Kızlar neden kilolu erkek seviyor
illa kilolumu olmak lagzım? ciddi ilişki yaşamak için? özellikle
illa kilolumu olmak lagzım? ciddi ilişki yaşamak için? özellikle
birinde ilk goruste fizige bakarsin. benim dikkatimi ilk goruste genis omuzlu kalipli ama (kasli degil) erkekler cekiyor. kilolu degil yani. bu biraz dunyanin kanunu sanirim kiz zarif olsun istenir erkek de biraz kalipli. sanirim erkek biraz kalipli olursa bizi koruyabilir diye dusunuyoruz
ancak dis gorunus bir yere kadar onemli. zayif biriyle karekter uyumumuz superse, kilosu umrumda olmaz
Benim cidden hiçbirşey önemli degil bu dünyada herşeyimiz ömrümüz vs kısıtlı bizi mutlu eden biriyle bir ömür geçirmek çok güzel olur ama dış görünüşlere takıntı yapanlara çok sinirliyim -_- @bolkopuklukahve
Bol köpklü kahveyi herkes sever ama acı da olsa o kahveyi yine geri çevirmeden gerçek degerini bilerek içmeliyiz ^^ bazen sadece şekersiz ve acı bir kahve bile güzel gelir...
benim icin de kafa uyumu en onemli sey. sinirlencek birsey yok herkesin zevki ve de istekleri farkli. benim erkek kuzenim zapzayif ama var yani sevgilisi, fizik sadece basta onemlidir, o yuzden takma
rumuzumu neden bolkopuklukahve yaptim bimiyorum :D aslinda kahve icmem, bunyem kaldirmiyor, sevmiyorum
@bolkopuklukahve bol köpüklü kahveyi herkes sever ama o neskafelerde olan süt tozları zararlı fazla içerseniz zararı oluyor bende şekersiz içiyorum artık çay ve kahveyi :ı
Bence zayıflar daha tatlı
38.media.tumblr.com/.../...vxXuWA1to7mhbo1_500.jpg
kimse beni sevmiyor herkes kilo al diyo :(
Kişiden kişiye değişir tabi, bir matt healy olamazsın sonuçta..
onlardan babane ben oldukça çekici ve yakışıklıyım gayet iyi fizigim var ve fazlalıklarım yok illaki fazlalıklarım mı olmalı 0_0 ökz gibi kilo alamıyorum ben
Normal kilodaki kızlarla dalga geçen anoreksik mankenler gibi konuştun lol. Sorun kilon değil karakterindir belki.
sorun yo kaslında gayet merhametli saygılı ve kibar biriyim oldukça tatlı ve romantigim ve çok deger bilen birisiyim ve sadık tutkulu biriyim bunu birçok kız söyler :ı
Kendisini övüp duran biri iticiden başka bir şey değildir.
Arkadaşım tarif ediyorum ben ne yapayım
Kendimizi tanıtıyoruz ne dese ksuçluyuz o_O susarak mı tarif edeyim normal insanlar susarakmı tarif ediyor kendini? benim niye haberim yok :ı
Dostum, baslarini daha rahat yasliyorlar. Hava Yastiğı gibi... :-)
öylemıymıs l*n 😰 biz boşa kilo verdk o zaman :D:D
:-)
Bizim arkadas bir kiza asik oldu adam fit oldu, simdi kilo almakla ugrasacak bu yaziyi okursa 3 gune kalmaz davul gibi şiser... :-)
Cevap
4Cevap
Hayr ben tam tersi kilolu erkek sevmiyorum ama zayıf Tıfıl bir şeyde olmamalı. Hafif kaslı hafifte iri vucutlu iyi olur 😀😁
tamam ozaman ben uyuyorum galiba spor ve kas yapıcam tabi ileride
:) :) tamam o zmn sevdim seni
saol sende çok tatlı olmalısın ^^
Çok saol ya ay naslda bildin 😀😂
Ayy <3 ne tatlı şeysin ;) sen öyle yaşın kaç yerm :)
23 😊☺😁
aa yaşıtmışız ay ne güzel yaşıtlarımla böyle anlaşamam ben normalde :( yerim ;)
Hayır Hakan kilolu erkek sevmiyoruz bu nasıl bir tez
bütün evlenene ya da nişanlanan veyahut sözlenen kişilerin eş oalrak seçtikleri böyle çok mantıksal düşünemeyen ama kilolu kişiler :ı
kilolu olmakl sevgil bulmanın arasında bir bağ kuramadım
Kilolu degil yapili erkek. Arada kocaman bir fark var
Kilolu değilde yapılı ama hafif bir Göbek olabilir oda portatif yastık pufuduk işte :)
Ben kilolu seviyorum evet göbekli. Zaten sözlüm gobekli.
Yooo şişman kadınlardan hoşlanan var ben gibi. ama şişman erkek pek tercih edilmiyor
hafif göbekli istiyor bir cogu
Heybet ihtişam istiyorlar sanırsam
erkek dediğin dadbod olur
Kim demiş?
kimse beni sevmiyor herkes kilo al diyor :(
Fazla zayıfsındır belki. Az doğal fitliğe dön demek istemiş olabilirler.
teşekkürler sagol ben kilo alamıyorum öyke öküz gibi o_O
Farketmez fiziği
@Misharo teşekkürler keşke herkes sizin gib idüşünse herkez görnüşe bakıo
@Misharo Kalp güzelligi dürüstlük önemli aslında :(
:'( ölelim mi sence?
@Misharo Ne anlattıgımı inan bende bilmiyorum bir sigara yakıyorum birkaç şarkı dinliyorum -_-
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar