Çok yakışıklı olmadığımı biliyorum, ama geri kalan herşeyim tamam, ahlak , kültür bilgi , zeka maddi durum, eğlenceli anlayışım ama yine de sevdiğim kızı etkileyemiyorum. Veya başkalarını lütfen dürüstçe aciklarmisiniz neyden kaybediyorum? Tipim ve fiziğim böyle
Auran ve enerjin yeterli değildir belki de karşına doğru kişi çıkmamıştır. Kendine güven ve inan. Fiziğin düzgün gözüküyor. Fakat fiziğine, dış görünüşünle etkilemeye çalışman yanlış. Sana gelecek olan insan fiziğin, kültürün, maddi durumun için gelmesin seni sevdiği için, sana değer verdiği için gelmeli. Bunun için de kendini sevmelisin ve kendine değer vermelisin. Kendine o kadar değer vermelisin ki karşına çıkan insan bu adam harbiden kendine değer veriyor bana da değer verir diye düşünsün😄 Düşünsün ki vazgeçilmez olasın. O olmasa bile kendinle mutlu olmalısın. Mutluluğunu kendi içinde keşfetmelisin😄
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elimde ki tüm imkanları kullanıyorum ama aslında en zayıf halka fiziğim ve tipim. Bana herkes değer veriyor ama iş aşka gelince kimse gelmiyor , yani anlamıyorum. Gerçekten bir eksiğim yok çok artı yönüm var yine de aşık olanı görmedim o kadar ince şeyler yapıyorum ki , cinselliği pek sevmiyordum şimdi onada yöneldim belki o yüzden dir
Benim sivilce sorunun vardı o yüzden kendimi hep kotuledim , 10 sene boyunca hep kendimi çirkin gördün bu sene geçti daha o yüzden evet özguvenim yara aldı baya sadece kendi kendime takinti yaptığım için
Hem kızlar diyorsun hemde sevdiğim diyorsun buraya gelmiş fotoğraf atıyor vücudunu teşhir ediyorsun. Sence sana hayırlı biri çıkar mı zannediyorsun? Biraz gerçeklerden konuşalım.
Hiç tanımadığın bir insan hakkında atıp tutuyorsun. Gerçekleri sana söyleyeyim 3 kere cinsel ilişki teklifini reddettim , aşık olmadığım birine karşı cinsel isteğim olmuyor bu yüzden aşık olduğum insanı taparcasina seviyorum.
Yüreğim daha güzel vücudumdan insanlar beni çok sever , üstelik herkese iyiğim dokunmuştur. Bu güne kadar kimsenin kalbini kırmadım. Gerektiğinde özür dileyip telafi ettim, borç isteyene karşılıksız verdim. Kimseden bir şey almadım hak ettiğim değeri görmüyorum. Psikoloji alanındaysan benim tek derdim kendimi gelistirmekti öylede oldu ama gel gör ki sen bile tutup elestiriyorsun beni iki fotoğraf paylaştım diye fiziğimin iyi olduğunu paylaşmadan nasıl göstere bilirim?
Ben inanmıyorum ona , buradan veya internette tanıştığım etkilendigim insan benim için daha ideal olabilir. Çünkü hepimiz çevremiz kadarız , yüz insan tanima imkanım oluyorsa reelde o yüz insandan biri eşim oluyor. Ama Burada belki bin insan tanıyorum. O Bin de biri bulabiliyorsam 10 kat daha değerlidir o insan benim gözümde
Ben iki kişiyle arkadaş oldum buradan 5 sene önce tekiyle buluştum normal arkadaş olarak konuştuk muhabbet ettik , o kadar diğeriyle de beraber oyun oynuyorduk. Kötü bir tecrübem olmadı yani her iki tarafta durustse bir sorun görmüyorum.
En İyi Cevaplar