Zor soru. Çillere iltifat geliyorsa çillerin bir anlamı olur, eskiden aa ne kadar tatlı derlerdi veya olduğuna şaşırırlardı, çünkü bulunmazdı. Şimdi de çok bulunmaz. Ancak şöyle bir şey var. Çillerin varlığına artık alışıldı ve çok uzun süredir aynı zamanda temiz cilt daha gözde haline geldi. Yani lekesiz cilt in, lekeli cilt out. Çilleri olana artık iltifat gelmiyor. Sonuç olarak çilli cilt = lekeli cilt oluyor. Çilleri olmayan s*laklar da özendiklerinden kendilerine yalancı çil yapıp bunu çekici diye kakalamaya çalışıyorlar. Çünkü hemen herkes, kendilerinde olmayana özenir. Çilleri olsaydı, bu sefer onları geçirmek için seneler boyu krem denemek, sabun kullanmak, güzellik merkezlerinde soyucu bakım uygulamak zorunda kalacaklardı. Yani insanlar mal.
Çillerim olsun isterdim çünkü bence gerçekten çekicilik katıyor. Bir kızın hikayesini okumuştum, genç zamanımda çillerim olduğu için dalga geçilirdi ve çillerimden hep nefret ederdim. Vücudumdan dışarı çıkasım gelirdi hep gibisinden anlatmıştı. Açıkçası çok şaşırmıştım çünkü hep çillerim olsun isterdim. Benim çok küçük küçük çile benzer izlerim var ama o kadar görünmüyorlar ki😂. Her neyse sadede gelmek gerekirse benim perspektifimden evet, çiller çok çekici gösteriyor:)
Güzeldir.. Beğenilme tercih edilme ve tanışmak konusunda konuşursak, herkesin bir alıcısı vardır ama sende o karşındaki sana bakan senle ilgilenen insanla ilgileniyormusun? ilgilenmiyormusun? önemli olan o dur. ! Çillerden çok daha önemlisi bu karşılık vermek, MALgidi soğuk durmamak=insan olmak
kızlara çok yakışıyor.. ben severim kızlarda çili.. erkeğe gelince de adamın göre değşir.. ama ben çil dediğim şeyin, Allah ın bir çeşit süslemesi olduğunu düşünüyorum.. kesilikle çirkin veya kötü bir şey değil..
Herkes bunu çok seviyor, hatta bunu özellikle makyaj malzemeleri ile kendi yapan insanlar gördüm. Bana çok anlamsız geliyor, bir de güzel görünmüyor yani göze hitap etmiyor. Oldum olası benim sevmediğim şeyler, özellikle son zamanlarda bayağı bir moda yani bayağı bir önde insanlar bunu bilerek yapıyorlar ama yine de pek güzel değil.
@simgee_yuuna itici diyenler kendilerinde olmadığı için kıskançlıklarından söylemeleri ihtimal dahilinde.. hele ki, sen sevdikten sonra gerisi fasarya.. asma kendini ve çatlayın de.
Kızıl, sarı veya siyah... saçların veya tenin hangi renk olursa olsun, çilsiz her zaman daha güzeldir. Çil leke gibi durur. Bunu moda yapan da, çilden kurtulamayacağını anlayıp çıkardı diye düşünüyorum.
Bana sorarsanız iticilikten ibaret, çekiciliği bulunmuyor. İnek beneği gibi kötü imaj veriyor. Oldum olası çillerden nefret ederim. Tabii huy olarak iticiliği bilmem, ona lafım yok. Ama imaj olarak söylediğim gibi kötü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çiller iyi kadındı da siyaseti bırakalı yıllar oldu en son erbakanla ortak hükümet kurmuşlardı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir bilsen kim aşık senin çilli popona Ahh çilli yarın olmaz şimdi Çilli bom bom bom 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende var ve sevmiyorum. Açık renk olduğundan leke gibi duruyor.
Çil güzel kızlarda güzel durabiliyor... emme badühüüüü... çirkin kızlarda çirkin duruyor. güzeli çikinleştirmediği gibi, çirkini de güzelleştirmiyor gibime geliyor.