Kişilik & Karakter Göz önünde olmak kişiye çekicilik mi katar iticilik mi? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eli dili beli falan her taşın altından çıkan insanların aurası güçlü müdür yoksa ucuz mu görünürler? 🤔 Güncellemeler1 yıl Cinsellik kategorisine alırsanız çok çok küserim 🙄 Göz önünde olmak kişiye çekicilik mi katar iticilik mi? Cevapla Fal Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. itici olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Özletmek her zaman daha iyidir aradaki bağı canlı ve taze tutar 1 4 Yorumla Peripellonis 1 yıl Toplum açısından söyledim göz önünde olmak diye sayın gizli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruda bunu belirtsen ona göre fikir beyan ederdik biz nerden bilelim sen bunu toplum önünde olmayı kasdediyorsun!!! Yorumla Peripellonis 1 yıl Tamam ajandama ekliyorum ketçap mayonez olsundu? 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eklemediğin kabahat zaten! Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fazla göz önünde olmak bir noktadan sonra merakı kaybettirir 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
itici olur
Özletmek her zaman daha iyidir aradaki bağı canlı ve taze tutar
Toplum açısından söyledim göz önünde olmak diye sayın gizli
Soruda bunu belirtsen ona göre fikir beyan ederdik biz nerden bilelim sen bunu toplum önünde olmayı kasdediyorsun!!!
Tamam ajandama ekliyorum ketçap mayonez olsundu? 🙄
Eklemediğin kabahat zaten!
Fazla göz önünde olmak bir noktadan sonra merakı kaybettirir
Hayır
Ucuzdur bence