Eskiden cildim daha güzeldi ama salakça yaptığım bişeyden dolayı yüzümde hafif iz bıraktım. Ve birazda yağlandı karma oldu. Yine de kötü denilemez Normal diyeyim
açıkçası kesinlikle tıraş bıçağı kullanmıyorum. Hem tüylerim hemen çıkıyor hem de kalınlaşıyor. Hiç gerek yok. Sadece koltuk altı (mecburiyetten, daha ağdaya geri dönemedim) ve de bikini/genital bölgeyi tıraş bıçağı ile alıyorum.
Her cilde göre değişir. Eğer cildin hassas ise ne yaparsan yap etkilenir. ilk önce cildini tanimalisin ondan sonra ona göre gerekli işlemi uygulamalisin.
Bacaklarımda Gillette venüs kullanıyorum, fazla bastırmadan ve dikkatli yapmaya çalışıyorum ama kesikler oluyor :/ ne yapabilirim?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Jileti en son okul döneminmde kullanmıştım. Görüsler dikkatimi çekti bu ürünü denemek istiyorum.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Birsey sorucam Ben agda yaptiriyorum genital bölgeme ama bir seferde bütün killari alamiyor Ve bir haft sonra tekrar gidiyorum o zaman da en kücük ince kullari yine alamiyor Bütün killar yok olmuyor Soz nasil yapiyorsunuz Lütfen yardim edin 😩
@sevdalısınındelisin selam! Venus kadınların doğal kıvrımlarına özel olarak tasarlandı. Pürüzsüz bir cilde kavuşman için sabuna gerek kalmadan kullanabileceğin Venus Breeze'i mutlaka denemelisin. En büyük fark, hızlı ve acısız tüylerinden kurtulmak olacak :)
Hayır, tıraş bilindiğinin aksine tüylerin kalınlaşması ve sertleşmesine neden olmuyor. Tüylerin uzama şekli genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor. Bacaklarını ne kadar tıraş edersen et tüylerin daha kalın çıkmıyor. Yalnızca tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyorlarmış gibi görünür. Denemeni tavsiye ederiz! :)
ben buz başlıklı lazer kullanıyorum eskiden alexandrite lazer kullaniyordum tek seans da ağrı yaptı ama buz başlıklı lazer orayı soğuk hissettiriyor sadece ağrı hissetmiyorsun evde epilosyon cihazim var açıtiryor sadece kollarimi onlar almistim bacagim ağda ağda olamadan önce bacağıma karanfil yağı sürüyorum pudrayla tampon yapıyorum sonra ağda bacagimda yağ soğutugu için hissetmiyor
😳 ohhh baya zahmetli Neyse yaaa ben benim metod ile memnunum Agdaciya gidiyorum agda yapiyor Ve peeling yapiyorum ve nemlendirici ohhh rahat Belki sonra lazeri bende düsünüyorum ☺
Epilasyon diyince bende o aletle sandim bacak da bile zor dayaniyor insan genital bölgede nasil dayansin 😂
Kızlar Ne Diyor
Yukarıdakilerden hiçbirini yapmıyorum. Ama rastgele birini işaretledim çünkü karşıma her yerde bu anket çıkıyor.
Yaşadın eldiven, ağda, epilasyon aleti. Erkek böğrü gibi bacaklarınız mı olsun gızlar :D bir yuvadan 4-5 tane :D
*yaşasın
Eskiden cildim daha güzeldi ama salakça yaptığım bişeyden dolayı yüzümde hafif iz bıraktım. Ve birazda yağlandı karma oldu. Yine de kötü denilemez
Normal diyeyim
Traş bıcagı hiç kullanmadım. Hiç kimsede beni buna ikna edemez
sanirim korktugunuzdan bende oyleyim
@Gillette senin sayende baya pürüzsüz ve yumusak... bebek teni gibi❤
Süper! Çok sevindik :)
Hep sevinin...😂😂😊😊
✌️ 💕✌️ 💕
ağda kullanıyorum ama her zaman ağda olmuyor, hayat kurtarıcım jilet 😁
Hızlı ve acısız her anında yanında olmaktan mutluyuz @Mrsdefne :D
açıkçası kesinlikle tıraş bıçağı kullanmıyorum. Hem tüylerim hemen çıkıyor hem de kalınlaşıyor. Hiç gerek yok. Sadece koltuk altı (mecburiyetten, daha ağdaya geri dönemedim) ve de bikini/genital bölgeyi tıraş bıçağı ile alıyorum.
En güzeli lazer epilasyondur kim ne derse desin o nedenle tüyle ilgili hiçbir sorunum yok ömür boyu rahatlık
Valla kendime lazer epilasyon aleti aldım, boşuna çekmişim bugüne kadar. Vuruyorum jilete, veriyorum lazeri, oluyor pambık gibi 🤗
hangisini aldın 😂
Hiç biri. Çocukluğumdan beri annem sayesinde öğrendiğim bir formülü uyguluyorum, gayet memnunum 😃
neymiş o etkiliyse bizide soyle
@pandalıkızZ 😄 sihirbazlar sırrı söylemezler.
Kadın dayanışmasına noldu ksjsk
Sanırım annemin yönteminden 😀
Yıllar önce lazer epilasyon yaptırıp cilt olayını bitirdim ben.
Tras etmek tahriş ediyor cildimi. Ilk alindiginda puruzsuz yapmasi guzel ama hemen cikiyor can sikici
(F) Lazer sayesinde pürüzsüz harikayım 👍 ondan önce de Epilator vardi. Yine pürüzsüzdü hala pürüzsüz.
Her cilde göre değişir. Eğer cildin hassas ise ne yaparsan yap etkilenir. ilk önce cildini tanimalisin ondan sonra ona göre gerekli işlemi uygulamalisin.
Normalde ağda kullanıyorum ama yazın mecbur kullanmak zorunda kaldım ve çok memnun kaldım hele kokusu müthiş :))
Bacaklarımda Gillette venüs kullanıyorum, fazla bastırmadan ve dikkatli yapmaya çalışıyorum ama kesikler oluyor :/ ne yapabilirim?
Jileti en son okul döneminmde kullanmıştım. Görüsler dikkatimi çekti bu ürünü denemek istiyorum.
Birsey sorucam
Ben agda yaptiriyorum genital bölgeme ama bir seferde bütün killari alamiyor
Ve bir haft sonra tekrar gidiyorum o zaman da en kücük ince kullari yine alamiyor
Bütün killar yok olmuyor
Soz nasil yapiyorsunuz
Lütfen yardim edin 😩
Biraz özel bir soru olmuş sanki
Evet cevap vermeye zorlanmıyoruz ama düşüncemi dile getirmek istedim ❤️
Açıkçası kurutur diye diye hepimizi ağdaya zorunlu kıldılar. Ağda hiç tahriş etmiyor gibi. Ben tıraş bıçağı kullanıyorum çok da memnunum.
Merak ettigim bisi var venusn tek farki ne biri aciklaya bilirmi
@sevdalısınındelisin selam! Venus kadınların doğal kıvrımlarına özel olarak tasarlandı. Pürüzsüz bir cilde kavuşman için sabuna gerek kalmadan kullanabileceğin Venus Breeze'i mutlaka denemelisin. En büyük fark, hızlı ve acısız tüylerinden kurtulmak olacak :)
Cogaltiyuormu peki ya da serlestiriyuormu
Hayır, tıraş bilindiğinin aksine tüylerin kalınlaşması ve sertleşmesine neden olmuyor. Tüylerin uzama şekli genetik ve hormonsal yapıya bağlı olarak gelişiyor. Bacaklarını ne kadar tıraş edersen et tüylerin daha kalın çıkmıyor. Yalnızca tüyler yeniden uzamaya başladığında daha kalın çıkıyorlarmış gibi görünür. Denemeni tavsiye ederiz! :)
Cildinde sorunum yok ilerlemiş yaşıma rağmen ;) normal cildi tipine sahibim...
pürüzsüz bir cildim var ama yumusak oldugu soylenemez :)
Ben şanslı olanlardanım benım kıl tuy problemım yok sırf şu soru ana sayfada çıkmasın dıye cevaplıyorum yeter da
Bunlarin hicbirini kullanmiorum makine kullaniyorum hem uzun sure cikartmio hemde temiz oluo
En iyisi lazer aleti evde kendin yap iki ay sonra hafif cikiyor temiz miss
ben ağda kullanıyorum ama sadece bacaklarıma ve koluma.
koltukaltim ve genital bölgem epilasyon
Genital bölgede epilasyon acimiyor mu?
hayır acimiyor
Peki nasil yapiyorsun?
Ben o aciya dayanamiyorum
Epilasyon dedigin o alet var ya onunla dimi?
Ben agda yaptiriyorum ama pek memnun degilim ince tüylerin hepsi alinmiyor maalesef
ben buz başlıklı lazer kullanıyorum eskiden alexandrite lazer kullaniyordum tek seans da ağrı yaptı ama buz başlıklı lazer orayı soğuk hissettiriyor sadece ağrı hissetmiyorsun evde epilosyon cihazim var açıtiryor sadece kollarimi onlar almistim bacagim ağda ağda olamadan önce bacağıma karanfil yağı sürüyorum pudrayla tampon yapıyorum sonra ağda bacagimda yağ soğutugu için hissetmiyor
😳 ohhh baya zahmetli
Neyse yaaa ben benim metod ile memnunum
Agdaciya gidiyorum agda yapiyor
Ve peeling yapiyorum ve nemlendirici ohhh rahat
Belki sonra lazeri bende düsünüyorum ☺
Epilasyon diyince bende o aletle sandim bacak da bile zor dayaniyor insan genital bölgede nasil dayansin 😂
sarisin olduğum icin tüy sorunum hic yok ve yumuşacık😊😊
Jilete karşıyım kullanmam da hiç bir yerimde makine diye bir şey var en iyisi 👍🏻
Kendiliğinden pürüzsüz bir cildim var. Başka şeylerle ne kadar ugrasirsaniz uğraşın olmuyor 😊