Kuaför um kendim hallediyor um çünkü ömrüm boyunca hiç kuaför e gitmedim ki
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sonra birde arkandan konusurlar soyleydi boyleydi killiydi vs. Hayatta gitmem baska musterilere anlatirlar zaten bu tun gun dedikodudan baska ileri yok
En iyisi güzellik salonunda yaptırmak bence. Hem evde yapınca da ağdaya, beze ve ya makineye o kadar para veriyorsun. Hem de çok uzun sürüyor evde almak. Salonda tüm vücudu bile hemen hallediyorlar. Hem de ağdaları çok kaliteli.
Kendim agdayla aliyorum hic tirasa da vurmadim elimi 🤗
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzellik salonuna falan gitmiyorum ağdayı alıyorum cart cart genital bölgeninde sadece dudaklarin içi kalıyordu orayida ağda almıyor çok yumuşak yer olduğu için bundan sonra sadece o kısma jilet uygulamayı düşünüyorum gerisi aynı devam
Bence ks halkina birer tane bu jiletinizden hediye etmelisiniz 😄 o kadar anketlere katılıyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kendim aliyorum surekli degistirerek bir donem jiletle aliyorum bir donem epilatör ile. Bu sayede kıl donmesini engelliyorum ve tuhlerim cok gec cikiyor. Bunu herkeze tavsiye ederim kizlaaarr
2 kere gittim sadece şu zamana kadar ağda için o da acil bir işim oldugunda. Yoksa epilatörle aldım hep ama lazere başladım şu son 3 4 aydır sonuc ne olcak bakalım
yıllarca jilet kullandım ve hala onun kötülüğünü çekiyorum kıllarım kalın ve siyah ama ağdaya başladıktan sonra incelme oldu ve mutluyum bütün vücudumu belim göbeğim heryerim dahail 1 saat sürüyor en fazla. Ağdaya Evet
Kızlar Ne Diyor
bence en iyisi oluyor. iki dakka da halletsin. kafa rahat.
Bencede en zor kısım kuaförede vakit harcamak bende kuaförde beklemekten sıkılanlardanım. Ama herşey güzellik için :)
Sevmediğim bir yanı yok güzellik salonlarının , çünkü kendim hallediyorum.. Gillette Venus de denemek isterim daha doğrusu deneyeceğim..
Kıl köklerinizi lazerle yaktırın valla kökten çözüm snnsdnjs
Istedigim gibi yapamiyor. Ben en kucuk tuylerin bile alinmasini istiyorum salla pati yapinca sinirlerim bozuluyor
Aynen eve gidince onları görüyorum sinir oluyorum kendim almak zorunda kalıyorum
Kuaför um kendim hallediyor um çünkü ömrüm boyunca hiç kuaför e gitmedim ki
Sonra birde arkandan konusurlar soyleydi boyleydi killiydi vs. Hayatta gitmem baska musterilere anlatirlar zaten bu tun gun dedikodudan baska ileri yok
Ağdanın en sevmediğim yanı:
Gilette Venus kadar pratik olamaması ♥♥
Kesinlikle! Bilinçli olman ve Venus'e de ilgili olman bizi çok sevindirdi! :) Teşekkürler. ✌️ 💕
ay kuaföre kolumu aldırmaya gidiyodum mosmor geri dönüyorum eve ya zaten beyaz ve hassas tenliyim o yüzden evde yapıcam koluma artık
Ben soyunurken utanmam şahsen ama ağda tercih etmiyorum artık. Lazere gidiyorum. Lazer kökten çözüm. 😊
Ağda kullanıyorum hemde kendim... Bebek gibi oluyor... Kendime aşık oluyorum sonrasında... Ağda tabikiii
genellikle kendim hallederim kuaföre ancak sağlıksal açıdan hastaneye gideceksem ve vakrim yoksa o şekil aldırırım
lazer yaptirdim kurtuldum tabi ondada soyunuyorsun o baslarda rahatsiz etti ama insan alisiyor zamanla...
En iyisi güzellik salonunda yaptırmak bence. Hem evde yapınca da ağdaya, beze ve ya makineye o kadar para veriyorsun. Hem de çok uzun sürüyor evde almak. Salonda tüm vücudu bile hemen hallediyorlar. Hem de ağdaları çok kaliteli.
Ben lazer yaptiriyorum bikini bolgesini utanmadan aciyorum 😃😃
hiç tanımadığım birine soyunmak ve bunun için para ödemek
Acı çekmek için bir sürü para bayılıyoruz kendimiz halletsek o da ayrı bir dert 😏
Ağda yaparken acı çekmiyorum ama çok gıdıklanıyorum bu biraz sıkıntı😂
Ya sizde iyiki bir ürün çıkarttınız. Ağdayı göme göme bitiremediniz
En kötüsüde acemi birinin deneyi olmak mor gittiğim zamanları hatırlıyorum
Bacaklarimi insanlara acmayi sevmiyorum seyimi aliyolar falan bazen gidiklaniyorum caktirmamaya calisiylrum falan gicik bisey
Hiç bir ürününüzü kullanmıyorum çünkü hayvanlar üzerinde test yapıyorsunuz umarım batarsınız
Kendim agdayla aliyorum hic tirasa da vurmadim elimi 🤗
Güzellik salonuna falan gitmiyorum ağdayı alıyorum cart cart genital bölgeninde sadece dudaklarin içi kalıyordu orayida ağda almıyor çok yumuşak yer olduğu için bundan sonra sadece o kısma jilet uygulamayı düşünüyorum gerisi aynı devam
lazer epilasyon en iisi sadeve vakit olmadigi icin tras olrm
Bence ks halkina birer tane bu jiletinizden hediye etmelisiniz 😄 o kadar anketlere katılıyoruz
Ben kendim aliyorum surekli degistirerek bir donem jiletle aliyorum bir donem epilatör ile. Bu sayede kıl donmesini engelliyorum ve tuhlerim cok gec cikiyor. Bunu herkeze tavsiye ederim kizlaaarr
kuaför de yaptırmak bana çok rahat geliyo ama her ay 100 tl bayilmak koyuyo baya
2 kere gittim sadece şu zamana kadar ağda için o da acil bir işim oldugunda. Yoksa epilatörle aldım hep ama lazere başladım şu son 3 4 aydır sonuc ne olcak bakalım
yıllarca jilet kullandım ve hala onun kötülüğünü çekiyorum kıllarım kalın ve siyah ama ağdaya başladıktan sonra incelme oldu ve mutluyum bütün vücudumu belim göbeğim heryerim dahail 1 saat sürüyor en fazla. Ağdaya Evet
Erkekler Ne Diyor