Ağda gereksiz bence hem acı çekiyosun üstüne bir de para veriyosun :) en güzeli jilet :) 0 1 Yorumla Nesli014 +1 yıl Harbi Yorumla
Linda21 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Hiç tanımadığım birinin yanında utana sıkıla soyunmak zorunda olmak 0 0 Yorumla
SeronAkmıyor Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Güzellik salonuna gitmiyorum, kendim hallediyorum epilatör ile. 0 0 Yorumla
JaneHERE Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl En pürüzsüz görüntü epilasyon ile sağlanıyor kızlar... 0 0 Yorumla
iambusra Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Özel bölgelerin görülecek olması benim en çok utandığım şey. 0 0 Yorumla
hayalkdk Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Sanırım özel bölgelerini göstermek zorunda kalmak :( 0 0 Yorumla
Anarchitectures Takip Et Xper 4 Yaş: 109 , eic 44% +1 yıl Ağdaya kafam girsin. Ucundan mazoşist olabilirim ama o acıya tahammül edemiyorum. 0 0 Yorumla
gfbmerve1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Epilasyon makınesıyle alıom her yerımi ama en cok orası acıyo malesef 0 0 Yorumla
kayıpollyana Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl aci cekmek ama bir sure sonra pes ettim venus kullsnmsya basladim 0 0 Yorumla
frambuazlisapka Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl ben böyle yerlerde erkek çalışmasını hoş bulamıyorum, adama ağda yaptırıcam diyemiyorum yani 1 0 Yorumla
Sözkarakedide Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl jileti batiklarim cogaldi zaman yapıyorum ama sonra yine agda 0 0 Yorumla
Gamzeeliiii Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Lazer yaptırmıştım ve çok rahat. Ağda acısı için de emla krem sürmenizi tavsiye ederim. Ben ağda yaptırdığım zamanlarda bilmiyordum, lazer yaptırırken duydum ve kullandım. Sıfır acı, acıyla başı dertte olanlara tavsiye ederim 1 1 Yorumla Aressxyz +1 yıl Lazer de zararlı diye duymuştum. Hücreleri öldürüyormuş. 🙄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kuaförde ağda yaptırıyorum ve 15 dk da bitiyo saatlerimi harcamıyorum son derece temiz ve uzun süreli rahatlık sağlıyo jilet gibi 2 günde gelmiyo 1 0 Yorumla
Nickimiunuttumki Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Eve gidene kadar yagli yagli yurumek zorunda kalmak. igrenc 0 0 Yorumla
_Gizli-Kutu_ Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl bazen gidersin bazen gitmezsin evde halledilecek bir sey mi degil mi ona bagli 0 0 Yorumla
Umudumecevit Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Lazere gittim bitti gitti ondan öncede kendim alıyordum kimseye açamam kukuşumu🙂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzellik salonuna gitmeden epilatör ve ağda ile kendim hallediyorum. Zaten doğru düzgün kılım da çıkmıyor o yüzden halim kebap 😀 1 0 Yorumla
agresifangel Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl utandigimi bildiği halde huylaniyor musun diye sormasi 2 0 Yorumla
Areneee Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kendi param ile acı çekiyorum.😥Bundan kötüsü mü var? 2 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
evde kendim yapmak varken başkasinin yaninda bir tarflarmi açmak utanilcak bir durum
ağda cildi mahfeder, jilet en iyisi. ürününüzden gayet memnunum
soyunmak. 1 kez bikini bölgemi yaptırdım töbe bir daha yaptırmadım yaptırmamda. çok utandım. başkası oramı gem görüyo hem dokunuyo... ev en iyisi...
Kesinlikle ağda derim traş bıçağı hiç kullanmadım ve sonuç pruszsuz bebeksi😂
Ağda yapan kişinin de sürekli yavrum güzelim demesi de cabası
Lezbiyene denk gelmişsindir 😄
Hepsi mi aynı olur hahah
İyi ki lazer yaptırmısım. Agda yaptırdıgım günler işkenceydi.
Kuaför yerine evde kendim hallediyorum kuaför paramda cebimde kalıyor
Annem öğretmeni bu işlerin, ciltten saça tüyden masaja hepsini hızlıca kendim halledebiliyorum 😆
Ah nerde o eski ağdalar ah ah ah. Bütün bir komşular toplanırdık da koca kazanı kaynatırdık.
Kendim hallediyorum. Canımı benden başka kimse yakamaz 😁
Kız cinayete para veriyoz bir de. Kaçın kurtarın kendinizi:)
Ağda gereksiz bence hem acı çekiyosun üstüne bir de para veriyosun :) en güzeli jilet :)
Harbi
Hiç tanımadığım birinin yanında utana sıkıla soyunmak zorunda olmak
Güzellik salonuna gitmiyorum, kendim hallediyorum epilatör ile.
En pürüzsüz görüntü epilasyon ile sağlanıyor kızlar...
Özel bölgelerin görülecek olması benim en çok utandığım şey.
Sanırım özel bölgelerini göstermek zorunda kalmak :(
Ağdaya kafam girsin. Ucundan mazoşist olabilirim ama o acıya tahammül edemiyorum.
Epilasyon makınesıyle alıom her yerımi ama en cok orası acıyo malesef
aci cekmek ama bir sure sonra pes ettim venus kullsnmsya basladim
ben böyle yerlerde erkek çalışmasını hoş bulamıyorum, adama ağda yaptırıcam diyemiyorum yani
jileti batiklarim cogaldi zaman yapıyorum ama sonra yine agda
Lazer yaptırmıştım ve çok rahat. Ağda acısı için de emla krem sürmenizi tavsiye ederim. Ben ağda yaptırdığım zamanlarda bilmiyordum, lazer yaptırırken duydum ve kullandım. Sıfır acı, acıyla başı dertte olanlara tavsiye ederim
Lazer de zararlı diye duymuştum. Hücreleri öldürüyormuş. 🙄
Kuaförde ağda yaptırıyorum ve 15 dk da bitiyo saatlerimi harcamıyorum son derece temiz ve uzun süreli rahatlık sağlıyo jilet gibi 2 günde gelmiyo
Eve gidene kadar yagli yagli yurumek zorunda kalmak. igrenc
bazen gidersin bazen gitmezsin evde halledilecek bir sey mi degil mi ona bagli
Lazere gittim bitti gitti ondan öncede kendim alıyordum kimseye açamam kukuşumu🙂
Güzellik salonuna gitmeden epilatör ve ağda ile kendim hallediyorum. Zaten doğru düzgün kılım da çıkmıyor o yüzden halim kebap 😀
utandigimi bildiği halde huylaniyor musun diye sormasi
Kendi param ile acı çekiyorum.😥Bundan kötüsü mü var?
Erkekler Ne Diyor