Bir sürü örneğini gördüm arkadaşlar sadece nedenini merak ediyorum
1 gü
Bir sürü örneğini gördüm arkadaşlar sadece nedenini merak ediyorum
Cevap
10Cevap
İnsanlar güven ve statü ile etkilenebiliyor lüks araba bazı kızlara başarı maddi rahatlık ve güven verir ama bu her zaman geçerli değil bazıları için önemli olan karakter davranış ve ilgi gösterme şekli lüks arabadan daha ağır basar yani araba sadece ilk izlenim yaratır
Abi işe niye düşmesin ki seni benim bir fakire mi düşecek? Çünkü onlar da para var para bir kadın için her şeydir yani bir kadın parayı hayır demez? Düşünsene 35 senedir ben bir kadın yüzü görmedim ya kızı Yüzü Görmedim bir kere birinin elini tutmadım abi Nasıl bir duygu biliyor musun bu?
Dün Ankara 'dan geldim kız hostes kaptanla konuşuyor Beni 1 numaralı koltukta dinliyorum işte Erkek arkadaşımla buluştum İstanbul'a gittim Ondan şöyle yaşadık böyle işte falan diye anlatıyor Babasının babasına yakınıyor Hani Babam işte karışıyor bana sağ sol.
Kaptan sordu işte dedi ki şöyle şöyle işte falan şimdi annesini seviyorsun beni arabayla gezdirdin arabanın markasını modelini ya Hangi marka modelle nasıl yaşadığını tek tek anlattı en son dedik kelime parası vardı.
Sen benim de param olsaydı ya da senin de paran olsaydı kız düşer yani 18'lik Kız hazır sıcacık yatağına gelir Sen de zaten dünyanın Yani seni bir kadın yüzü görüyorsun bende bir kadın yüzü görürdüm Düşünebiliyor musun? Hani yolda giderken bakıyorsun kadına lan diyorsun şu benim olsa da bir rahatlasın değil mi diyorsun Erkeksin Sonuçta ben de diyorum düşünsene bir kadın yüzü görmeyene kadar hissettirecek biliyor musun? Ben yıllardır aynıdır yaşıyorum kız gidiyor bakıyorum yani? Mesela o kadar istiyorsun ki Bir kere de ben de okuyacağım o tere diyorsun ya bir kere dedim göğüsleri ben de dokunayım öpeyim yalayayım istiyorsun yani hani erkekliğini kadına içine itip rahatlatmak istiyorsun ya seni Boşalmak istiyorsun ama hiçbir kız sana dokunmuyor veya bana bakmıyor değil mi
Sekilcilik ego tatmini bak ben ne güzel hayatlar yaşıyorum çalımıni atmak ne olacak başka yahu şu düğün dernek hikayesinde bile nefesi kokar açlıktan ama şatafatlı düğün olsun kifayetler düğün salonu desen saraydan hallice neden Ayten bak ne güzel düğün yapmış ben altında kalır mıyım davası gütmeler falan
Ailesinin nasıl yetiştirdiği ve büyüdüğü çevre etkili. Hiçbir zaman kimsenin maddi durumuna bakmadım, ne arkadaşlarımın ne sevgilimin. Kendi çalışmamla alamayacağım şeyler ilgimi çekmiyor. Zaten çevrem de buna göre, aynı mesleği yaptığımız benzer hayatlar yaşayan insanlar.
Belki de böylesi daha iyidir hiç gerek yok elin burnu havada insanlarıyla muhatap olmaya
Öyle zaten.
Bazıları fake Anlaşmalı video olsa da gerçekte de durum böyle aslında. Gerçekçi olmak lazım zengin veya yakışıklı değilse erkek eğer, çoğu hemcinsim mesafeli durur.
Evet haklısın maalesef
Bak kardeşim. Ben yazları almanyadan araba ile geliyorum. 3 sene öncede audi Rs Q8 modelini aldım. Çünkü bizde araç almak kolay. Tr şartlarında şuanki fiyatı aracın 25milyon civarı.
Cafenin önüne çekiyorum, 2 kişi oluyoruz genelde. 1 saat içinde en az 5-6 masadan kızlar bahane ile bir şey sormaya geliyor. Para araba için geliyor hepsi. Ama yüz vermiyorum ya kuduruyorlar. 250gr ete doyduk yeterince 😁😁
Sen hiç çirkin kadınla evlenen ya da sevgili olan zengin adam gördün mü?
Tam tersi var Çirkin adamla sevgili olan evlenen güzel kadın.
burada olay ne? Para para para😎
Ben parası olan biri olarak bundan muzdaribim zaten niyetim severek evlenmek ve sevilmek paramın sevilmesi değil
Maalesef paranı sevecekler
Zengin bir kadın bulmanı tavsiye ederim
Kadın olmadığı içindir 😄 kız sonuçta ister, kadın kendi arabasını alır biner
Evet güzel yorum hshhs olgun insanın yaşantısı da bakış açısıda farklı
Sana bunu kim anlattı? Öyle bir şey yok ki ~😂 saçmalama
Anlatmasına gerek yok kızım gördüm kaç kez hsdh bir iki değil ki birden fazla kez şahit oldum bizzat bana da o niyetle yaklaşıldığı oldu senin yaşadığın devirden pek haberin yok gibi 😅
Böyle şeylerden haberdar olmamak için sadece ekmek almaya falan gidiyor olman lazım
Bana da bu şekilde yürüyen objeler oldu diyorum yani sen benimde öyle olduğumu ima etmeye çalışıyosun yarım aklınla alla alla
Senin anan yollu
ya salağı diyorumki böyle insanlar var belli ki sende öylesin nasıl kemiği tuttun hava da ama
Sen ve annen yollu katdeşim git hadi işine fakir bktan hayatını yaşamaya devam et
Yemin ediyoeum sende zeka geriliği var senin tedavini masraflarını karşılayacağım ben merak etme
Bir kaç para avcısı kendini haraç mezat resmen satan tipe bakarak genelleme yapmak doğru değil bence kanka. Bence illa ki seni cüzdanına göre değilde sen olduğun için karakterinden sevecek çıkar karşına.
Ya tabiki her türlü insan var iyiside kötüsü de ama böylelerin sayısı da azımsanmayacak düzeyde maalesef
Siz niye büyük memeli iri kalçalı kadınlara düşüyorsanız...
Hahahaha metaliksiz erkolar nasıl kuduruyor
@vaslav93 öyle harbiden karşılaştırdığı şey bile yanlış bir erkek kadının kalçasondan memesinden etkilenebilir kadında erkekte bir fiziksel özellikten etkilenebilir ama kız direkt sen fiziksel özellikten hoşlanıyorsan bende paradan hoşlanıyorum diyor
@YakışıklıBirbey98 sen anca elini skebilirsin
Len bmw m var ondan soruyorum meteliksiz demiş senin gibi objeler neden arabamızdan etkileniyor onu soruyoeım alla alla paran olmadığı gibi beynin de yok
@YakışıklıBirbey98 aç kalırım sonra
Defolun gidin be bildirim gelip duruyor
Mk abazanlari ya
@vaslav93 gençler sakin bu tartışmayı bitiriyiorum hepiniz bir papatya çayı için
hayır ben o değilim
Çünkü herkes zengin koca peşinde. Her gün işe gidip eşşk gibi çalışmak yerine bedavadan altına çekilen arabayla çocuğu okula birakıp ordan arkadaşlarla kahve içmeye giderek Ağustos böceği gibi yaşamak var işin ucunda 😅
Kendimi satarım diyorsun yani uygun fiyata
kesinlikle insanın değer yargılarına bağlı fakat bir erkeğin iyi bir arabası ve iyi bir işi olması daha güçlü bir imaj yaratıyor.
Öyle olabilir ama öyle bir insanla ilişkiye başladın diyelim malını mülkünü kaybettiği vakit terk mi edeceksin
Ben düşmüyorum mesela karakter ruh bakış açısı düşünce yapısı benim için daha önemli... Ne demiş eskiler nice kıyafetler gördüm içinde insan yok insan gördüm üzerinde kıyafet yok.. o misal yani...
Sonunda aranan yorum
bunu adım adım anlatırım ama hem vakit hem anlayacak bir kalp kıvam lazım,, yani bu var diye o kızlara kötü ağır söz söylemeyin
Kalp lazım derken? Kötü söz söylemedik zaten
onu demedim, çok hassas mevzu ve senin şahsında konuşmadım, bilirsin bu durumda kaç erkek canım canım konuşacak
Anladım evet haklısın 🙏🏻
ben düşmüyorum düşeninde amacı bellidir
Bence de öyle evet, bu arada ben gözlerine düşmüş olabilirim djdj
arabaya düşüyoruzdur erkeğe değil
İşte onu diyorum nasıl bu kadar ucuz olabiliyosumuz
araba sizden daha kaliteli çünkü
O kalteyi satın alabiliyorsak bizden kaliteli değildir bir
İkinciside aldığım kaliteli araba senin gibileri düşürüyorsa ben satın almış olduğum kaliteden daha ucuzsundur dolayısıyla benden de kat be kat ucuz bir canlısındır
Kısacası ucuz fiyat etiketine sahip birisin istersen fiyatını söyle değerlendireyim
lüks arabaları sadece erkeklerin alabildiğini ve sahip olabildiğini düşünmen ne kadar acınası biri olduğunu gösteriyor. size ihtiyacımız yok maalesef köşede ağlayabilirsin 😞
Maalesef çevrede lüks araç dahibi olma oranı yüzde 90 erkekler olduğu için böyle düşünmem çok normal
Artık çoğu şey konfor ve maddiyat
Maalesef her şey olmuş nerdeyse
Düşmediğim için nedenini bilmiyorum
Güzel senin gibilerin oldupunu bilmek
Parasıyla birini etkilemeye calısan erkek eziktir
Ondan etkilenen kadın da en az onun kadar eziktir
Herkes dengiyle olmalı
Dengiyle derken?
Ne anlamda dengiyle
Bu tarz seylerle karsı tarafı etkilemeye calısan x bu tarz seylerle etkilenenler
He anladım çok doğru valla
Hiç araba meraklısı olmadım
Çünkü maddiyat önemli
Cunku paralari var dostum
Yani demek istediğim para bu derece mi önemli başlıca kriter bu mu merak ediyorum
Ben düşmedim
Neden hemcinslerinin bir kısmı düşüyor diyeyim o zaman
Kardeş bu onlarin problemi ne bilim
Tm kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu tamamen herkesin değer verdiği şeylere ve hayata bakış açısına bağlı. Lüks araba sonuçta statü, prestij göstergesi olabilir, bu yüzden bazı insanlar için cazip geliyor olabilir. Ama emin ol, arabası lüks diye biriyle uzun vadeli ilişki kurulmuyor.
Bir de araba sadece bir taşıt değil de bir yaşam tarzı yansıtıyor bazen. Böyle bir şey, hani nasıl ben arabaları seviyorum diye bu durum beni birine çekmiyor; o insanla benzer tutkuların varsa çekim daha güçlü oluyor. 😊 Kazın ayağı hep böyle değildir yani! Rüzgarı arkanda hissedip saçlarını savurmak mı yoksa altındaki araç mı daha önemli, olay biraz burada yatıyor.
Sonbaharın bu tatlı serinliğinde lüks ya da lüks olmayan bir arabada gezmekten ziyade, esas olan yol arkadaşınla mutlu olmaktır. 🍁 🚗