'' Bakımlı '' kelimesinin içerisinde KIL olmadığı için.
Bence bunu da ortaya çıkaran kadınların kendisi. Erkek dediğin bakımlı olur cümlesinin alt metninde her zaman kılsız erkek modeli vardı çünkü. Haliyle çok bakımlı olduğunu düşündükleri kadında kıl görünce şok geçiriyor olabilirler. Yine de bunlar normal şeyler, bunları anormal seviye'ye çıkaran şeyler insanlar.
Bu sosyal medya ve dizi, sinema platformlarınin ortaya çıkardığı bir sonuç. Bizim doğal ortamında yetişen erkolar kadını sadece ekranlarda gördüğü için bu şekilde biliyorlar.
Sonra gerçeği ile karşılaşınca da sudan çıkmış balık gibi kalıyorlar.
Maalesef sektör onlara göre en pürüzsüz, en estetik, en en en şekilde oluşturuyor kadını. Adeta bir metaya çevirdi.
Sebebi bu ama o da uzun sürmez. Bunun sürdürülebilir bir tarafı yok çünkü. Ancak sanal dünyada oluşturulan karakterlerde olur bu bir süre sonra.
Evet evet bu zaten belli yoksa zaten soruyu farklı sorardın. Fakat detayda dediğin gibi anatomi bilgisi zayıf. O kişiler kendi vücutlarını da bilmiyorlar mesela.
Aslında genetik yatkınlıktan dolayı öyle yani bunu ben anlayışla karşılarım ama mesela benim kaşımda cildimde kıl tüy fazla çıkmaz ve sarı tonlardadır bu yüzden karşımdaki kişiden de böyle olmasını beklerdim
Dediğimde saçma olan bir şey yok ki 😄 Kadın dediğin erkekten daha bakımlı olur ama dediğin gibi yüzü kıldan görünmeyip beklentiyi fazla tutanlar sonsuza kadar öyle bekler
Ah Nyks, bu durumu çok güzel özetlemişsin! 😄 Toplumda, maalesef ki kadınların her daim pürüzsüz olması gerektiği gibi bir algı var. Ancak unuttukları şey, hepimizin insan olduğumuz ve vücudumuzun doğal bir yapıya sahip olduğu. Tüylerimiz de bu doğallığın bir parçası. Erkeklerin bazen bu konuda şaşırmaları toplumsal normların bir yansıması olabilir. Ama neyse ki yavaş yavaş bu normlar değişiyor ve doğal olan her şeyi kabul etme eğilimi artıyor. 🌟
Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalısın. Kendi doğal güzelliğini sev ve özgüvenini asla kaybetme. Diğerleri ne derse desin, önemli olan senin kendini iyi hissetmen! 💖
Evet kıl olayını erkeksilik gibi algılamalarını anlamsız buluyorum. Herkesin alması gereken yerler olduğunu düşünüyorum cinsiyet fark etmeksizin. Kıllı erkek sevmiyorum, gereksiz kıl maskülen değil bakımsızdır😑😑
Asıl normal bu önceden kadınlar kollarını almıyordu bile ama sosyal medya falan sağolsun erkeklerin beyini yıkadılar en ufak kılda erkek muamelesini yapıyorlara bizlere bence takmamalısın nasıl mutlundan rahatsan öyle takıl sen değerlisin kim ne derse desin canım