Hep imkânsız kişilere âşık olunmasının bununla bir bağlantısı var mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
arttırmaz hayır
Basit olan her şey herkesin ulaşabileceği düşük kalitedeki ürün gibidir. Ya elinde kalır, ya defoludur.
Diğer yandan ulaşılması zor şeyler ise belli bir emek ve çaba gerektirir. Herkes buna yeltenmez ve ona ulaşmak için önce arzularının esiri olursun sonrada kendinin. Ulaştığında ise yine ondan nefret edersin ve gözüne basit gelir.
Kısaca başta evet çekicilik artar ama zamanla bu azalır.
Tecrübeyle sabittir, hürmetler hanımefendi
sadece ulaşılır görülmesi artırmaz.. Mal biri ulaşılmaz olsa ne olur olmasa ne olur..
yıkıcılığın irdelenmesi hiçbir işe yaramıyor bence
ulaşılmayan kişilerle zaman harcanmaz adı üstünde ulaşılmaz...
Bana göre ekstra iticilik kadar. Ulaşılmazlık nedir ya. Narsisttir
Kizlar marjinal sever ne zaman antin kuntin seylerden bahsetsem olumlu dönüşler almısimdir
Evt hemde nasıl şu an aklımda biri var hatta yabancı
Askine itici gelir. Fazla naz aşık usandirir
Zoru severiz insan olarak
Yani basit olamamali
Ulaşılmazsa ulasmayiz
Öyle kişiler zaten kibirli olurlar görmezden gelip kendi küçük dünyalarında eglenmeye birakirim
imkansız kişiler nasıl oluyor?
şunu asla unutma kimse ulaşılmaz değildir imkansız değildir ve mükemmel değildir en önemlisi vazgeçilmez değildir. sadece şöyle düşün çok zenginse bile yaşlanıcak ona karşı koyamayacak çok güzel olsa bile çok çok 20-30 yıl bunu koruyabilecek çok ünlü olsa bile 1 gün de tamamen şöhretini saygısını kaybedebilir sadece kimseyi gözünde büyütme inan bana büyüttüğün kadar değiller
Arttırır hocam
Sanmıyorum. 🤔
Bi yere kadar evet
Asiri
Artırmaz
nerde o şans
Hayır
Olabilir
Evet
Genelde. Öylr oluyot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence birinin ulaşılmaz görünmesi kesinlikle çekiciliğini artırabiliyor! İnsan doğası biraz öyle, elde edemediğini daha çok ister, merak eder. O gizemli hava, peşinden koşturma hissi bambaşka bir enerji veriyor. Zaten bu yüzden de bazen imkansız aşklara daha çok kapılıyoruz sanki, değil mi? Ama önemli olan dengeyi bulmak. Kendine güvenli ve doğal olmak her şeyden değerli bence! 🥰✨