Gorseller edepsiz gelebilir diye eklemedim:))
Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sitede erotizm dolu sorular dolaşırken o görseller edepsiz gelir miydi bilmiyorum 😆 ama girmesinler hiç hoş değil alışveriş yapan kadınlar rahatsız olabilir
Valla hoş bulmasam ne olacak pazarda satan abiler kafalarına takıyorlar yaw.😂😂
Girmiyorum bence gerek yok ama bir kere sırf meraktan victoriasecret mağazasına girmiştim oda tamamen meraktan 😁
Erkeğin ne işi varmış ki iç giyim mağazasında kendi gidip birşey mi alacak eşine veya kız arkadaşına?
Eig için teşekkür ederim.
Cevap
80Cevap
Şimdi sorduğun soru aslında net değil. Çünkü sadece kadın iç giyimi olan bir yere erkek tek başına girmez zaten. Yanında muhtemelen eşi/sevgilisi/partneri vs vardır ve birlikte kıyafet bakıyorlardır kadın için. Ve bu gayet normal bir durum.
Erkek tek başına giriyorsa zaten orası kadın iç giyim mağazası değildir, iç giyim mağazasıdır. Yani iki cins için. Başka bir durum olamaz ki zaten.
Hoş bulmuyorum ben bunu eşine alacak internetten alsın ya da eşi kendi alsın. İç çamaşırı seçerken hem çamaşırı hem bana bakılmasını hoş bulmuyorum resmen fantezi kuruyorlar. Çoğu da bir şey almıyor sırf kızlar ne alıyor felan tatmin olmak için girip çıkıyorlar !
Görselleri istiyorum..))) bana neee.. valla bazen buyuk marketlere girince bir bakiyorum bayan kulot sutyen baktigim seyin yaninda bin geciyorum sagimdaki solumdaki kadinlar iç camasirina bakiyor demesin diye.. olmadik yerlere koyuyorlar
Hos bulmuyorum. Keske girmeseler. Ben orda camasir begenicem bir suru erkek. Illaki cekinme oluyo. Hadi ped falan almada bir sıkinti yok ama bu daha ozel bir sey
Ne alaka bunu niye bana soruyosun
Neden giremesinler yahu 😏 Partnerle birlikte de secilebilir gayet.
Senden bir ricam var
Kadın iç giyim mağazalarında , erkek iç giyim reyonlarıda var , onlarda bizden rahatsız oluyormu acaba.
Brn sizlerden hiç rahatsız olmuyorum. ☺😊
Eeee, girmeyip de sevgilimize iç cicisini nerden alacağız.
Ben de seviyorum o tatlı şeyleri. Tabii ki karşı cinsin üstündeyken. Yanlış anlaşılmasın lütfen. :-) Ben üni. deyken çok iç cicisi takımı aldım hatunuma.
ben şahsen bulmuyorum ve girmiyorum da şuna da karşıyım bayan kuaförü ama erkek '' şimdi biri çıkıp diyecek ki sen doktoruda bayan istersin '' yok öyle birşey sağlık ayrı birşey tabii ki o kadar geri kafalı değilim.
e bu ınsanların bır eşi bır sevgılısı olabılemezmi:) onlara hedıye alamazmı... sadece kabınlere falan gırmemelı.. bıldıgım kadarı ıle bunlar denenmıyorda nasılsa:) pazarda sudyen takan abıler vardı ne cabuk unuttunuz.. takkeeeee:)
Eşiyle birlikde seçebilir alabilir vb. Bunlar çok doğal. Ancak içerde her kültürden türden kadınlarda var olacaktır.
Bu yüzden giren arkadaşların bunuda düşünerek davranması hareket etmesi gerekir...
Alt tarafı camasır bez parcası ne anlamlar yuklüyorsunuz anlamam.
ne saçma takıntılarınız var. belki adam karısıyla girip jartiyerli takım seçecek girmesin mi? ya da karısına hediye alacak almasın mı? ben iç çamaşırı almaya gittiğimde birsürü kadın oluyor kimi oğluna don alıyor kimi kocasıyla geziyor rahatsız da olmuyorum bu kadar kısıtlayıcı olmayın mk
Ben bu durumu sevmiyorum.
Gidiyorum doya doya istediğim gibi sececm gelen musterilerden bir adam bir elimdekine bakıyor bir bana bakıyor artık kafasında nasil canlandiriyorsa hiç hoş değil.
Rahatsiz olmuyorum da kabin perdesi acilinca gozgoze geliyoruz bazisiyla, o hoş olmuyor. Onlar icin hoş oluyordur gerci 😒
Tuvaletlerin ortak kullanılması gibi bir durum. Don sütyen alırken elin adamının kendisini izlemesinden rahatsız olmayan kadın tuvalette de rahatsız olmaz
Ne kadar saçma, adam belki eşi veya sevgilisi için özel bir hediye alacak? Ne yapsın illa perşembe pazarından dört tanesi yirmi liraya olan modellerden mi alsın?
Ben girdiğimde bana sapık gibi bakılmasından yana şikayetciyim, bir kadın bir erkeğe rahatlıkla don alabiliyorsa erkekte alabilir, işte o hoş bulmayanlar yüzüne zaten en ufak şey bile sapıklık görülüyor, don alt tarafı
Sonucta kendine ic camasiri alabilir. Kaldi ki belki esi icin de camasir alabilir. Ic giyim magazalari bayanlara mi özel :) kapida damsiz girilmez yazmiyo sonucta
Hoş bulmaktan ziyade bazen gerekli bir hal alabiliyor.
Mecburi olmasa, bayanlara özel yerlere girmek çoğu erkek için rahatsız edici bir durum bence.
Hic sevmem ki girmelerini birak iç giyimde çalışıyolar. Kasaya erkek koymuşlar ben gidil nasil alıyım ya. Çok sinirimi bozan bir durum
Sorun yok bence. Karısına y ada sevgilisine bir hediye Alacak olabilir. Ben de erkek giyim mağazalarından boxer, atlet filan aldım. Sıkıntı yok bence
Hayır ya ayrıca bütün iç çamaşırcılar neredeyse erkek çok rahatsızlık verici. Gerçi geçen kadına denk geldim onunda burnu havadaydı
Umrumda olmaz yanında alırım ama erkek satıcıdan almam
Pic adam girerse modern olur kadınların gözünde, efendi adam girerse sapık sayılır gerisi hikaye...
Yanımda kadın varsa girmem. Hediye alacaksamda gözüme hoş geleni bedeni ile bulur kasiyere giderim uzatmam 😊
Görseller deyince merak etmedim değil, dışarıdan bakıyordum başlığa girdim.
Neden küçük şeylere takılıyorsunuz ki.
Gorselkwri merak ettim. simdi ya magaza ici neysede deneme. kabinlerinin onunde beklemeleri saygisizca
yani eşiyle girmiştir bilemiyorum sevgilisiyle girmiştir
ben yalnız başıma girmem sanırım hiç girmedim henüz.
gireceğimi de sanmıyorum..
Hemcinslerini biliyorsun. Rahatsız olan da vardır rahatsız olmayan da hemşo. Kapıda beklemek her zaman iyidir.
Ben rahatsız olurum. Gerekirse almam bile yani pek denk gelmesemde hoş değil gibi
Benim saçlarımı 15 senedir kadın kuaförü kesiyor, aynı salonda kadınlarda mevcut. Bu da bunun gibi birşey, o mağazaya girmek ne hoştur ne de nahoştur. Bir erkek o mağazadan içeri girmişse mutlaka bir nedeni vardır. ;)
Neden girmesinki eşine hediye alamaz mı yasak diye bir şeymi var.
Evli erkekler karısı için satın almak istiyorsa girsin ne varki bunda. Bakıyorum erkek varsa zaten dışarıda bekliyorum o gidince girerim 😐
Evet hoş. Ama ben partnerimle birlikte giriyorum. Tek başima girmeyi gezmeyi inceleyip almayı surpriz yapmayı cok istiyorum ama yalnız girmeye utanıyorum. ☺😎
teşekkür ederim ☺😊
Benim için farketmez mağazada erkek müşteri varsa bile alacağımı alırım
Cesur
Belki sevgilisine özel bir sürpriz yapacak. Rahatsız olmanız umrumda değil
Girebilir ne varki onlarda eş ve sevgililerine hediye alabilir
Bir zahmet kadın eşiyle de insanların gözünde şunu mu giyiyim bunu mu giyiyim gibisinden seçmesin yani. Girmesin bence erkek ben rahatsız oluyorum açıkçası. Kabinde fotoğraf filan atsın.
Bence girilmesi birşey değiştirmez. Oradaki iki bez parçasından etkilenen erkek müsvettesi sokakta mantolu kadından da etkilenir.
Sevgili ile girilebilir bence ona birşeyler alıyordur ne var bunda zihniyeti değiştirmek lazım
Bizim için hoş değil, oradaki kadınları da rahatsız edebilir.
Utanıyorum ben açıkçası, dışarıda beklediğim olmuştur. :D
evet ben geziyorum hatta ordaki kızlara utanmadan sorabilirim kilotların fiyatını 😂
yanlışlıkla girsek heralde kafamıza çanta yiyeceğiz onu anladık :D
kadın çorabı mağazasına giriyorum iş kaynaklı. epey bir şey görüyorum istemeden
Kadon rahat rahat seçip beğensin ben dışarda beklerim
erkeklerde alışveriş yapması lazımsa hediye için ozaman nolcak
bunda utanılacak ya da garipsenecek bir şey olduğunu dşünmüyorum
Ben sürekli giriyorum ben soruyorum fark var bir şeyler bakınıyorum hoşuma gidiyor Ne var ki bunda ayıp mı günah mı
Tabiki hayır
El haya minel iman
Yani haya imandandır hadisi şeref
Bir kere bile girmedim :DD
Nasıl bir yer bilmem :Dd
Cinsiyetçi ayrıma girer erkekler girmesin diye tabela asılsa
birlikte aldığımızda oldu ne var bunda bence abartıyorsun
İç giyimse hoş değil tabi ama normal giyimse olabilir
Bizde keyfimizden giriyoruz sanki Gayet normal Hoş bulmayanlar yallah arabistana
tabi girebilirimnedemek bu simdi yaa hangi devirdeyiz
Eşine sevgilisine alıyordur :)
Özgürce gezmek isterdim çok hoş şeyler var ama gezemiyoruz
Yok doğru bulmuyom. cok Acayip şeylerle karşılaşıyorum. tabi yalnızken girmem. yanimda mutlaka bayan vardır.. ama mecburiyetten giriyorum
Hayır girmesinden yana değilim... ayıptır
Yine ayıp bana göre seni bilemem...
Bilemem...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar