Kullanmaya başladığımdan bugüne kadar çok çok memnun kaldığım bir sıvı savun var. Cildin doğal PH'ı ile uyumlu olmasıyla cildime zarar vermiyor. Ellerimi yıkarken de asla acaba mı demiyorum ve cildimi emanet ediyorum.
Çok merak ettiğinizi biliyorum. 😊 Cildin gün boyu nemli kalmasını sağlayan, benim favori sıvı sabun markam elbette Savon De Royal :)
Savon De Royal Sıvı El Sabunu!
Savon De Royal Sıvı El Sabunu Çeşitleri
Mevsim geçişleri bitmiyor ki cildim huzura kavuşsun. 😀 Normalde de çok hassas olan cildim üstüne bir de mevsim geçişleri eklenince daha da hassaslaşıyor. Nemlendiriciler bu konuda yeterli olmadığı için ben de sorunu kökünden hallettim ve Savon De Royal'in harika serisine "Merhaba!" dedim. Savon De Royal sıvı el sabunu 4 çeşitten oluşuyor ve hangisini banyoma koyarsam koyayım banyomun havasını değiştirmeye yetiyor. Koku çeşitleri ve zarif şişeleriyle gören herkesin dikkatini çekiyor. 😋
Savon De Royal White Pearl Sıvı El Sabunu
Savon De Royal White Pearl Sıvı El Sabunu; Misk ve vanilyanın birbirine aşkından oluşuyor. Tüm serinin alkol ve paraben içermediğini de hatırlatayım. 😍
Savon De Royal Baroque Pearl Sıvı El Sabunu
Savon De Royal Baroque Pearl Sıvı El Sabununda yasemin çiçeği, vanilya ve sandal kokusunun bir sabunda yarattığı harikalığa şahit oluyorsunuz. Kokusu inanılmaz güzel. Kendimi sıklıkla ellerimi koklarken buluyorum. 🥰
Savon De Royal Black Pearl Sıvı El Sabunu; Portakal ve vanilyanın eşsiz kokusu ile ben de buradayım diyor. Her seferinde beni etkisi altına almayı başarıyor. 🖤
Savon De Royal Eden's Pearl Sıvı El Sabunu
Savon De Royal Eden’s Pearl Sıvı El Sabunu; Yasemin, amber ve zencefil aromalarını içinde barındırıyor. Mistik havası, şık ve aromatikolması ile serinin benim için vazgeçilmezlerinden.
El hijyeni ve bakımı benim için her zaman önemli oldu. Savon De Royal Pearl Serisi bu bakımın vazgeçilmezi. Siz de 4 çeşitten favoriniz olanı seçin ve cildin gün boyu nemli kalması için harekete geçin ya da benim gibi her birini deneyin. 😎
En İyi Cevaplar