aşkmm hadi gel dişimzii fırçalayalımm derim :) sonra erkeksi kokan bir duş jeli alırımm aşkım bunun kokusunu çok begendimm hadi bir duşa girde gel bakıyımm sende nasıl kokcak derim :D sonra elime bir tırnak makası alırım aşkım yaa tırnaklarım uzamış kesermisin derim :) sıra bende seninkin kesicem şimdi derim :) kırmam ki onu söylemem de beraber yapalımm derim :) benim aşkımda uysaldır zaten hemen kabul eder :)
İma etmek çözüm değil, ima edersin o anda aa pardon farkında değildim der sonra yine aynı olur. Açıkça söylemek lazım. Eşim sağolsun dikkatlidir ama ben yine de rahatsız olduğum bişey olunca söylüyorum. Gençken o tarz alışkanlıklar kazanılmazsa yaşlanınca iki taraf da daha tahammülsüz olacak o zaman hiç çözümü olmaz. Ömür geçecek o insanla bakımsızlık gerçekten imtihan gibi olur.
Su bir gerçek bu ülkede çoğu böyle kızda erkekte hepsi dışarda bakımlı ev ortamında her çeşidini gördüm dışarda Barbara palvin gibi hatun evde yarmagul gibi oluyor. Bakım falan hak getire. Göz boyamaca yaşayıp gidiyor millet iki allık bir pulluk hafif parfüm sakla gitsin :)
Şimdiki kızlar kişisel bakım deyince heryerini boyamak sanıyorlar. Suratını palyaco gbi her gün boyuyan s. laklar kendini bakımlı sanıyor. Bakım dediğin banyo tüy temizliği vs gbi şeylerdir. Suratına bir ton boya sürmekle bakım olmaz :)
''Bakımsızlığa asla gelemem, alır karşıma açık açık söylerim.'' diyenler kendinize söylense kendinizi nasıl hissedersiniz Allah için bir kere düşünün. O utanç ve o mahçubiyet için sevgilini üzmeye değer mi? Bu nasıl sevgi :@
Ben kesinlikle kendi ağzım kokuyormuş gibi davranır, bundan rahatsız olup olmadığını sorarım.
Kişisel hijyen toplum arasında çok büyük önemi vardır. Hemde dinen temiz olmamız gerek.. İlk önce ağzı kokuyor diye birşey demem çünkü bu insanlık hali açtır, dişlerinde çürük vardır genel yapısı böyledir. Ama onun dışında ter kokusu ne bilim tırnaklardaki pislikler, eldeki pislikler gibi şeyler görürsem mutlaka uyarırım. Kalp kırmadan güzel dille açık açık söylerim.
Direk söylerim ki öyle insanlardan hoşlanmam bakım sadece kokoşluk değil sağlık açısındanda önemli ter ya da koku mantar oluşturur diş fırçalamak zaten şart o bakıma bile girmemeli şimdi 4 yaşındaki bir çocuk bile rahatsız olup o beni öpmesin kokuyor diyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında kolay, duş almış olsaydın seni oral seksle uyandırırdım dersin misal. Ya da dişlerini fırçaladığında ay böyle öpüşmesi çok güzel ferah ferah dersin. Eşek değilse o da anlar artık. Hiç pasaklılara gelemem yani (Erkeklerde bunlar 100% çalışıyor).
Diş rengi kişiden kişiye farklılık gösterir, kemikle ilgili bir durum bu. Ter kokusuda hormonel bir hastalıktan kaynaklı olabilir. İnsanları ötekileştirmeden önce araştırın biraz zira kimse mükemmel değildir. Asla tahammül edemem böyle sorulara.
Kendim bakım yaparken ona da yaparım, yaptırırım, kişisel bakım ürünleri alırım güzelce anlatırım,"Bu krem bu işe yarıyor."gibisinden filan yani... -Gecen bol olsun.-
vardı ve bitme sebebi buydu yani alttan alttan uyarıp ediyosun yani kırılmasın diye yok anlamıyor ya da anlamazlığa vuruyor direk dedim de elini yıka falan diyr ona da gelmiyot bitti sonuç olarak
Lisedeki bir arkadaşim öyleydi bakimsizdi ve çok ter kokuyordu parfüm roll on falan alır hediye ederdim. Ağız kokusu için yanimda her zaman polo naneli şekerim vardır ondan ikram ederdim.
Dişler altın kaplama mı? Sarımsak yemeyi de seviyorsun heralde. Ben tirnaklarimi yiyorum düğüm acamiyorum Seninkiler in maşallah var :D parfümünun markası nedir? Derim
Nasıl yani, bunun bilincinde olarak sevgili olmamış mıyız zaten? Ha, sonradan değiştiyse ya da özüne döndüyse bunu bir şekilde hissettirirdim. O an yerine göre aksettiririm karşı tarafa.
Ayrılırım ya kesin. Pis herif iyice ahıra döndün leş gibi kokuyon derim😂 elime odunu alır evire çevire döverim. Allaın hayvanı seni bir daa görmiyim etrafımda naş😂
Vallahi ben soylerim hayatta tahamul de edeme ter kokusu birse dişler soylemezsem ölürüm ben bilsinde ona gore dikkat etsin kiz erkek farketmez soyleidimde oldu zaten
İma ederim su cck nasıl bakımlı hergn elinde ıslak mendil falan çok temiz biri gibi... Anlar herhalde ozmn artık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
herkes ayrılırım hemen yazmış. bu sitedeki insanların neden yalnız olduğu belli oldu. mücadele duyguları yok. insan sevdiği için çabalar. bu kadar kolay mı bir aşkı bitirmek. küçük sorunları büyütmenin manası yok
En İyi Cevaplar