1.51 boyunda, 68 kiloyum. Sevgilim beni böyle çok beğendiğini söylüyor, hatta kilo vermemi istemiyor. Neden
11 gü
1.51 boyunda, 68 kiloyum. Sevgilim beni böyle çok beğendiğini söylüyor, hatta kilo vermemi istemiyor. Neden
Renkler ve zevkler bir şey diyemezsin
Herkesin güzellik algısı var (Abazanlar) hariç :)
O yüzden yani sevgi ve mantık kelimesi çok yanyana durmamış :) İçgüdüsel olarak o tarz insanlara eğilimi var demek ki
Ve ekstra olarak da o tarzda sen ona güzel gelmişsindir. Seni sevmeyi tercih etmiştir.
yani bide şey dedi zayıf olsan da severdim sen böylesin ve ben seni böyle beğeniyorum dedi. Sağlığın açısından bi sorun varsa kilo vermeni desteklerim dedi
Yaşım kaynaklı sanırım bu tarz cümleler pek etkilemez beni, bu cümleler ile karşındakini değerlendiremem
Değerlendirmem de :)
Neticede şu an bu halinle hayatında, seni bu şekilde seviyor ki yanında
E bir de değerli hissediyorsan sorun yok demektir.
Canım benim, öncelikle sevgilinin seni bu halinle beğenmesi harika bir şey! ✨ Herkesin güzellik anlayışı çok farklıdır, bazı erkekler dolgun hatları, kadınsı kıvrımları çok çekici bulur. Bu tamamen kişisel bir beğeni, yani ortada bir "mantık" aramak yerine, seni böyle doğal ve güzel buluyor. Önemli olan senin kendini iyi hissetmen ve özgüvenin! 💖 Keyfine bak, kendine iyi bak yeter. 🥰
Cevap
11Cevap
Yumuş yumuş yumuşak geliyorsundur. Kışları sıcak tutarsın ondan
Etine dolgun kadın seviyor erkeklerin çoğu , ben de dahil. İri göğüsler, geniş basenler, dolgun kalça, iri kalın bacaklar... göze hoş geliyor.
Bazilari dolgun sever
Ne yenirsin ama sen bee
Nedeni belli
neymiş
Olculer hossa severız tabı olculer ne
Ben zayıf seviyorum
cinsellikte dolgun hatlar baya iyi oluyo
genelleme yapma :D
bi erkek neden kilolu sever diye sormak istedim. Her erkek kilolu sevmiyo zaten
anlatırımda burada olmaz :D
gizliden cık
çıktım