Gratis gibi kozmetik mağazalarına gitmek erkek için normal mi, siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Bir süredir sivilce problemi yaşıyordum. Erkek adamız yani ciltle alakalı bir sağlık problemi için gittim yanlış anlaşılmasın. Annem bana Gratisten bir ürün almış kullandım ve işe yaradı memnun kaldım, o üründen bir tane daha almak için Gratisin yolunu tuttum. Zaten utana sıkıla içeri girdim. İçerideki tek erkek bendim. Full kız doluydu. Hiçbir kızla göz teması kurmadan hızlıca raflar arasında istediğim ürünü aramaya koyuldum. Tam almak istediğim ürünün orada bir kız grubu vardı. Ürünü almak için onların gitmesini bekledim. Kimse arkamdan bakımlı erkek demesin diye aldığım ürünü t-shirtümün içine saklayarak kasanın yolunu tuttum. Kasada sıra vardı. Bekledikçe daha da gerildim. Sanki oradaki tüm kızlar bana gey der gibi bakıyordu. Sonra kasaya gittim. Kız telefon numaramı sordu ama kayıtlı değildi. Ben de hemen oradan çıkmak için kıza indirime gerek yok full fiyat çekebilirsiniz karttan dedim sonra kasiyer kız bana ne dese beğenirsiniz. İsterseniz bu ürünü değil de şu ürünü alın siyah nokta sivilce vs sorununuz varsa bu daha etkili dedi. Ortam sessizdi ve bunu herkes duydu. O an hemen arkamda da motorlu kurye bir adam vardı, telefonuyla oynuyordu ama bu sözü deyince kafasını kaldırdı ve beni gözleriyle süzdü. Sanki cilt bakımı erkeğe yakışır mı der gibi bana baktı. Hayatımda ben bu kadar utandığımı hatırlamıyorum kendi hemcinsimin beni Gratiste görmesi daha çok koydu. Sonra ürünü alıp hızlıca koşarak dışarı çıktım. O an mağazadaki tüm kızların bana baktığını hissettim.
Gratis gibi kozmetik mağazalarına gitmek erkek için normal mi, siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?