Güzellik & Bakım Kızlara Soruyoruz: Senin Cildin Ne Kadar Pürüzsüz ve Yumuşak? (Sayfa 5) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 124 Kızlara Soruyoruz: Senin Cildin Ne Kadar Pürüzsüz ve Yumuşak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
GeceninBüyüsü Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Daha pürüzsüz olmasını isterdim. :) 0 0 Yorumla
belanovagirll Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl ağda çok can yakmasa iyi bir çözüm aslında :) 0 0 Yorumla
unnakilla78 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ağda tabiki acisina temizligi ve yumuşaklığı yeter 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pürüzsüz cildin sırrı üzüm sirkesi 1 1 Yorumla Gillette Venus Sponsorlu +1 yıl Ya da Venus Breeze :) Yorumla
KolalıCelibonnn Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. yaşasın sir ağda<3333 4 0 Yorumla
petrichorlover Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl pürüssüz bir cilde sahibim seçeneği nerde :D 1 0 Yorumla
06Kartaliçe1903 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl B şıkkında krem sürülen bölgeye takıldım ben 1 0 Yorumla
cerendncr Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Venus deniyorum kıl tüy yok gayet tenim pürüzsüz 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Lazer epilasyona gidiyorum
Daha pürüzsüz olmasını isterdim. :)
ağda çok can yakmasa iyi bir çözüm aslında :)
Lazer epilasyon diyorum
acı çeke çeke pürüssüz yapıyoruz işte
Ağda tabiki acisina temizligi ve yumuşaklığı yeter
Venus breeze hoş, evet.
Aferin size.
niye erkeklere sormuyosunuz peki
Epilasyona gidiyorum.
Pürüzsüz cildin sırrı üzüm sirkesi
Ya da Venus Breeze :)
Gayet pürüzsüz ağda saolsun
yaşasın sir ağda<3333
Çoktan çözdüm o sorunu
Bebekler gibi pürüzsüz
La oy verek diye geldik kscan mesaj atinca
bakimlarimi aksatmam.. gayett guzeldir cildim
pürüssüz bir cilde sahibim seçeneği nerde :D
B şıkkında krem sürülen bölgeye takıldım ben
Venus deniyorum kıl tüy yok gayet tenim pürüzsüz
Tıraş sayesinde cildim her zaman bebek gibi!
lazer epilasyon yaptırıyorum ben 😂
Ağdanın yer dolmaz asırlardır..
Baş agdayı çek çek çek ☺☺oh mis
bebek cildi benimki;)))
her zaman bebek gibiyim
gaymak gibi
Puruzsuz cunku lazer be be yimm
jilet le alıyorum diğerleri cok acıyor
Ucuz jiletlerrden biraz tahriş oldu
c yeterince değil ama olmasını isityorum