Öncelikle genellemeler için özür dilerim kast ettiğim kesim büyük çoğunluğu oluşturduğundan bunu yapıyorum. Son zamanlarda sürekli böyle yazılar görüyorum kadınlar kıl uzatınca neden ıyyy erkekler uzatınca güzel. Arkadaş çıkıyorsunuz sakal erkeğin makyajıdır, göğsü kıllı erkeğe bayılırım, erkek dediğin şöyle olacak böyle olacak diye geziyorsunuz ondan sonra vay efendim erkek neden kıllı kadın kılsız. Çok meraklı iseniz bırakın efendim sakal da bırakın bıyıkta nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın neden bu kadar dert ediyorsunuz ki? Ama yok ben ne bırakacağım siz aldırın diyorsanız bunu yapan bir çok insan var onlara yönelin bırakın insanların kılı tüyü ile uğraşmayı.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence çok yanlış bir karar ya da tepki abi erkek kıllı ve bakımsızsa kadına laf veremez hem orangutan yavrusu gibi ortalıkta gezipde hem de kadına çok iğrenç diyemez hakkı yok ülke medeni bir ülke medeni değilsen git Afrika ormanında yaşa senden çok var orda. Ya bu ülkeye adam gibi uyun ya da bu memleketten defolup gidin. Kimse sizin iğrenç mi iğrenç laflarınızi elestirilerinizi itici bakışlarınızı pis tacizlerinizi çekmek zorunda değil. Sen kadına laf vermeden önce kendine sor bir adam mıyım lan ben de ! Kimse kusura bakmasın da adamliktan nasibini almadan kadının namusuna temizliğine laf yapmaya hakkın yok..
20 Yorumla
Biyolojik cinsiyette bu durum gayet doğal ve faydalıdır. Ama toplumsal cinsiyette, erkek özgür bırakılıp, kadın sürekli bir kalıba sokulmaya çalışıldığı, belli kriterlere sanki uyma zorunluluğu varmış gibi baskıya maruz kaldığından, vücut kılı erkeksi, pis, iğrenç bir şey olarak görüyor. Vücut kılı normaldir, her iki cinste de çıkar. Kimseyi kimseyi memnun etmek zorunda olmadığı gibi, vücut kıllarını almak zorunda da değil. "Kadın kılsız olur, pürüzsüz olur." diye bir şey yok. Kadın sizin köleniz değil, vücut onun vücudu. Kimse kimseye güzellik ya da pürüzsüz bir ten borçlu değil. İnsanları rahat bırakın.
53 Yorumla- +1 yıl
Tam edebiyat parcalamissin. Su yok kaliba sokuluyor gibi klise laflardan nefret ediyorum. Ne kalibi neyin kalibi kardesim bu kadar megolaman olmayin.
Evet çok iğrenç bir görüntü koltuk altı kızdada kötü erkektede ama diğer yerler zaten bana göre erkekte kötü durmuyor bir kız olarak aynaya baktığım zaman ben kendimden iğrenirim zaten Allah aşkına cinsiyet farkı var işte eşit haklara sahip olabiliriz ama aynı vücuda sahip değiliz kızlar naif bir bedene sahip bize naiflik yakışır erkek ise tam tersi anlamıyorum sizi kızlar gerçekten bazen cılkını çıkarıyorsunuz.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılErkekler stil ve tarz sahibidir
Kadın bakımlı olmalıdır kadın oturmayı kalkmayı bilmelidir, kadın temiz olmalı saçına bakmalı yüzüne bakmalı makyaj yapmayı bilmeli.
Yemek yapmayı çocuk büyütmeyi bilmelidir ha bide bakire olmalıdır yoksa erkek onu istemez şarttır kesindir yani, tolerans göstermez bu erkeğin kriteridir.
Ama kadınlar erkekte kriter aramaz parası olsun evi arabası olsun adamı b*k götürse umrunuzda olmuyor
Karakter meselesi yani erkekler kalite seçici, siz ise gelişigüzel seçicisiniz.
Adam kıllı evet ama temiz kadın istiyorum diyor, kriteri koymuş sen koyabiliyor musun bakalım kadın olarak kaslı yakışıklı erkek istiyorum diyebiliyor musun?
Veya hiçbir kadına eli değmemiş erkek istiyorum yoksa evlenmem diyebiliyor musunuz?
Diyemezsiniz..
Parası olsun yetiyor çünkü015 Yorumla- +1 yıl
@Merve632 hmm öyle mi :)
- +1 yıl
@Merve632 görebilir miyim seni
- +1 yıl
@Merve632 özelden :)
- +1 yıl
@Merve632 mesaj ayarlarını değiştir
- +1 yıl
takip yolla
- +1 yıl
@Merve632 iyi
+1 yılKadın ve erkek eşitliği diye kılları ve ayaktan işeme olayını da eşitlemeye lüzum yok bence. Kadın kadınlığını bilsin erkek erkekliğini. Kadın "güzel" yaratılmış bir varlıktır. Kıllarını almayan bir kadın bu yaradılışa aykırı bir kere. Kıllarını almayan kadınlar sadece erkeklere değil herkeste itici ve bakımsız bir algı oluşturur.
21 Yorumlaşimdi şöyle bişi var :) bizim gözümüzde sürekli makyaj bakımlı kadın profili oluşturdunuz az bir tüy bıraksanız yine abest durur ya da bize abest gelir :) erkekler sizin gözünüzde zati maymun gibi tüylü :) biz kesersekte çıplak kalırız :D
tüylerimiz kışın soğuktan yazın sıcaktan korur bizi :D10 Yorumla
+1 yılErkeklere her şeyi mübah olarak gördükleri için kadında ki itici geliyor.😃
40 YorumlaBu çok açık ve net ki kollu erkek seven kadınlarda var veya erkek dediğin kıllı olacak diyenler var.. peki sen hiç kıllı kadın severim diyen birini duydun mu.. deseler ki bir kadın bir erkek var bunlardan biri kesin kıllı olacak hangisi kıllı olsun diye seçersin..
00 Yorumla1- Kadının doğasında olmadığı içindir. Kaç kadının bedeninde standart bir erkeğin ki kadar kıl çıkıyor.
2- Kadın zarafet i temsil eder. Erkek gücü. Ve kıl yumağı bir kadın pek de zarif olmaz
3- Bu algıyı oluşturan erkek değil. Pürüssüz ciltle kafayı bozduran da erkek değil.03 Yorumla- +1 yıl
Kadın zerafeti temsil etmez , kadın bir varoluştur tıpkı erkek gibi, kadın doğasında kıl var eğer olmasa paranormal bir boyuttan bunları getirmez. Kadının pürüssüzlüğüyle kafayı bozanda international medya yöneticisi erkeklerdir , sende evde, oturduğun yerde izleyip kadın bu yaaav dersin. Zeka seviyen yok kadar çok , hayatta bol şans.
- +1 yıl
Mantıksız herkes kişiliğine kendi karar verir sen değil
+1 yılÇünkü onlar istenmeyen kıllar.
Adı üstünde istenmeyen kıl. İstenseydi, istenen kıllar olurdu.
Tontik kıllar, yumuşak narin kıllar. İntertoy dan mükemmel kıllar.
Yok bu son olan reklam gibin oldu. Hiç bir yerde istenmiyor bu kıllar demek ki. Yazık. Evlat edineceğim bu kılları.
Üleyn amma saçmaladım yeter. Bas eksiyi bana. Ben bile kıl oldum şimdi kendime. İstenmeyen kıl :)00 Yorumla
+1 yılKadınlar uzaylı zannettikleri için. Bizde osuruyoruz, sıçıyoruz, geğiriyoruz, bizimde vücudumuzda kıllar çıkıyor, bizde terleyebiliyor ter kokabiliyoruz. Bizde etten kemikten yaratıldık. Sizden tek farkımız cinsiyetimiz. O yüzden kadınlar insan üstü varlıkmış gibi muamele yapmayın!!!
11 YorumlaHem erkek hem kızlar genital bölge konusunda temiz olmalı onda kızlarla hem fikirim ama arkadaş göğüs olmaz olmamalı 2 defa yaptım ölüyorum sandım ya ( ağda dan bahsediyorum) bacaklarıma da yapamam vallahi kimse kusura kalmaya
21 Yorumla
+1 yılBenim esim karismaz ama ben zaten kendim hic hoslanmadigimdan uzamasi gibi bisey soz konusu olamaz. bende igreniyorum acikcasi. kadinda da erkekte de. bu bir bakim benim gozumde. esimde dikkatlidir hic rahatsiz etmedi simdiye dek.
20 Yorumla
+1 yılBakın koltuk altı bide genital bölgede kıl olması zaten haramdır kızlar kaymak gibi olmalı ama erkrklerde maymun gibi olmasım yani bendede kıl var ama az var almama bile gerek yok yani pislik olayı yok ben şahsen az olmasına seviniyorum
00 YorumlaKadınlar, östrojen hormonunun etkisi ile pürüzsüz, kadınsı vücuda sahiplerdir. Erkekteki kadar olmasa da belli olmayan zayıf kıllar olabilir. Erkeklerdeki kadar sert ve belirgin kıllar bana da itici geliyor.
00 YorumlaBuyur bak vücuduma bacagım kıllı popom biraz kıllı kolumdada normal derecede ve ben erkeğim koltuk altı surat penisim tertemizdir sürekli koltuk altı en hassas oldugum yer kadın erkek her kim almıyorsa iğrenç ötesidir.
00 YorumlaÇok saçma akla mantığa aykırı. Genital bölge ve diğer kesilmesi bölgeleri hariç tutuyorum diğer yerler erkek zaten doğası gereği kadınlardan kıllı memeli erkek ya da vajinası olan erkekte sana iğrenç gelir.
00 Yorumlaşahsen ben kıllı değilim ama bir bayanda kıl itici duruyor (elbet allah vergisi ama işte bana göre kıllı kız itici (bir erkek kadar kıllı ufak tefek pek sıkıntı yapmaz))
10 YorumlaErkekler kendilerinde olan çükü görünce de itici buluyorlar.
E olması gereken de budur zaten.
Bizde de var diye bıyıklı sakallı karılarla mı takılmalıydık.
Heteroseksüeliz biz, homo değil..10 Yorumla
+1 yılBen nasıl temızlıgıme dıkkat edıyorsam karsımdakı hanımefendının de etmesını bakımlı olmasını ısterım he alamadıgı zamanlar olur oda onemlı degıl sonra yapar uzatmamak sartıyla tabı
00 YorumlaOlay tamamen cinselleştirildiği için buralara geldik
115 Yorumla- +1 yıl
Olay erkeklerin beyin yoksunu namus fukarasi zihniyetsiz düşüncesi bencil tutumu yüzünden buralara geldi
- +1 yıl
Aynen öyle aile neyse çocuk o olur zaten belli oluyor ki cahil bir toplumun cahil çocukları oldukları çok belli
- +1 yıl
Herkes adamlığı kadar konuşsun işte benim istediğim bu
- +1 yıl
O zaman herkes tepkisini ortaya koyacak
- +1 yıl
Ya bu kaos sonucunda bu toplum daha iyi seviveye çıkar ya da bütün cahil toplum kendi ateşinde yanar başka caresi yok bunun
- +1 yıl
Ben o kadar abartilacagini sanmıyorum sadece o salak saçma anayasa değişmeli kadina daha da fazla önem verilmelidir. Ve kadın asla susmamali sokakta özgürce gezip kahkaha atmalı bu hak onlara bütün dünya da bütün toplumdan önce Atatürk tarafından 1920ler de verildi bu millet sadece eski şeyleri konuşup durdu bir adım ilerleme kaydedemedik
- +1 yıl
Çünkü siz ve bütün kadınlar sustugu hep sustugu için bunca kötü olaylar sende hakkını savunamayan bir kadınsın anca susarsin iyi günler size
- +1 yıl
Ne alakası var 😂 böyle bir platformda kendimi ne kadar ifade edersem edeyim her türlü okuyanlar anlamak istediklerini anlayıp söylediklerim zaten dikkate alınmayacak. E o zaman başkalarının beynini aydınlatmak için kendimi yormama gerek yok demektir. Koca koca insanlar sonuçta, iyi günler.
- +1 yıl
Haklısın iyi günler
Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı. Kadın: ''sakalsız erkek mi olur? ''Döşü kıllı erkek severim, ne o öyle çocuk gibi?'' dediği için olmasın
10 YorumlaKadını Kadın yapan temizliktir
Erkeģi Erkek yapan kıllarıdır.
Kılsız erkek
Pasaklı Kadın hayal edemiyorum..12 Yorumla
+1 yılBence toplumun etkisi Topluma göre kadın fiziği güzel, yüzü güzel ve kılsız tüysüz olmalı ama erkek öyle mi hiç? Kıllı olur Erkektir o normal denir, göbeği olur Türk balkonu o normal denir. Bu anlayış hiç değişmez ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle ki kadın doğası gereği kılsız erkek doğası gereği kıllı olur sen memesi olan bir erkeği gördüğün zaman nasıl igreniyorsan bizde aynı
110 Yorumla- +1 yıl
Her erkeğin memesi vardır. Kilo alıp verdiyse ya da kiloluysa sarkar o da kilo sevmemektir meme olamaz 1. 2. si kadın ve erkeğin doğası gereği diye birşey yok. Şayet varsa açarsan sevinirim? Henüz ortada dil yokken yazılı dönemde kadınlar ya dur ben şu kılımı alayım mı demiş?
- +1 yıl
Bak söyle anlatayım sana erkek kilo aldığı zaman östrojen salınımı artar vücudunda bu da memeleri ortaya çıkarır tıpta jinekomasti denir bu hastalığa ve estetik değildir ameliyat ile alınır memeler.
Bunun tam zıttı ise kadınlarda testesteron fazlalığı denen durum testesteron fazla olduğu zaman kıllar da fazla olur orantılı bir şekilde bu da görünümün kötü olmasını sağlar tabiki bu bahsettiğim vajinal kıllar değil bacak kılları bıyık sakal göğüs kılları kalça kılları vs vs aynı erkekteki gibi de fazla değilse pek bir sorun teşkil etmez ama fazla ise testesteron fazladır o dişide bu da itici görünme sebebidir yani aslında itici görünme sebebi meme ya da kıl değil bunların bazı hormonların belirtisi olması - +1 yıl
Mesele zaten biyolojik cinsiyetin sonuçlarında değil , bu sonuçların giderilip giderilmemesi ( kadının var olan killarini yok etmesi ve erkeğin etmemesi durumunu normallik olarak algılanması) nda. Ve bu durum "doğadan gelen bir tiksinme/beğeni " durumu değil " toplumsal olarak inşa edilen değerler silsilesidir" . Memesi diğer erillere göre daha belirgin olan erkek de , kılları diğer dişilere oranla daha bariz olan kadın igrenilecek unsurlar barındırmazlar. Şayet barınıyorsa bu doğayla değil toplumla açıklanır.
- +1 yıl
Dostum cinsel seçilim diye bir mevzu var toplum ile alakası yok bunun, beyin otomatik olarak onun itici olduğu kararını verir , özellikle testesteron dheso4 ve 17 oh progesteron hormonu ile alakalı kıllanma durumu ben gayet kıllı bir adamım ve çoğu kadının da hoşuna gidiyor göğüs kılları falan ama erkeğin hoşuna gitmesi imkansız bu hormonlarla ve cinsel seçilim teorisi ile alakalı bir durum bunu burada sana anlatsam bile anlamazsın sadece bazı bedensel kriterler çekici bazıları itici gelir insanlara bu karakter ile alakalı değil
- +1 yıl
Kıllı kezbanlar eksilemis pipimi yiyin hahaha
- +1 yıl
Cinsel seçilim dediğin şeyin %80i toplum tarafından inşaa edilir kardeş. Sen istediğin kadar biyolojik terim kullan sana toplumsallaşma süreci içerisinde kadın ve erkeğin nasıl olması gerektiği nasıl öğretildi ise senin kararların maalesef bunlardan esinlenir ve öyle de olmak zorundadır. O dediklerinin olması için robotik bir seçilim yapısına sahip olmamiz gerekir ki bu da yine sırtını dayadığın biyolojimize ters. Işte bunlar hep sosyoloji okumadan doğa bilimleriyle eksik kaldigin için... üzgünüm.
- +1 yıl
Pipini de ince doğrayıp kuru fasulyeyle katık edersin artık ya ergeni
- +1 yıl
Cinsel secilimi sosyolojiye bağlayan birine cevap vermicem 😂cidden hadi bb
- +1 yıl
Kıllarını da salata yapayım yanına hacı abi
- +1 yıl
Darwin'in cinsel seçilim tanımlamasındaki sosyolojiyi göremeyen biri anca kıldan salata yapardı zaten. afiyet olsun 😂😂
Aynen ya bende hep iğrenmişimdir. ve bir erkek olarak anlayamadım henüz sebebini. insallah sen bulursun.
00 YorumlaAdı üstünde kadın jadınlar gerçekten yaratılmış en güzel varlıklardır bunun farkında olan bayanlar zaten kendilerine bakıyor özen gösteriyorlar ve zaten öylede olmalılar
00 Yorumla
+1 yılisteyen kadin killarini uzatir onlarane vucud beden onlarin sonucta
10 Yorumlakadınla erkek arasında bir fark olmalı dimi ona baktığımda erkek görmemeliyim karşımda
10 Yorumla
+1 yılBen asla göstermem temiz tutarım ve karşımdakı kişiyi de temiz görmek isterim her hafta 8 günde bir ağda yaparım
20 Yorumla
+1 yılSen dayatırsan kadın kılsız olmalı algısını, onlar da haliyle kılsız istiyoruz diye ayaklanır...
11 YorumlaErkeklerinde temiz olanları var ama siz ayilarla tqkiliyorsaniz benim sorunum degil :)
10 Yorumla
+1 yılBence erkekte de igrenc. Kilda keramet yok arkadas kimsede guzel durmuyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYa herseyin oluru var. koltuk altinda kil igrenc iste
00 Yorumla
+1 yılistisnaidir zannhetmiyorum ki bulsun can bence can selam ve dua ile
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü kadın bedeni görseldir. tablo gibi olması erkeği cezbeder.
00 YorumlaSonuçta kızlar daha narin ve giyim kuşam bilen insanlar. o yüzden daha dikkatli olmaları lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaradılış gereği
Göz var nizam var kadınlara yakışmıyor
Burdada eşitlik aramak enteresan30 Yorumla
+1 yılKadında kıl olmamalı erkeğin doğasında var kıl zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Kadının dogasında yok mu biz sonradan mı ekiyoruz kılları
- +1 yıl
Ne alaka sizdeki hücrelerle bizdeki hicreler aynımı biz yapımız gereği kıllı oluyoz şöyle eüşün bak siz kadınların sesi tiz dimi erkeğin sesi kalın bir erkeğin sesi tiz olqrak ince çıksa tuhafına gitmezmi buda onun gibi kıl erkeğe özgü karında kıl görünce insanlara garip geliyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların bunu yaptığı ni düşünmüyorum olsa olsa istisnai bir durumdur. Erkekler açısından iğrenmek haklı bir tepki bence de ıyyyy.
10 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kaba kirli durmalı. Maskülen durmalı. Kıl maskülen durduğu için kadinlara yakistiramıyoruz
00 YorumlaŞahsen kişisel bakımıma özen gösteririm. Dişlerini fırçalamıyor ağzı kokuyor diye sevgilimi terketmisligim var. Kimse bana temiz olmadan gelmesin
00 YorumlaArkdaslar Kim kahve falima baka bilir? Baka bilirse profilme baksin
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kılı savunmaya başlamış. Artık bıyıklı bağrı kıllı kadınlar görürseniz şaşırmayın 😂
10 Yorumla
+1 yıl@ktd_99 medeni bir sekilde konusmak yerine cvp veremiyecek kadar dusuk kulturlu biri olarak lafini edip engellemissin yaptigin tam bir eziklik.
00 YorumlaKadın erkekte sakal sever ama erkek kadında sakal sevmez. Kadında da erkekte de zaten farklı gelen şeyler sevilir. Örneğin kas
00 Yorumla
+1 yılSiz öyle alistirdiniz sizin suçunuz bizi suclamayin
00 Yorumla
+1 yılKoltuk altı kılı erkektede iyi görünmez vücudun en hızlı terleyen yerinde kıl olması çokta mantıklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ben tiksinmem. Orman gibi olmuş ama ben yaladım düşün
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lonley__ niye iğrenç?
Cevap sahibi+1 yıl@lonley__ bir şey hissedince ve istekte olunca oluyor. O yönden şanslıyım kıl tüy falan çıkmıyor vücudumda
Cevap sahibi+1 yıl@lonley__ teşekkür ederim 😊😊
+1 yılbir permatik 2 lira vereyimde şu iğrenç konuyu kapatın kadında kılmı olurmuş...
31 Yorumla- +1 yıl
Bende 50 kuruş var
Yalnız koltuk altı kılı kimsede olmaması gereken bişey zaten.😣😣
00 Yorumla
+1 yılKimsenin ne düşündüğü önemli değil önemli olan benim rahatım kılı sevmem 😂
10 YorumlaNe alaka ya kadinda kiĺ ne demek killi kadin isteseydik kediyle evlenirdik
00 Yorumla
+1 yılBizim dogamızda olan birşey ama sizde olmaması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler yalamak istediği için temiz olsun isterler
00 Yorumla
+1 yılKaninlarin döşünde kil olsa sevilir mi sakallı olsa ama erkeğe yakışır kiza yakismaz
10 YorumlaPeki kadınların kılsız erkek mi olur demelerine ne demeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtici bulmuyorum tam aksine koltuk Altı kılı çekicidir. Yaşasın doğallık
00 YorumlaBen kılı erkekte de kadında da itici buluyorum bence her iki cinste kişisel bakımına önem vermeli
00 Yorumla
+1 yılUmrumda değil erkeklere göre yaşamam
30 YorumlaErkek de genital bölgesini kolaltini temiz tutmali
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadının erkekten farkı olmalı
13 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil
Kadın kadın olmayacaksa askerlik yapsın
410 Yorumla- +1 yıl
Bedelli yaptı..
- +1 yıl
Hala burada olduğuna göre
- +1 yıl
Benim anlatmak istediğim erkeklere has bir durumu kalmadı askerliğin bedelliye başvuruyor parası olan aldığım kişiden değil senden bhsediyordum ayrıca :D
- +1 yıl
Arada anladığını belli et olmuyor böyle
- +1 yıl
O da olabilir 🤔
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası