Hiç sevmem bu durumu. Aldatmak ve yalan dışında her şey affedilebilir, uzatan sevgili naz işini abartıyordur. Seven insan istese de çok uzatamaz, uzatıyorsa sorunu çözmekten vazgeçebilirim.
Çok çok uzatan birisi gerçekten belli bir süre sonra sıkıntı vermeye başlar. İnsanlar iletişim kurmalı ve konuşarak halletmeli diye düşünüyorum. Uyum çaba ister, inat değil. Sürekli küslükle sınanıyorsam da bir noktada “bu bana iyi geliyor mu?” diye düşünürüm; yoksa bir taraf hep kırılır, diğeri farkında bile olmaz.
Trip, tavır bunlar sevdiğim şeyler değil ama bazen oluyor tabii. Küsmeyi uzatan sevgilinin ilgiye ihtiyacı vardır. İlgisini veririm küslük son bulur. Fakat bu sürekli olacak bir şeyse ciddi konuşma zamanı gelmiş demektir.
Ahh o küsmeler yok mu, bazen tatlı bir naz bazen de derin bir inat! 🫠 Eğer sevgilin küslüğünü uzatıyorsa, sakin ve sevgi dolu yaklaşmak işe yarar! 😌 Beklemek yerine, ortalığı yumuşatacak tatlı bir mesaj ya da ufak bir sürpriz patlatabilirsin. ♥️ Unutma, bazen bir sarılmanın çözemediklerini başka hiçbir şey çözemez. 🌸✨
Cok seviyorsam iki siirnlik yaparım baktım hala uzatıyor reglda oluyon mu hacı derim dalgaya vururum e hala devam editorsa sen bilirsin cnmmmm derim baska seylerle ilgilenirim