1- Türk Kadını
2- Rus Kadını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Siz istiyor rus vereceksiniz birsürü 100 dolar.😏😏 paran varsa tabi evlilik dusunursen anca sekste iyiler zaten 10 kisiyi gecik insanla yaptıkları icin genel konusmuyorum tanidigim kadar ki yabancılarla iç iceyim muglada yazın ben biliyor onlari simdi altta birsuru erkek kötulemistir kendi kızlarımızı okumıycam bile. 😊
Biz rus kadınları kadar güzel değilsek. Sizde italyan erkekleri kadar yakışıklı değilsiniz. DAĞILALIM.
Bu cevabı vermeseniz ölürsünüz :D :D
Doğruya doğru yani
git sor bakalım onlar ne diyor
turk kadını her şeyden once yerıne gore fedakardır yerı gelır sevdıgı ıcın aılesı ıcın zorluklara katlanır
Ya bunu sorman saçma onlar gerek ikliminden gerekte güzelliklerinden ödün vermezler
Anladım anladım sorun yok kardeşim :))
Cevap
15Cevap
Türk kızı daha guzel. Dunyadaki en üstün ve yüce ırk Türk Irkıdır.
helal
Şimdi bu fotoğraflara bakarak karşılaştırma yapamayız. Doğrusu rus kızları daha güzel oluyorlar. Ama olarında çirkinleri yok değil. ;)
Milliyetçiliğime yenilerek Türk kadını dedim Allah affetsin :D
türkleri severim ama rus kadınları çoğunlukla çok güzel bence
eglenmek icin rus kizi evlenmek icin Turk kizi tabiki
Tabiki türk kızı, türk kızının üstüne kız tanımam derdim ama Allah yalanı sevmez
rus erkekleride size bin basar bu ne hava arkadaş sanki sizden başka seçenek yok tipleri kes 😤
Rusya da 4 sene yaşadım. Rus erkekleri görsen türk erkeklerini mumla ararsın :D
Adamlar vodka içmekten başka bir işe yaramıyorlar ve düşünce sistemleri çökmüş türk erkeklerine kurban olun :D
sizde türk kadınlarına kurban olun en azından 100 dolar istemiyorlar 😉😉😉
Her rus 100 dolar istemiyor :) Türk kadınlarının da para isteyenleri var ona bakarsan :D
Tamam Rus kadınları çok güzel ama, yine de Türk be!
yiğenim rus? ruslar daha güzel açık gerçek ama bazı türk ler var çok tatlı,
Rus kadini. Cunku bakislari bile icimi eritmeye yetiyor :))
rus kadınları. ayrıca türk kızları fotodaki oyuncuya benzemiyor, çoğunluğu esmer.
elcin sangu nasil sönük kalmis ama
Elçin sanguyu severim normalde ama hakikaten öyle biraz sönük kaldı
ikisininde güzeli kötüsü var
Tarafsız bir yorum için teşekkür ederiz.
rus kadını siz kadınlarıın oylarına bakmayın sırf o yüzden geçmişler türkteki kadın 3 rustaki kadın 5 bu arada 5 üzerinden puanladım
Burda turk daha guzel.
:))
Genelleme yapmaya ne gerek var
Türküm Türk hatun seviyorum
Rus kadını 😀
Türk kadını tabiki.
Rus kadını.
Neden?
Rus kadını
Russ
Tabi ki de Rus.
tabiki rus