Bu benim kıllı Harun abi elim

Bu da normal kadın eli. Arkadaşlar benim tırnaklarım bu kadininki gibi uzunca ve biçimli değil, nasıl yuvarlak halinden bu hale getirebilirim?

Tırnaklarını uzat ve beyaz yerlerininim dibinden kesme yapısı uzasın. Sonra kendin evde manikür yap yapamıyosan kuaför yapıyo 15 liraya aydan aya gidersin. Ellerine vazelin sür her gece yatmadan önce ve gün içinde de kremler vs işte. Tırnak bakımı yap limonla yumurta sarısıyla veya domatesle. Veya gratisin sarımsak özlü ojesinden al besliyo tırnağını. Alternatif bol. Netten de araştır doğal kürler ama kremsiz bırakma ellerini
Tamam teşekkürler 😍
Rica ederim 😊
Tırnaklarını uzat törpüle sonra güzel bir oje ondan güzel olur😉
Öyle yapicam bakalım sağolasin 😍
Rica ederim biraz bakımla şahane olur çok şükür parmaklarımız var 😉
Aynen çok şükür tabii ki
Genetik birsey tırnak şekilleri de o yüzden pek bir değişiklik yapacağını sanmam
benimkiler ikinci resimdeki gibi şu an kendine haline bırak olur zamanla
Vallahi ya erkeklerin eli bile benden güzel ya harbiden
Cevap
5Cevap
Tırnak yapın öyle çok değişmez. Ama uzat biçimini değiştir. Yuvarlak kesme düz kes. Manikür yaptır tamamen uzattıktan sonra düzelir biraz
Evet ya manikure hep gidiyordum bu aralar gitmiyoruz teşekkür ederim
Benim ellerim de kendiliğinden bu şekilde. Ne kadar kısa kessem de el ve tırnak yapım uzun olduğu için böyle duruyor. Arkadaşlarım her gün manikür yaptığımı sanıyor. Ama kısa küt olmasını isterdim. İnsan kendinde olmayanı istiyor demek ki hep.
İşte benimki kısa ve küt isteme hiç çünkü oje sürmeye kalkissam güzel durmuyor manikure gitmek zorundayım hep, ama seninkiler kisa bile kessen oje sursen güzel olur
Evet öyle. Yapısı uzun olduğu için çok derin kessem bile upuzun duruyor. Ama sen sürekli etlerini aldırırsan ve çok dipten kesmezsen daha uzun görünür. Birde tırnak üstü törpüsü yap. Besleyici şeffaf ojeler var onlardan kullan.
Evet ellerinin etlerini aldırınca eskisine nazaran daha iyi gözüküyor ama çok aldirdigim için şimdi etler tirnagimin yarısına kadar çıkıyor yani 😂 tırnağım kapanacak yakında etten o derece bir sene boyunca her hafta manikure gitrmiştim 1 sene önce ondan oldu, manikure tırnak torpusu yapıyorlar zaten evet
Etleri geri iten oje var onlardan kullan. Kendiliğinden geri gidiyor😊
Öyle bir şey varsa hemen alcam nerde var ondan
Gratis ve watsonsta bulabilirsin 😊 personeller bazen anlamayabiliyor ya da başlarından atabiliyor. Önce internette araştır bulursun. Bulduğun fotoğrafı göster
Tamam teşekkürler 😘
Rica ederim 😘
Tırnaklarını düz kes biraz. Manikür yaptır, limon suyu kremler falan düzelir. fotoğraftaki gibi tam olur mu bilmiyorum ama en azından güzel olur.
Limon suyu ne yapıyor ki tırnaklara?
Tırnakları güçlendiriyor. Daha sağlıklı duruyor. Elleri de ayrıca yumuşatıyor zaten..
Tamam deneyecegim teşekkür ederim
Getiremezsin benim tirnaklarda kadın gibi 😂 uzatirsan daha hoş durur sadece
Ay ne guzel
Ama parmaklarim yamuk jxjx
O da nazar boncuğu olsun 😍
Biraz büyük bir nazar boncuğu ama yapacak bir şey yok
O kadının ki gibi bir tırnak varsa sende parmak eğriliği dikkat bile cekmez
Var valla ama parmaklarim random gibi ve tırnak torpulemeye de useniyorum her zaman bu kadar düzgün ve 0 çizik ojeyle gezmiyorum o yuzden
Parmakların o kadar da eğri değildir bence
Yüzükleri orta parmagimin en üst boğularak arasında yaklaşık 1 cm boşluk var abartmiyorum
Hee anladım olsun sağlık olsun ya üzülme amaan
Üzülmüyorum ki xbjdjd neyse tsk sende tırnak konusunu cok takma az uzat torpule köyü renk oje sür seninkiler de güzel durur
Ay İnsaAllah ya off
Dene bak şu kadari bile cok farkettirecek
İnsaAllah 😘
benm arkadasmdada oyleydi uzat ama pek istedigin gibi olmaz cunki senin tirnaginin sekli kisa yanii demek istedigim baslangic yeri parmaklariinin ucunda bizimki gibi degil sende yani 2ci attigin el gibi olamaz ama torpulersen bakim yaparsan simdikinden iyi olur
Tirnak yapin kisa yani beyaz haricindeki kısmı kısa. fazla uzun gozukmez ama kotu kesiyosun tirnaklarini düz kesmeye çalış
Duz dediğin tam ortasından dümdüz olarak kenarları kalacak öyle mi
Tırnakları biraz uzattiktan sonra iyi bir manikür yeterli olur
Bakalım İnsaAllah
Törpüyle yaparsın. Istersen ilk sefer kuaföre git sonra kendin getirirsin devamını.
Menekşe tırnak seninki yapacak bir şey yok değişmez.
Manikür yaptır 🌺
Her hafta 15 tl 😂
Ne her haftası manikür 3 haftada 1 yaptırılır 🌺
Tamam sağol 😘😘
Aynı benim elim gibi 😂
😂😂😂
Anca photoshop paklar :D
😂😂😂
Hahahah 😂😂
Hahahaha ya çok guldurdun valla 😂 erkeklerin elleri de benimkinden güzel bazılarının uzun uzun tırnakları oluyor o alttaki kadının eli gibi bayılıyorum
Kalpte bir sıkıntı yok da kimse senin dediğin gibi değil, herkes dışa bakıyor yani heleki erkekler 😁 tipimden dolayi reddedildigim, dislanmisligim var 😀
Dislandigima Gore 😂
18 sen
Yoo sende gencsin
Bana 25 yasindasin gibi diyorlar
İstanbul sen
Evet takip isteği atiyim mesaj at ordan devam edelim
düzenli manikür yaptır
Yaş kaç senin canım benim
18 yaş
Hangi şehirdesin
İstanbul sen
İstanbul bende isim nedir
Neresinden
Tarabya sen
takma tırnak takkk ne diyim
Duserse bir yere çarpıp rezil olurum 😂
ben kullanıyordum eskiden gratiste büyük 200 adetli takma tırnak satılıyor onlardan al birşey olmuyo rahat ol
aynı benim elim gibi
Ama erkek eli o
Benimki mi erkek eli 😁😂
Gomdun beni 😂
Hahah ciddimisin 😂🙈
😂 niye erkek eli atiyim 😂
😂 Soruyu okumadan önce bir an bende öyle zannettim
Canın sağolsun 😂
Kuafor denen bisi war
Valla mi yemin et, ilk defa duyuyorum, hakikaten kuaför denen bir şey mi var, bilmiyordum teşekkürler 😂😂😂
Wallahbbak bilmedigin belli ama
Bakım yaparak
Nasıl bir bakım iste
Törpüyle yuvarlak hale getirebilirsin ve uzun olması kişiye göre degişiyo sen bence kuaföre git tırnak yapına göre manikür yapsınalr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar