Öncellikle merhaba. Kükürt sabunu nerede satılır? sorusuna cevap vereyim. fakat "gerçek kükürtlü sabun" her yerde satılmaz. Kükürtlü sabun; zeytinyağı, kostik ve sudan üretildiği için doğal ve saf kükürtlü sabunu bulmak zor olacaktır. Gerçek kükürtlü sabunu, doğal aktarlardan veya bitkisel eczanelerden bulabilirsin. Bu arada Kükürtlü sabun eczanede satılır mı? sorusuna da cevap vermiş oldum. Gerçek kükürtlü sabun olup olmadığını ise, sabunun kokusundan ve renginden anlayabilirsin. Sabunun kokusu biraz ağır kostik kokar, normal sabun gibi kokmaz ve rengi yeşil-sarı arası olur. Buradan gerçek sabun olup olmadığını rahatlıkla anlayabilirsin.
Bim'de kükürtlü sabun var mı?
kükürtlü sabunu nerden bulabilirim?
Kükürtlü sabunu nerden bulabilirim? diyenlere Bim marketteki sabunlardan cevap vereyim. Bim marketlerinde birçok doğal sabun ve kükürtlü sabun mevcut, satılıyor. Bim'deki kükürtlü sabunu kullandım, fakat herhangi bir etki alamamıştım. Çünkü sabunu kokladığımda ve rengine baktığımda, tıpkı normal sabun gibi kokusu ve kıvamı vardı. Bim'deki kükürtlü sabunun gerçek olduğunu sanmıyorum, tıpkı normal sabun gibi cildine etki edebilir. Gerçek kükürtlü sabun bulamadığın takdirde, Bim'deki kükürtlü sabunu geçici olarak kullanabilirsin.
Kükürtlü sabun eczanede satılır mı?
Kükürtlü sabun her eczanede satılmaz. Bazı eczaneler doğal sabun ve sabun çeşitleri satmıyorlar. Sadece eczanelerin birkaç ilaç firmasıyla etkileşim halinde oldukları, anlaşmalı sabunları satıyorlar. Normal ilaç eczanesi değil de, bitkisel eczanelerinde kükürtlü sabunu bulabilirsin. Bitkisel eczanelerde gerçek kükürtlü sabunu bulman, aktarlarda bulmaktan daha da kolay olabilir. Normal eczanelerde sabun varsa bile, gerçek kükürtlü sabun değildir. Bu yönden çok dikkat etmelisin. Umarım kükürtlü sabun nereden alınır? sorusuna cevap verebilmişimdir. Şimdi kükürt sabununun faydalarından ve nasıl kullanılacağından bahsedeceğim.
Kükürtlü sabunun faydaları nelerdir?
kükürtlü sabun nereden alınır?
Kükürtlü sabunun o kadar çok faydası vardır ki, hemen onları öğrenelim;
Kükürtlü sabun cilde kullanıldığında ölü derileri temizler ve parlatır.
Kükürtlü sabun sivilceleri söndürür ve tekrar çıkmasını engeller.
Vücut için kullanıldığında fazla yağı alır ve cildin kurumasını sağlar.
Cildin tamamen pürüzsüzleştirmesine yardımcı olur.
Sıcaklarda kükürtlü sabun kullanıldığında, terlemeyi tamamen azaltır ve ortadan kaldırır.
Cilt için kullanıldığında siyah noktaları azaltır ve tekrar oluşmasına engeller.
Vücut için kullanıldığında selülitlerin azalmasına ve çatlakların sönmesine yardımcı olur.
Zararlı mikroorganizmaları ciltten uzaklaştırır ve vücudu tekrar yeniler.
Kükürtlü sabunun faydaları bu şekildedir, ben kullandığımda tüm etkilerini gördüm ve çok memnun kaldım.
Kükürtlü sabun nasıl kullanılır?
kükürtlü sabun nereden alınır?
Kükürtlü sabunun kullanımı o kadar kolay ki, kullanırken bile vücuduna çok iyi geldiğinin farkına varabilirsin. Eğer vücudun için kullanacaksan, duş keseni ıslatıp kükürtlü sabunu sürüp, köpürmesini sağla. Köpüklü lifini vücuduna masaj yaparak uygula. Eğer cildin için kullanacaksan, her sabah ve her gece kükürtlü sabunu cildine direkt olarak uygulayabilirsin. Cildindeki ve vücudundaki farkı, kükürtlü sabunu düzenli olarak kullandığında kesinlikle görebilirsin.
En İyi Cevaplar