Aşk İlişkileri Kızlar, Erkekler neden hayatindaki kiz sayisi ile övünür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden anlamiyorum Güncellemeler+1 yıl Assdd Güncellemeler+1 yıl Niye Kızlar, Erkekler neden hayatindaki kiz sayisi ile övünür? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
niloşko08 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl etrafındakilere hava attıgını sanan ergen tiplemesi onlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa 12 ne 12 Yorumla niloşko08 +1 yıl kız ne 12si yalandan kim ölmüş diyip sallamıştır sende ben adam olmayanla görüşmüyorum bay bay deseydin Yorumla Soran +1 yıl Avrupada batida olsa anlicam orada kizlar cok kolay yatiyo ama turkiyede zor be abi 😂 Yorumla
AsiKadıın Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Şerrrqfsiz oldukları için tabiki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 10 tae kizla yattin diyo oglan bana sevgilim. Kizlar az degil haa
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tek avuntuları bu galiba 0 17 Yorumla Soran +1 yıl eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızla yatan erkeğe ne demeli? Yorumla Soran +1 yıl Erkek kasari mi demeli? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Ama oglan tatli baya zayif biri kizlar oyuzden yatmistir onls Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana ne kızım burada kızları tek suçlayamazsın. * :P Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S. İkmeseymiş ! Yorumla Soran +1 yıl Kizlarda yelloz ama veriolar. Vermesinler. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin düşünce stiline tüküreyim. Cahil kafalı Yorumla Soran +1 yıl Erkektede suc var ama bir erkek 10 15 kizla yatiosa kizlardada suc var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız 15 erkekle yatmıyor farkındaysan erkek 15 kızla yatıyor. Asıl suçlu erkek anladın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünce stiline bak ya. Sırf seks yaptı diye kadınları suçlayamazsın onlara kötü ithamlarda bulunamazsın bu kadar kadınla seks yapan erkek *mcıdır Yorumla Soran +1 yıl Haklisin. Adam sevisme bagimlisi. Ve tatli biri. Begeniom onu ams bu huyu kotu sadece yoksa iyi cocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha şöyle güzelim. Takma kafana bunu kendi dengine göre biriyle ol Yorumla Soran +1 yıl Aynen. Artik insan gibi biriyle olucam. Cinselligide hemen yasamicam. Bu cocukla yattim cunku Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La hem yatıyorsun hem de yapan kızlara yellor diyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama ilk bulusmada yatiyo bu kizlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl boş ver şöylelerini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa Yorumla
dilalayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl srfszler ya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa Yorumla dilalayyy +1 yıl sorsalar ama çok namusslular Yorumla Soran +1 yıl Hee 12 ne abi hastalik kapar insan yaa, tamam yakisikli zayif bir erkek ama bu kadar kizla olmak sapiklk degil mi Yorumla dilalayyy +1 yıl aman aman seni Allah kurtarmış Yorumla Soran +1 yıl Benle olmadi iyi ki. Ama yani ne anliyorlar bu isten kizlarin ahini aliyolar. Ve vagina meraklisi bir zavalli oluyo. Yorumla dilalayyy +1 yıl ALLAHINDAN BULSUNLAR Yorumla Soran +1 yıl Yakisikli zayif erkek olmasa kimse vermicek haberi yok. Gercekten tatli cocuk ama iste tipi bozulsa herseyini ksybedicrk habeti yok Yorumla
Kızlar Ne Diyor
etrafındakilere hava attıgını sanan ergen tiplemesi onlar
eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa 12 ne 12
kız ne 12si yalandan kim ölmüş diyip sallamıştır sende ben adam olmayanla görüşmüyorum bay bay deseydin
Avrupada batida olsa anlicam orada kizlar cok kolay yatiyo ama turkiyede zor be abi 😂
Şerrrqfsiz oldukları için tabiki
10 tae kizla yattin diyo oglan bana sevgilim. Kizlar az degil haa
Tek avuntuları bu galiba
eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa
Kızla yatan erkeğe ne demeli?
Erkek kasari mi demeli?
Evett
Ama oglan tatli baya zayif biri kizlar oyuzden yatmistir onls
Bana ne kızım burada kızları tek suçlayamazsın. * :P
S. İkmeseymiş !
Kizlarda yelloz ama veriolar. Vermesinler.
Senin düşünce stiline tüküreyim. Cahil kafalı
Erkektede suc var ama bir erkek 10 15 kizla yatiosa kizlardada suc var
Kız 15 erkekle yatmıyor farkındaysan erkek 15 kızla yatıyor. Asıl suçlu erkek anladın?
Düşünce stiline bak ya. Sırf seks yaptı diye kadınları suçlayamazsın onlara kötü ithamlarda bulunamazsın bu kadar kadınla seks yapan erkek *mcıdır
Haklisin. Adam sevisme bagimlisi. Ve tatli biri. Begeniom onu ams bu huyu kotu sadece yoksa iyi cocuk
Ha şöyle güzelim. Takma kafana bunu kendi dengine göre biriyle ol
Aynen. Artik insan gibi biriyle olucam. Cinselligide hemen yasamicam. Bu cocukla yattim cunku
La hem yatıyorsun hem de yapan kızlara yellor diyorsun 😂
Ama ilk bulusmada yatiyo bu kizlar
boş ver şöylelerini
Ama eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa
srfszler ya
eski erkek arkadasim bana 12 tane kizla yattim dedi. Yuh dedim. Bu kizlar azitmis iyice yaa
sorsalar ama çok namusslular
Hee 12 ne abi hastalik kapar insan yaa, tamam yakisikli zayif bir erkek ama bu kadar kizla olmak sapiklk degil mi
aman aman seni Allah kurtarmış
Benle olmadi iyi ki. Ama yani ne anliyorlar bu isten kizlarin ahini aliyolar. Ve vagina meraklisi bir zavalli oluyo.
ALLAHINDAN BULSUNLAR
Yakisikli zayif erkek olmasa kimse vermicek haberi yok. Gercekten tatli cocuk ama iste tipi bozulsa herseyini ksybedicrk habeti yok