Valla hepsini bilmem ama benimki biraz seviyor. Çünkü ikimizde bu konuda aynıyiz bir tişört ihtiyacımız varsa ilk girdigimiz mağazaya bakar beğenirsek alır cikariz begenmezsek başka bir mağazaya girer kesin bisey alıp cikariz. Öyle hepsini tek tek gezmeyiz. Avm flan genelde alışveriş için değil yemek yemek kahve flan izlek için tercih ediyoruz çoğunlukla çünkü burda iş yerimize yakın bi avm var. Ama alışveriş seviyi yani girsin alsın. Beni arar genelde işte ayakkabı alicam gel gidip gezelim flan der bende arar çağırırım gelir yani of pof etmez dışarda kalıp mağazaya girmemezlik yapmaz.
Sevgilimi alışverişe götürürüm, oturur cafeye beklerim ama asla o mağazaya girmem. Karar veremediği bişey varsa gider yardımcı olur yine geri dönerim. Ben kendime bile alışveriş yapmaktan imtina eden bir adamım. Bir thsirt denerim, eğer kalıbı ve bedeni uymuşşa denemeden aynı thsirtün hoşuma giden tüm renklerini alırım. Uğraşamam denemeyle falan yapacağım diye.
Açıkçası, hem kendi ailemde hem etrafımda, isteyerek veya severek eşiyle ya da sevgilisiyle alışverişe giden birini görmedim. Hadi alıp dönelim havasındalar.😅
Özellikle aldığına bakmak isteyen denerken görmek isteyen de gördüm aksini sevmeyen de erkekten erkeğe değişiyor sanırım ama uzun alışverişler de sevmedikleri net😄