Müdahale kelimesini anlamak lazım. Bana göre gayet normal ve doğal bir durum başkasına göre müdahale sayılabilir. Bir de müdahalenin kaynağı yani sebebi nedir bilmek gerekir. Mesela iki tarafta Müslümansa ve dini hassasiyetler gözetilerek müdahale ediliyorsa bu karşıdakine yapılmış iyilik olur. İki tarafta tanrı insanlardan ise hiç bir şeye karışmaya hakkı yoktur. Sonuçta o tanriysa diğeri e tanrı.
Sırf sevgilin, annen, baban ya da kim olursa olsun diye senin hayatina kimse karışamaz. Herkesin akli var, fikri var ve yaş aldikca isteklerin değişiyor yani herkesin hayattan beklentileri farkli. Şimdi sen sirf o kişiye önem verdiğin için onun beğenmediği şeyler yapmazsan, giymezsen, kendine saygisizlik yapmiş oluyorsun. Kendini yok sayiyorsun. Tabiki fikir alabilirsin, yorum yapabilirler şöyle yapsan daha iyi olur, ya da begenmedim falan. Amaa en son karari sen verceksin. O vücut senin, ölünce ahirette de hesabini sen vercegine göre senin kararin, senin hayatin
Çok bunalırım ister istemez sanane benim zevkim falan derim tabi bu şekilde değilde daha yumuşak bir dille derim. Bende onun en sevdiği şeylere karışırım nasıl olduğunu anlasın diye sonra bende böyle hissediyorum işte falan derim. Halâ saygı yoksa bu aşk biter maalesef.
Toplum kültür Aile özel yaşantı diye birşey var. Gece külübünde çalışan kadın bile günlük yaşamında normal şekilde giyiniyor Anadoluda kadına avrat dediklerinin anlamı kadının namahrem olmasındandır.
Sevgi ortak paydadır iki tarafında birbirini tamamlamasıdır. Ben yoktur Benim özelimde yoktur. Bizim özelimiz olması lazım. Benlik girince araya saygı sevgi kalmamış olur ve alışkanlık haline dönüşmüştür birliktelik.
Bana kalirsa sadece " O " sevgilim olduğunu düşünüyordur... Bu denli saygı yoksunu olduğuna göre... Bu arada kimi şeyler kıskançlık adı altında tolere edilebilir, ancak her şeyin aşırısı zararlı...
Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımda öncelikle bu durumun beni ciddi anlamda rahatsız ettiğini dile getiririm, taviz vermememe rağmen devam ediyor ise yollarımız ayrılır. Sevgilim de olsa hayatımda bana ait özel bir alan olmalı, kaldı ki ben zaten hayatımda birisi varken diğer insanlarla olan sınırımın farkındayım.
Saygı duyardım.. özel hayatım sadece sevdiğim insanla olur… yok öyle bir dünya özel hayatmış neyin özeli.. bir özelin varsa bu eşinle veya sevgilinle olur
Ben fazla müdahalenin kişinin benliğine saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Tamamen benden bağımsız ikinci bir ben yaratıp onunla sevgilicik oynamaksa mesele, ziyanı yok buyursun.
Olmaz kötü birdurum özgür olmalı paylaşırım sevhilimi hayat çok daha güzel mutlu olur özel hayatıno bana açar bende ona beraber her şeyi yaparız bi erkeği beğendiğini çok rahat yanımda söylemeli hatda onu görünce sulanıyoeum demeli gerekirse arkadaşımı ayarlarım beraber her şeyi yaşarız bak o zaman mutluluk nasıl olutor gör ve yaşa
Giydiğine karışmam karışırım yanlış söyledim mini giy derim dövme yaptır derim hatda külot giyme derim etek altına beyaz tayt giy ince amının arasına kaçır derim amınıda iyice kabartırım okşayarak tavşan kafası gibi öyle metroya bineriz beraber tanımıyor gibi dayarım okşarım başka erkeklere seyretdiririm ve hiç tanımadığımız erkekleri de dahil ederiz neler neler
Tüm özel hayatını sevgiline ya da eşine adıyorsan konuştuğun her arkadaşının hesabını veriyorsan giydiğin her elbisene karışmasına gittigin heryer de kisitlanmaya göz yumuyorsab zaten kendine saygın yoktur senin hayatını 1 kişi yönetemez tabi ki senin de bir özelin olmalı kız arkadaşınla konuştuğun konu bile özeldir bunu da mi sevgiline eşine söylersin bu da böyle bir mantık işte neyse