Güzellik & Bakım Kızlara Soruyoruz: Senin Cildin Ne Kadar Pürüzsüz ve Yumuşak? (Sayfa 3) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 124 Kızlara Soruyoruz: Senin Cildin Ne Kadar Pürüzsüz ve Yumuşak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
pandalarinefendisi Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl bn tuy dokucu kullaniyorum ama hic memnun deilim ağda en iyisi 1 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Her ay güzellik merkezlerine bir servet bıraksam da sonuca değiyor. 0 0 Yorumla
çokotella Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Lazere gidiyorum, gitmeden önce ağda kullanıyordum. 3 hafta ortalama kafam rahat oluyordu. 0 0 Yorumla
KışGüneşim__ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Elimden geleni yapıyorum bunun için. En değerli giysimiz cildimiz.. 0 0 Yorumla
Seonkuşa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Ağda yapıyorum ve özel kabak kesesi kullanıyorum pürüzsüz 0 0 Yorumla
DeSTiCan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl şu ilk sahne yerden birsey alan kizin filmi adi neydi 0 2 Yorumla Sufikus +1 yıl Legally Blonde veya Bu nasıl sarışın... Oyuncu Reese Witherspoon Yorumla DeSTiCan +1 yıl tskler Yorumla
_nothinglastsforever Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Yeterince değil, daha pürüzsüz ve yumuşak olmasını isterdim... 0 0 Yorumla
Charlotte97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Bazen tras yapiyorum ve daha cabuk geri cikmalari haric agdadan bir farki yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Lazer yaptirdim cok memnun kaldim. Simdik bacaklarim puruzduz ve yumusak 😍😋. 3 0 Yorumla
KaLbiMDeHuZuR Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Karşıyım.. erkek gibi tras bıçağı kullanmaya karşıyım 1 0 Yorumla
pinkpuffly Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Son zamanlarda tuy dokucu kremle aliyorum tuylerim sertlesti biraz anlamadim neden... 1 4 Yorumla pinkpuffly +1 yıl Yani agda daha iyi ya Yorumla brunette92 +1 yıl Aynen değiyor acısına Yorumla pinkpuffly +1 yıl Cok haklisin Yorumla 1 yorumu gör brunette92 +1 yıl O zmn yolunmaya devam 😂 Yorumla
asddslkj Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Agdadan cikinca mukemmel bir puruzsuzlugw kavusuyorum 0 0 Yorumla
NURUM07 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bir kıl yuvasından 3 4 tane kıl çıkıyor bunu tüm jiletler yapar 1 0 Yorumla
DarkCat_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cildim karma. Pürüzsüz olması imkansız hele ki bu sıcaklarda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl epilasyona gıdın anam her ay tras bıcagı alacagınıza ya da agdaya para verecegınıze bı kerede kurtulun be ne stres yaptınız şu kıllardan 0 0 Yorumla
daizy33 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hergün düzenli bakım yapıyorum prüzsüz. ama tüylenme de etkili kremler alıyorum 0 0 Yorumla
Mcpashaq Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ağda vazgeçilmez benim için jilet asla vurmadım vurmam da😄 2 0 Yorumla
Birgülümse Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benim cildimden bahsediyorsun herhalde 😀 Pürüzsüz ve Yumuşak 0 0 Yorumla
Queenderler Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl ağda yıllarca kullandım pürüzsüz simdi epilasyona gidiyorum daha sancısız 0 0 Yorumla
sena2208 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Lazer epilasyon sayesinde pürüzsüz oldukça memnunum 1 5 Yorumla Naymish +1 yıl Peki hic yan etkisi yok mu bende dusunuyorum Ama acikcasi korkuyorum da biraz Yorumla sena2208 +1 yıl Nelerden korkuyorsunuz Yorumla Naymish +1 yıl Ozel blogeye dusunuyorum Ama yeni evliyim daha ilerde cocuk olmasinda bir sorun yaparim die Hani yakin ya yumurtaliklara :/ Yorumla 2 yorumu gör sena2208 +1 yıl bende genitale girmedim Yorumla Naymish +1 yıl Anladim Yorumla
duygumm35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl venus breeze yi kullaniyorum cok iyi kim ne derse desin agdanin acisi ve zahmetide yok😉 0 0 Yorumla
Minyonbirkız Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çok fazla temiz değil ben epilatörle alıyorum kısaları toplayabilmek için batık oluyor maalesef 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl herhangi bir güzellik salonuna gitmiyorum kendi cildimin uzmanıyım ve yeterince yumuşak ve pürüssüz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Traş en güzeli en acısızı kıllarım ne arttı nede kalınlaştı yüzüm dahil heryerim traş 1 1 Yorumla Ötürüklere_tutulmuş +1 yıl Nasil artmadi la😯 Yorumla
Kutsal_bakire Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Jileti hiç bir zaman kullanmadım. Ürkütüyor beni😅 en iyisi epilatör 😄 1 0 Yorumla
Şekerportakallı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel olmuş blog. Ben de kullanıyorum Venüs'ü muhteşem 0 1 Yorumla Gillette Venus Sponsorlu +1 yıl Çok teşekkür ederiz, harikasınn! ✌️ 💕 Yorumla
Pinarayd Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. ağda ve epilator dışındaki bir yöntemi denemedim ama bunu bu denemek isterim inş pisman olmam 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Doğalım hiçbir sey kullanmam 8 0 Yorumla
Norason Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Venusun jiletini kullanıyorum ve çok memnunum. Normal jiletler gibi tahriş etmiyor asla. Yumuşacık oluyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sadece ayaklarima kullaniyorum göbeğe ve popoya kullansam sert cikarir mi? 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
bn tuy dokucu kullaniyorum ama hic memnun deilim ağda en iyisi
Her ay güzellik merkezlerine bir servet bıraksam da sonuca değiyor.
Lazere gidiyorum, gitmeden önce ağda kullanıyordum. 3 hafta ortalama kafam rahat oluyordu.
Elimden geleni yapıyorum bunun için. En değerli giysimiz cildimiz..
Ağda yapıyorum ve özel kabak kesesi kullanıyorum pürüzsüz
şu ilk sahne yerden birsey alan kizin filmi adi neydi
Legally Blonde veya Bu nasıl sarışın... Oyuncu Reese Witherspoon
tskler
Yeterince değil, daha pürüzsüz ve yumuşak olmasını isterdim...
Bazen tras yapiyorum ve daha cabuk geri cikmalari haric agdadan bir farki yok.
Lazer yaptirdim cok memnun kaldim. Simdik bacaklarim puruzduz ve yumusak 😍😋.
Karşıyım.. erkek gibi tras bıçağı kullanmaya karşıyım
Son zamanlarda tuy dokucu kremle aliyorum tuylerim sertlesti biraz anlamadim neden...
Yani agda daha iyi ya
Aynen değiyor acısına
Cok haklisin
O zmn yolunmaya devam 😂
Agdadan cikinca mukemmel bir puruzsuzlugw kavusuyorum
Bir kıl yuvasından 3 4 tane kıl çıkıyor bunu tüm jiletler yapar
Cildim karma. Pürüzsüz olması imkansız hele ki bu sıcaklarda
epilasyona gıdın anam her ay tras bıcagı alacagınıza ya da agdaya para verecegınıze bı kerede kurtulun be ne stres yaptınız şu kıllardan
Hergün düzenli bakım yapıyorum prüzsüz. ama tüylenme de etkili kremler alıyorum
Ağda vazgeçilmez benim için jilet asla vurmadım vurmam da😄
Benim cildimden bahsediyorsun herhalde 😀 Pürüzsüz ve Yumuşak
ağda yıllarca kullandım pürüzsüz simdi epilasyona gidiyorum daha sancısız
Lazer epilasyon sayesinde pürüzsüz oldukça memnunum
Peki hic yan etkisi yok mu bende dusunuyorum Ama acikcasi korkuyorum da biraz
Nelerden korkuyorsunuz
Ozel blogeye dusunuyorum Ama yeni evliyim daha ilerde cocuk olmasinda bir sorun yaparim die Hani yakin ya yumurtaliklara :/
bende genitale girmedim
Anladim
venus breeze yi kullaniyorum cok iyi kim ne derse desin agdanin acisi ve zahmetide yok😉
Çok fazla temiz değil ben epilatörle alıyorum kısaları toplayabilmek için batık oluyor maalesef
herhangi bir güzellik salonuna gitmiyorum kendi cildimin uzmanıyım ve yeterince yumuşak ve pürüssüz
Traş en güzeli en acısızı kıllarım ne arttı nede kalınlaştı yüzüm dahil heryerim traş
Nasil artmadi la😯
Jileti hiç bir zaman kullanmadım. Ürkütüyor beni😅 en iyisi epilatör 😄
Çok güzel olmuş blog. Ben de kullanıyorum Venüs'ü muhteşem
Çok teşekkür ederiz, harikasınn! ✌️ 💕
ağda ve epilator dışındaki bir yöntemi denemedim ama bunu bu denemek isterim inş pisman olmam
Doğalım hiçbir sey kullanmam
Venusun jiletini kullanıyorum ve çok memnunum. Normal jiletler gibi tahriş etmiyor asla. Yumuşacık oluyor.
Ben sadece ayaklarima kullaniyorum göbeğe ve popoya kullansam sert cikarir mi?