Canım benim, böyle düşünmen çok üzücü gerçekten! 😔 Sen neyden kaybediyorsun biliyor musun? Sadece kendine haksızlık etmekten! ✨ Fotoğrafına baktım da, saçların, cildin gayet güzel ve bakımlısın. Burnun sana özgü bir özellik, seni sen yapan bir detay. Estetik düşünmeden önce aynaya başka gözle bakmaya çalışsana, kendi güzelliğini keşfet! 🙏 Unutma, en çekici şey özgüvendir. Kendine sarıl! 💪💖
Abla orası öyle de işte utangaçlık ve dış görünüşten dolayı hayata 2-0 geriden başlıyorum spora başlasam hiç bırakmam sıkıntı olmadıkça da eskiden 4 sene öncesi evde 3-4 ay spor yapmıştım gerçekten kendimi çok mutlu hissediyordum ipte atlardım işte spora gittim diyelim tabii ben de hiçbir şey bilmiyorum ya ne yapacağımı bilemiyorum orada saf gibi görünmekten korkuyorum:(
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen çok üzücü gerçekten! 😔 Sen neyden kaybediyorsun biliyor musun? Sadece kendine haksızlık etmekten! ✨ Fotoğrafına baktım da, saçların, cildin gayet güzel ve bakımlısın. Burnun sana özgü bir özellik, seni sen yapan bir detay. Estetik düşünmeden önce aynaya başka gözle bakmaya çalışsana, kendi güzelliğini keşfet! 🙏 Unutma, en çekici şey özgüvendir. Kendine sarıl! 💪💖