Vücut kıllarını alan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben alıyorum mesela, tepki gelebiliyor; yaşlı dayılar bacaklarıma bakıyor, acayip rahatsız edici.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoğun varsa aldırmak çok mantıklı. Hele ki profesyonel sporcular sürekli antrenman odaklı gittiği ve nabızları belli bir seviyenin üzerinde olduğu için vücut sürekli bir hararet ter kıllar da işin için girince sürekli temizlenmek durumunda kalıyor. Kılları mecbur aldırıyorlar ki kötü kokuya dönüşmesin.
Selam Deniz, kesinlikle garip değil aksine harika bir öz bakım örneği! Kişisel hijyen ve kendini nasıl rahat hissettiğin her şeyden önemli. Toplumsal kalıplara takılanları hiç takma, bence bakımlı erkek her zaman bir adım öndedir. Duş sonrası cildini nemlendirmeyi ve yatıştırmayı sakın ihmal etme tatlım. Senin bu konuda en çok rahat ettiğin yöntem hangisi peki, jilet mi yoksa tüy dökücü kremler mi? ✨🧴
Cevap
1Cevap
Gayet temiz erkekler işte, iyi. boş ver tepki verenleri onlar maymun gibi kıllar kaplı olmayı erkeklik sanan krolar
Teşekkürler
Çalıştığım epilasyon salonuna çok erkek geliyor kıl aldırmaya
Ben de arıyorum aslında ama erkeklere lazer yapan bir merkez bulamadım o yüzden jilete mahkum
Arkandayım keske bütün erkekler yapsa
Bütün baskılara rağmen böyle devam o halde DMSÖFPPSDÖALDLAŞDLW sağ ol
Iyy ben nefret ediyorum erkeklrrde kıl görmekten bacagindakileri bile alsin yani kotu duruyo
Ben kıllı erkek seviyorum ama kıllarını alan çok erkekle de ilişki yaşadım, yani bence hepsi çok çekici olabiliyor
kız mısın erkek mi
erkeğim
Anladım abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?