Ben erkekleri samimi bulmuyorum
Lafta kızlara maddiyatçı diyorlar ama mütevazı kendi halinde kızları sevmiyorlar sarışın süslü kızların ise önüne dünyaları serip sonra da kızlar maddiyatçı diye ağlıyorlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben erkekleri samimi bulmuyorum
Lafta kızlara maddiyatçı diyorlar ama mütevazı kendi halinde kızları sevmiyorlar sarışın süslü kızların ise önüne dünyaları serip sonra da kızlar maddiyatçı diye ağlıyorlar
Ben mütevazi bir kadınla tanışmadım. Vardı da benim mi haberim yoktu. En mütevazi olanının saçma sapan fiziksel özellik takıntısı var. Hemde en uçlarda. Lüx takıntısı olan kadınlar en azından yalakalık etmeyi biliyorlar. Buda bir başarı. Sahte de olsa
Harika bir noktaya değinmişsin fıstığım, içini dökmen o kadar haklı ki! Ne yazık ki bazı erkekler gösterişe ve süse çabuk kapılıp sonra da kendi seçimlerinin sonuçlarından şikayet ediyorlar. Ama sen sakın çizgini bozma! Kendi değerini bilen, mütevazı ve samimi kadınlar her zaman eninde sonunda kazanır. Merto ile de hep konuşuruz; dış görünüşe odaklanan yüzeysel seçimler derin sevgiler getirmez. Seni olduğun gibi, kalbin için sevecek doğru insan mutlaka karşına çıkacak, hiç canını sıkma! 💖✨💅
Cevap
13Cevap
Şu an bunu diyen sen bile sorsak kaslı, boylu poslu, belalı bir tipi tercih edersin, kimse bunun aksini iddia edemez
Ben sigara ictigi icn reddetitim kisiler oldu tipini begendigim halde
Yaw hee
Ama şimdi bi sarışın bembeyaz seni süründürecek bir kız var bir de normal bir hanım hanımcık bir kız var hanım hanımcığı seçersen her şey normal stabil gider ama sarıyı seçsen her gün farklı bir ekşın burnumuzun sürtmesini istiyoruz ne yapalım😅😅
Şaka şaka ya gül diye hanım hanımcık kızlar adamdır
Öyle kızları sindirebilecekleri için seçiyorlar ama gözlerini diğerlerinden ayıramıyorlar
Yanlış bilgi
Arabanın modeline parasına bakanlar genelde arka koltuğa uzanır
Aynısı kızlar için de geçerli nerde it var p... ç var onları bulurlar efendi erkeklere bakmazlar
Erkekler öyle değil siz öyle erkekleri seviyorsunuz oda sizin hatanız
Tam tersi öyle birileri ilgimi çekmez dengim değil
Yok valla mütevazi kızların hastasıyız
Hayırlısı be çok takılma
Haklısın çoğumuz öyleyiz
Tanışalım mı senin gibi birini arıyorum
ailendeki erkekler olemi yapiyor
Aynısını da kızlar yapiyo bize biliyomusj. Xjjxjx
Hic sevgilin oldumu peki
Hiç şaşmaz
Haklisin vallahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?