"Ulaşılmaz İnsan" her zaman çekicilik faktörü mü taşır?

"Ulaşılmaz İnsan" her zaman çekicilik faktörü mü taşır?
İstakozun kaynar suda yavaş yavaş teslimiyeti gibidir. Önce gizemli gelir ve o kişiyi kendince bir yerlere koyarsın. Çünkü hakkında hiç bir bilgin yoktur. Beklediğim gibi çıkmazsa iletişimi kesmek istersin. Diğer türlüsü daha güzeldir. Doğal tanımışsındır. Olduğu gibi kabul etmişsindir.
Ulaşılmaz insanlar gizem taşır. Aslında insanlar onları tanımak isteyip ulaşamadığı, yakınlaşamadığı, iletişim kuramadığı için bu gizem ilgi çeker. Ama ben çok insan gördüm, çok insan tanıdım. Öyle ulaşılmaz modlarında gezip o gizemi kullanan ama iki gün sohbet edince ne kadar kof, ne kadar boş insanlar deyip uzaklaştıklarımın sayısı hiç de az değildir.
Komunikasyon kuramadığım biri benim için niye cekici olsun ki 🙄
Mantık desen var...
Rcedrm 🧐
Yokk bee
Tamam bee
😺😼
Yok mııırr 😃
Hayırlı olsun 😃
Rica ederim kedicik 🐈
Cevap
34Cevap
Öncedenmişti o ulaşılmaz olanın çekiciliği..
Şimdi seçenek çok olunca ulaşılmaz olanla çok uğraşılmıyor.
Tarzan misali daldan dala 😬😬😂
Diyorsun 😬
Evet elde edemeyeceğini bildiğin kişi her daim çekici gelir
Hayır taşımaz. ulaşılamaz olmasının nedenleri taşır. güzel olması ya da zengin olması gibi.
Kesinlikle katılıyorum
İnsanlardan uzaklaştıkça seninle daha çok ilgilenip sormaya daha yakın olmaya çalışırlar
Beni komşulardan siteden akrabalardan tanıdıklardan heryerden herkes soruyormuş
Bir insan neden bu kadar merak edilir anlayamıyorum
Birazdan evden çıkacağım % bin ihtimal apartmandan kadın veya erkek biri mutlaka görecek sorguya çeker gibi sorular soracak
Herkese hesap veriyorum şaka gibi
Size ne arkadaş milletten nasılsın iyi misin de geç git
Mütevazı ve sakin bir hayat yaşamak hiç kolay değil
Benim için değil. Egoistlik havası veriyorlar. Böyle tipleri çekici bulduğum söylenemez.
Nasılsın bakalım
İyi kal. Ben de stabil bir gün.
Siyah rengime yalnız beyaz yakışır o beyaz ışığı göremiyorum sayın gıcık 😎
Siyah zaten kendisi havalı 😎
Kimisi için asilliği kimisi için kötülüğü temsil eder bence senin için kötülük hehe
Kötüsün sen kötüsün kötüsün
Bak bunu doğru dedin. Benim çoğu zaman kullandığım bir söz. Haklısın.
Şimdilik😏
Fkdkd çok kötüsün
Her zaman. Gözlüklerini tak!
Olsundu
Takıntı haline getire bilirsin bunu sağlar sana yani ama sonra bakıp dersin ki hayırdır oğlum kızım
Ulaşılmaz insan yoktur sadece o insan seni istemiyordur. sana her daim yokuş olan başkasına otoban sana kış olan başkasına gayet güzel ilk bahar olabiliyor bu hayatta.
Dengeyi kuran insan olimpiyat meşalesiyle dolaşır. Ulaşılmaz olacağım diye kibir, ego ve narsizim şeytan üçlemesine yenik düşmekte var, gafletle yelkenleri suya indirip karşı taraftan tekmeyi yemekte var. O yüzden ölçülü sev her şeyde ölçülü ol demiş Peygamberimiz kulak verelim.
Benim için geçerli olmayan bir durum ama bazı insanlarda durum böyle.
Ulaşıp, elde edene kadar çok ilgili davranan, iyi olan, elde ettikten sonra vazgeçen insanlar çok.
Gerçekten sevip, uğruna çabalayan insanları tenzih ederim...
Tenzih ettiklerini tenzih ediyorum aslancım
Gülmeyi beklemiyordum ama güldürdün
Somurtkan aslan istemem 🧐
Gülecek şeyler varsa gülerim yangeçcim 😇
Sen gel ben bulurum 😎
Sonra ne gülüyorsun dersen canını sıkarım 🤨 😂 Gülmeden duramıyorum o zaman
Tamam 😬
Kimse ulaşılmaz değildir bence herkesin bir zaafı vardır illaki fakat mesafeli, ciddi ve gizemli insanlar gerçekten çekici gelmiştir bana hep. Ama bu çekicilikte bence bir raddeye kadar olur. Bir süreden sonra insan elde edemediği kişiyi ölene dek bekleyecek değil ya elbet karşına onu gören ve seven biri çıkar.
Evet taşır Çünkü herkese nazar boncuğu dağıtmaz En azından flörtöz değildir
Böyle insanlar her zaman çekici 💎
Her zaman değil, kimi insan egolu falan diyor. Beni tanıdıktan sonra öyle olmadığı mı anlıyorlar tabi ama sonuçta herkes ulaşamıyor:)
Evet çekicilik faktörü taşır ama çile çekicilik faktörü. Öyle insanlar resmen çile çektirir, kovaladıkça kaçar. Ruh emici ve yorucu. Hiç uğraşamam. Kendimi kimse bulunmaz hint kumaşı sanmasın. Kimse vazgeçilmez değil.
Ayrıca seçenek çok...
Ulaşılmaz insan veya mükemmel insan diye bir şey yok, insanların kendi ütopyalarında kurduğu ezik benliğini saklamak eve egosunu tatmin etmek için oynadığı bir durum herkese çoğu insan ulaşmıştır zaten
Ne kadar itici, o kadar çekici..
Taç gibi biraz da, sırasını bekleyen veliaht gibi, şah düşene kadar imkansız, erişilmezdir ya hani, o tahta oturduktan sonra başının üzerinde taşırsın her daim..
Bazı insanlar özelini ulu orta değil gizli yaşamayı seviyor, böyle insanların birine güvenmesi ve karşılık vermesi çok zor, öyle egolu falan olduklarından ulaşılmaz görünüp cool olmaya çalıştıklarından değil
Sanmam. Ulasilmaz insana fazla takan insan hirsli insandir. Bi cekiciligi oldugunu sanmiyorum ilk baslarda cekici gelir ama surekli kacani kovalamakta yorucudur insan bikar bi sure sonra.
Lafta ulaşılmaz ise ama herkesin parmağının ucundaysa at çöpe. Burada gerçek ve samimi bir karakterden doalyı böyle olup olmadığı önemli. Ve ulaşılmaz olan benim için çekici değildir aksine soğurum
Genel olarak konuşmak doğru olmaz. Bazı kişiler için öyle görünüm sağlayabilir, zor insan çekicidir, o yolda uğraşmak heyecan katar gibi ha sonu nasıl bilinmez...
Ulaşılmaz insan ya kendisini gerçekten birine saklayıp önüne gelene hayır diyordur ya da egolu olup kendisini üstün gören, kendini beğenmiş insan tipidir ki ikisi de çekici değil
2-3 saplantılı tipi peşinden koşturabilirsin de onun dışında ulaşılmaz rolü yaparsan yalnız kalırsın.
Sadece ulaşılmaz olması değil bir gizemi de olması lazım.
Kolay elde edilemediği ve zor olduğu için evet taşır
Ulaşılamamazlık merak ve statü göstergesi olabilir ama ayarında olmalıdır.
İlk zamanlar belki ama genelde iki kelam laf edilmez bunlarla sıkıcı olurlar
Bazen olabilir de her zaman bunu yapmak itici kalabilir
Bana itici geliyor öyle tipler.
Fazla egolu ve kasıntı...
Hayır tabii ki de her zaman için bu kural geçerli değildir
Çok ulaşılmaz olursa iter artık eskisi gibi değil
Yani yüzde 90 evet ama şöyle ulasilmaz ve egolu olmicak mesela secici bir erkektir her kizi istemiyordur ve ben pesinden kosmicam kosamam öyle olur jfkf
Eğer çekiciyse bu onu daha çekici yapar, eğer çekici değilse asosyal ya da soğuk biri diyip geçerler.
Ana fikir şu; tek bir şey sizi çekici yapmaz
Ulaşılmaz insan nedir kime göre neye göre ulasilmazdir tam tersi yorucu ve itici bir kalıp
Kimse ulaşılmaz değildir. Onun istediğide onu istemeyebilir.
Hayır, egolu olduğunu düşünürüm ben. Ulaşılmak istemiyorsa kendi bilir.
e yani, ister istemez katar. kolay insanları sevmiyorum, zor olanlar daha cazip geliyor
Ulaşılmaz diye bir şey yoktur, kendini öyle gören egolu insan vardır.
Herkes için geçerli olmasa da evet öyle.. yay ı biliyorsun sen işte.. öyle başlamıştı böyle bitti
Ulaşama kadar ulaşılmaz, ulaşınca da zafer naraları
hayır bazıları çok kibirli gibi davranıyor boş egoları oluyor bu yüzden bana göre ulaşılmaz değil boş insanmış uğraşılmaz gibi geliyor bir canım var sonuçta kimsenin peşinde koşup da harcanamam jsıjfoweefjwe
Aşırı bir egoistlik varsa iticilik faktörü taşır.
Başlangıçta çekici gelebilir ancak ilerleyen süreçte bayar..
Kimse ulaşılmaz değildir karşıda ki kişinin kriterlerine uyan ulaşır bence
Hem herkeze nazar boncuğu dağıtmasın hemde egoist olmasın ulaşılmaz olucam diye ortası her zaman çekici yapar.
Ulaşılmaz beni daha çok iter
Ulaşılmaz olması*
Anlaşıldı
Zenginlik faktöru olamaz mı
Olur seni mi kırayım
Sadece kendini öyle sanar
Kahve içme kotan doldu mu?'
İçecek isen yapayım ben de
Evde içemiyor musun 😃
Tamam haber verirsin ben de ona göre hazırlarım
Hazır kahve...
Başladım ☕☕ afiyet olsun
40 yıl hatır hesabınıza yazıldı 😎
Evet 😃 ben de ne çabuk gördü yazdı dedim. Saf ben 😃
Doğru dedin 🖤🖤
Çoğunlukla öyle olmuştur..
Eski zamanlarda yaklaşık 30-40 yıl öncesine kadar böyleydi ama günümüzde bu böyle değil.
İçten içe hiç uğraşamam be senle deyip ışık hızında kaçıyorum tahammül edemiyorum
Ulaşılmaz insan diye bir sey yoktur insanlari gözünüzde bu kadar buyutmeyin kendinize guvenin.
Taşımaz sinir bozar ve itici olur abartısı.
Dozunda olmalı. Çok ulaşılmaz ise çekmez
bir yerden sonra itici gelir
Evet doğru oğlaklar mesela
Yook ya. Kedi ciğer meselesı bu
Kaçan kovalanır diyorlar
Her zaman ama her zaman
Hayır kimse ulaşılmaz değil
Ilkin cekicidir sonra iticilesir
Fazla naz aşık usandırır
Yoo sanmam ben ulaşamayınca unutuyorum
Ugrasilmaz faktörü taşıyor benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?