Cilt bakimi 12 yasimdan beri yaparim. Cildim cok guzel 🙏🏼 Hemen hemen her maskeyi denedim.
En sevdigim maske ise : turk kahvesi ve corek otu yagi karisimi. Bunu uyguluyorum ve bekletiyorum. Sonra 20 25 dk sonra veya daha fazla. Yikama vakti gelince az bir su gezdiriyorum sonra peeling yapiyorum. Cildimi olu hucrelerden kurtariyor. Cok iyi bir maske. Sivilce izlerini zamanla yok ediyor. Cildi besliyor. Ben cok memnunum.
Bal ve limon maskeside kullaniyorum. Nemledirmek icin.
Birde yogurt ve bicarbonat cok cok iyi. Sur ve kuruyana kadar beklet. Sonra yikamadan cikar. Surte surte elini.
Goz cevreme pek bakim yapmiyorum dikkat etmiyorum. Maskeleri oraya kadar suruyorum ve fark ettim ki minik kirisiklar geldi. Cok korktum.
Krem olarak her turlu kremi denedim. Cok pahali olani. Ucuz olani. Eucerin tavsiye ederim. Cilt ve goz cevresi icin urunleri muthis. Veya cien markasi var. oldukca ucuz bir marka ama icindekiler guerlain, chanel gibi markalarla kiyaslandi ve daha etkili oldugu cikti ortaya. 2€ sadece. Onuda kullaniyorum. Nemlendiricisini sadece. Ilerde kirisikliklzr icinde alirim. Yuz losyonu da vzr nemlendirici cok iyi.
Hazir olarak ise l'oreal'in siyah/pembe/yesil maskelerini yapiyorum arada bir .
Almanyada bulunan schauebens markasi belki yanlis yazmis olabilirim. Dm magzasindan aldigim bir mavi maske var MUTHIS. Bayiliyorum. Yuzune suruyorsun yikamadan cekiyorsun.
Dislerime zerdecal ve hindistan cevizi yagi karisimini uyguluyorum haftada 1 2 defa. Veya carbonat ve limon. Bembeyaz yapiyor. Tercih ettigim macunlar var email dentaire diye bir macun cok beyaz yapiyor ama dis sagligina uygun mu dikkat etmedim dogrusu. Yeter ki beyaz olsun dislerim mantigindayim.
Saclarima pantene pro v kullaniyorum. Ve uc ayda bir ampul uygularim. Avokado ve hindistan cevizi yagi ile maskeler yaparim. L'oreal'in veya schwarzkopf mu bir yagi var onu kullaniyorum.
Saclarinizi gurlestirmek, dokulmesini engellemek yeni saclar istiyorsaniz Forcapil ilacini kullan. Veya Phylo. Inanilmaz.
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Burnum icin spatch kullaniyorum. Siyh noktalar icin. Yok ama yinede yapiyorum. Siyah maske vs hepsi bos bence. Tr den aldigim bir bant cok cok etkiliydi markasini unuttum ama yabanci bir urundu. Beautee naturelle galiba.
Cildin icin bol bol su ic, makyajini uyumadan once mutlaka temizle o bile yetiyor 🙏🏼🙏🏼 Ama maske o soyledigimi mutlaka dene 🙏🏼
Hepsini yazdim belki diger kizlarada yardimci olur 😘 Iyi bakimlar 🙏🏼 Umarim anlatma seklimi anlamistirsin. Turkcem ile bu kadar oldu🙏🏼🙏🏼🤗
valla sürekli yapan biri değilim ama yaparsam da hazır. Hatta direkt maskeden çok genelde sürekli Garnier 3ü 1 arada etkili ürününü kullanıyoruz uygun fiyatlı ve güzel hem peeling hem maske hem arındırıcı iyi bir ürün. Ama şu sıralar şu siyah maske olayını çok merak ediyorum. Biraz araştırma yaptım, sanırım bazıları işe yarıyor ama her marka da iyi değil.
her ikisini de tercih ediyorum zaman para beklenti gibi sebeplerle degişiyor şu an kil ve yosun maskesi kullanıyorum bunu kendim hazırlıyorum saçım için ise hindistan cevizi yağı maskesi hazırlıyorum bu da doğal ve toni guy yves r. gibi hazır saç maskelerini de tercih ediyorum çünkü düzleştirme etkisi veriyorlar
Kimyasal uygulamadan önce bir doğal yöntemleri tüketirim işe yararsa hiç kimyasal ellemem. Bal maskesi yapıyorum ben hint yaği badem yağı e vitamin falanda
Doğal maskeler çok iyi. Bal Limon, Limon Yoğurt, Bal Tarçın maskeleri çok iyi geliyor cilde. Hem temizliyor, hem yüzü sıkılaştırıyor, hemde lekeleri geçirip önlüyor.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Cilt bakımında doğal maskeler mi, hazır cilt maskeleri mi tercih edersiniz? Neden? Kullandığınız maske hangisi?
En İyi Cevaplar