Ömür boyu evlenmeyeceğim kendi aldığım karar
neyi kaybederim?
hiç sevgilim de olmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ömür boyu evlenmeyeceğim kendi aldığım karar
neyi kaybederim?
hiç sevgilim de olmadı
Şimdi yalnızlık sana iyi geliyor olabilir. Koca kahrı mı çekeceğim diye düşünüyor da olabilirsin. Ama günün birinde tek başına kalınca pişman olursan, yanında bir nefes ararsan geç kalmış da olabilirsin. Şahsen bazen bana da yalnızlık daha kolaymış gibi geliyor ama gün gelip de pişman olursam diye korkuyorum. 😁 Ayrıca benim de hiç sevgilim olmadı 😁
Biliyorum bunları aynen de öyle ama sevdiğim insanla olmadı başkasıyla da olmak istemiyorum ben
Öyle şartlama kendini. Neden olmayasın ki? Başkasını seversin, hem de çok yürekten, gönülden seversin belki. İçinde saygının sevginin olduğu bir yuvan olur belki? İnançlıysan eğer hayırlısı için dua et bence. Yalnızlık şimdi güzel ama Allah'a mahsus. Biz kullar elbet gün gelir bir nefes ararız. Ayrıca ben anne olmayı çok istiyorum mesela. Ne zaman çocuk görsem benim çocuklarım nasıl olur, neler söyler, ne şirinlikler yapar, nasıl güler acaba diye düşünür dururum. Eğer sende anne olmak istiyorsan kendini bundan mahrum bırakma derim. 😇
:(( istiyorum ama boş ver 😉
Sen bilirsin tabi ama iyi düşün bence. Düşün ki o kadar doğum sancısına rağmen bir anne yeniden çocuk yapabiliyor. Onca acıyı çektiğine değiyor demek ki. Bir tek ağlama sesi bütün acılarını unutturuyor. Kendini böyle bir mutluluktan mahrum etmek yanlış geliyor bana. Belki de ruhunun şifasını çocuğunda bulacaksın? 😇
çok iyi geldin bana :) teşekkürler canım ☺️🤲❤️
Rica ederim faydam dokunduysa ne mutlu bana 😇
Dokundu tabi:))🫶🤲🌹🌺
😇😇
O kadar güzel anlatmış ki insanın evlenip çocuk yapasi geliyor bravo sizi bu zamana kadar yalnız bırakmaları enteresan bu düşünceye bu akıla sahip birini
@1adam1sensiz Teşekkür ederim güzel düşünceniz için. Ama ne demişler? Nasipten öteye köy yoktur. Kim bilir belki de Rabb'im en güzelini nasip edeceği için bu kadar bekletiyordur? Belki de imtihandır?😇
İnşallah bellettigine değer sizinle konuşma fırsatı yakalamak da güzel bir şey böyle insanların var olduğunu görünce insanın çenesi düşüyor kusura bakmayın ama absürt olucak konuşmak isterdim merak ediyorum
@1adam1sensiz teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için ama zaten siteye sadece soru sormak yahut bir faydam dokunur belki diye arada soru cevaplamak için giriyorum. Dolayısıyla konuşmamız çok mümkün değil. Ama Rabb'im sizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. 😇
Peki
Evlilik konusunda bende aynı düşünüyorum benim illaki sevgilim oldu kaybetme konusuna gelecek olursak bana göre hiç bişeyi kaybetmezsin içinde bişeyleri yaşama hissi olsaydı zaten bu yaşına kadar çoktan yaşardın ve tatmış olurdun evlilik eskiden güzel olan bişeydi
Cevap
16Cevap
Evlenen, imanın yarısını tamamlamış olur, kalan yarısı hakkında ise Allah'tan korksun!" hadisini
Hayatında herkes birer birer öldügunde anlarsın ama genc kalmıs olursun.. (kararına saygı duyuyorum)
Eğer kafa dengi biri olursa her anın çok güzel gider eğer kafa dengi bulamadinsa evlenme
Hiç bir şey herkes evlenmek zorunda değil bekar haliyle hayatını sürdüren binlerce insan var
Boşwer sevgili işini kasıntılı zor iş fb bul en güzeli
En çok da yaşlanınca gelecek evlenmemenin verdiği pişmanlık.
Böyle bir karar almanın sebebini gerçekten çok merak ettim
Birsey kaybetmezsin kendi tercihin
Dost kaybedersin
Dost mu?
Kendi kararın değil, başkalarının kararıdır.
Yemin ederim kendi kararım
Şimdilik öyle oldu
Sevdiğimle olmadı hevesim kalmadı
Bence kaybedeceğin bir şey yok
kaybedeceğin bişi yok ozaman.
Tercih meselesi
Çok şeyi
Kararlar değişebilir
Çok şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?