+1 yılSaçma sapan ve s. kimsonik birşey. Tüketim sanayisinin yeni keriz yolma oyunu. Gereksiz ötesi. Parfüm gibi deodorant gibi. Parfüm gibi değil deodorant gibi değil.. bele puşt gibin i. ne gibi birşey. Son derece gereksiz sikimsonik ve çöp bir uydurma ürün. Tıpkı bb kremler gibi...
04 Yorumla- +1 yıl
Boku çıktı. Millet ne üreteceğini şaşırdı. Salak salak şeyler çıkarmaya başladılar.
- +1 yıl
Yakında. mcık fondoteni de çıkarırlar. Ya da g. t pudrası. Y. rrak konseylırı da olabilir. Bir de böyle mal mal isimler takıyorlar havalı dursun diye. Sebile Ölmez gibi müptezeller de bunları tanıtıyor. Bu mallıkla millette alır. Harbiden kozmetik sektörünün boku çıktı. Yeter lan... Millete gereksiz ürünleri iteleyip duruyorlar. ( abaza itler cesaretlenip anlam çıkarıp özelden yavşamasın. Pişman ederim )
- +1 yıl
katılıyorum aynen puşt gibin iğne gibim :D :D
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılTenine sıkıyosunn ferah koku verirr
02 Yorumla
Soran+1 yılKalıcı bişey mi yani parfüm kullansak olmaz mı
- +1 yıl
Tşkkürlerr
+1 yılVücut çorabı var benim bildiğim vücut spreyi de mi varmış yaa...
02 Yorumla- +1 yıl
Heteroseksuel 😁😁
- +1 yıl
🙄🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vücudu nemlendiren birşey heralde,
02 Yorumla- +1 yıl
Heteroseksuel
- +1 yıl
😁😁
+1 yılgüzel kok diye
019 Yorumla- +1 yıl
Sanırım totoşsun. Kadın günlerinin kısırcı teyzeleri gibi kozmetiğin kadınları daha çok ilgilendiren ürünlerin kitabını yazmışın.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı bilmek demek kullanmak onaylamak anlamına mı geliyor. :D :D senin nickin farklı olmalıdı bilmem ne feryadı gibi :D
- +1 yıl
Hoşafın feryadı olmaktan memnunum. Ama sen totoşun feryadı olmaktan pek memnun değilsin anlaşılan 😁😂
- +1 yıl
@hoşafınferyadı sen feryadına devam et sağdan sağdan hadi bakim
- +1 yıl
Ya tamam kızma kızma. Öf.. 😊
Bak diğer erkekler de yazmış. Bilmiyor adamlar. Normali bu. Kadınlarla ilgili herşeyi biliyorsan anlıyorsan yani özellikle modadan falan conciler bb krem falan ne işe yaradığını falan biliyorsan gaysindir. Heterolar tamam ruju rimeli hadi allığı farı da bilsin ama conciler tarzı şeyleri biliyorsan vücut spreyini bacak spreyini falan biliyorsan aga gay derler adama. Ama tamam sözümü geri alıyorum kızma 😊 - +1 yıl
@hoşafınferyadı avonla bişi daha vardı işyerinde kızlar satıp duruyolardı oradan biliyorum, geyiğine bu ne bune yapıyordum :D
- +1 yıl
😁 evet mantıklı 😊
- +1 yıl
O kadar sormuşun bari alsaydın. Almadıysan ayıp olmuştur kızlara. Avonun erkek ürünlerini pek bilmem ama oriflame in erkek parfüm ve traş losyonları çok iyi kokar haberin olsun 😊 zamanında bir amcama glazer seti birine de rebel parfüm itelemiştim. O rebel sattığım amcam bekardı ve gelip bana o parfümü kızlar çok beğendi demişti. Ben de e amca bana güvendin boşa çıkmadi e ben de kızım koku zevkim iyi demiştim. 😊
- +1 yıl
@hoşafınferyadı zaten en pahalıları parfümler, bende onlar kırılmasın diye alıp hediye ediyorum
- +1 yıl
E bir tane de bana gönder o zaman 😊
- +1 yıl
@hoşafınferyadı erkek parfümünü napcan :D
- +1 yıl
Sen erkeklere mi hediye ediyorsun.
- +1 yıl
E sen niye kullanmıyorsun. Sen de erkeksin.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı erkek parfümü aldığımdan olabilir mi :D fazlasını napim eşe dosta hediye
- +1 yıl
Arada bizi de düşün kadın parfümü falan da al yani 😁
- +1 yıl
@hoşafınferyadı tamam alıp sana veririm
- +1 yıl
Az kalsın cimrisin diycektim. Yırttın 😁🤣😂
- +1 yıl
@hoşafınferyadı :D :D
- +1 yıl
İq 3 mü sanane gayse heteroysa yaptığı tatavaya bak
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri