Selam! Eğer cildin aşırı hassas ise o zaman bir gün öncesinden tıraş olabilirsin, ama iyi bir tıraş makinesi kullanıyorsan her gün tıraş olabilir ve kızarıklıklardan korkmadan mükemmel pürüzsüzlükte bir cilde sahip olabilirsin. Her zaman bol tıraş jeli kullanmak, bıçaklarının körelmediğinden emin olmak ve tahriş etmeyen bir nemlendirici kullanmak cildinin sağlığını ve pürüzsüzlüğünü korumak için önemlidir. Ve unutma, davetin plaj ya da havuz başı gibi bol güneşli, sıcak ve nemli bir alandaysa, hassas cildini bir gün önce tıraş etmek cildini tahrişten korur!
Kızlar Ne Diyor
malesef benim vücudum kabuk atmaya başladı 😔
Cildimin makyajsız daha güzel olduğunu söylüyorlar
yımuşak yağlı. yüzüm vat
ola bildiginden fazla
Ne kadar ayıp küçük sırrımı paylaşmam:))
benim 2 haftada bir çıkıyor yumuşak değil
Olması gerektiği gibi
Erkeklere takılan lakap gibi köseyim ben galiba
venüs sayesinde pürüzsüz bir cildim var
Süper! Bunu duyduğumuza çok sevindik ✌️ 💕
Ağda yapiom z😂😂😂
Her ay guzellik salonuna gidiyorum
Çok güzel kokuyor mis gibi
cok yumşak ve puruzsuz
Arkadaşlar şu venüs jileti kullanan var mı?
Venus ile merak ettiklerin varsa burdayız. :)
benim tenim cok pürüzlü aşırı hassas malesef 😓
Selam! Eğer cildin aşırı hassas ise o zaman bir gün öncesinden tıraş olabilirsin, ama iyi bir tıraş makinesi kullanıyorsan her gün tıraş olabilir ve kızarıklıklardan korkmadan mükemmel pürüzsüzlükte bir cilde sahip olabilirsin. Her zaman bol tıraş jeli kullanmak, bıçaklarının körelmediğinden emin olmak ve tahriş etmeyen bir nemlendirici kullanmak cildinin sağlığını ve pürüzsüzlüğünü korumak için önemlidir. Ve unutma, davetin plaj ya da havuz başı gibi bol güneşli, sıcak ve nemli bir alandaysa, hassas cildini bir gün önce tıraş etmek cildini tahrişten korur!
her tarafima ayrı birşey uyguluyom
ağda
ağda kullaniyorum valla
Hiç jilet kullanmam
cok hemde yumusacık
Kaymak gibi.
Lazer yaptırdım kesin çözüm
Ağda sağolsn
Aynen 😑
Birazzzz
Vay öğrenmiş oldum 😆
agda kullanyrm