Sever
Sevmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkeklerin alışverişe çıkma tercihleri bireysel farklılıklara dayanır, bu yüzden genellemeler yapmak zor olabilir. Bazı erkekler alışverişe çıkmaktan keyif alırken, diğerleri daha az ilgili olabilir. Bazı erkekler alışverişe çıkmayı sevebilir çünkü moda, teknoloji veya diğer ilgi alanlarıyla ilgili ürünleri keşfetmek ve satın almak onlara keyif verebilir. Ayrıca, bir arkadaşları veya sevdikleriyle vakit geçirirken alışveriş yapmak hoş bir deneyim olabilir. Bununla birlikte, bazı erkekler alışverişe karşı daha az ilgili olabilir veya bu aktiviteyi sıkıcı bulabilir. Onlar için alışveriş, zaman kaybı veya gereksiz bir zahmet olarak algılanabilir. Bu durumda, daha pratik ve hedefe odaklı bir yaklaşım benimseyebilirler, belirli bir ürünü almak için hızlıca mağazaya gidip ihtiyaçlarını karşılamak isteyebilirler.
Çekin vurun beni kanım alsa damlamaz akmayı bırak damlamaz bile, bu nasıl bir alışveriş şekli yahu? işret ediyor raftan indiriyor açıyor eviriyor çeviriyor bakıyor ı ıhh bu olmaz diyerek mağazayı terk ediyor ve erkek orada tam bir öküs gibi kalıyor, tezgahtar ile göz göze gelmemek için verilen gayret anlatmakla bitmez
Biz böyle konularda daha düz varlıklarız
İncigine boncuğuna bakmayız
Olmuş ya da olmamıştır
Olduysa alır geçeriz
Bunalir erkekler böyle uzun alışverişlerde
Aynen erkekler bunalıyor alışveriş yapmaktan kadınlar kadar sevmiyor alışverişte uzun vakit geçirmeyi falan. Genelde en çok seven taraf biz kadınlarız
Cevap
10Cevap
Sevmez vallahi para versin isterse hiç gelmesin çok da önemli değil
Yani zaten erkeklerin yarısı sevmez. Kadınlar daha çok seviyor alışveriş yapmayı falan o yüzden erkekler genelde kendi başına alışverişe gitmeyi falan seviyor kadınlarla gidince daha çabuk sıkılıyor.
Hiç Watsons önünde saatlerce beklemeye niyetim yok.
Yani zaten erkeklerin hayatta beklemez kadınları öyle. Erkekler hiç sevmez uzun uzun alışveriş yapmayı falan. Genelde alışveriş yapmayı en çok seven taraf biz kadınlar uzun vakit geçirmeyi severiz.
Bence seviyorlar tabi bununda bir kısmı sevmeyenler var ama benim tüm erkek arkadaşlarım sevmiştir ve sürekli fikir sorar ona göre alırlar vs
Ahaba genelde bizim alışverişlerin sonu kötü bitiyor 😅
severim ama aynı mağazada 1 saat durmak değil
Karşımdaki benim için değerliyse gratise bile giderim
Bunu seven bir erkek çok nadiren bulunur)
Aynen çok nadir genelde alışveriş yapmayı seven erkek. Genelde erkekler sevmez alışveriş yapmayı öyle kadınlar gibi uzun uzun. Erkekler genelde çabuk sıkılan taraf olduğu için çabuk sıkılır.
Sevdiğim kadın olursa severim. Olmazsa sevmem.
Ben şahsen hiç sevmem
Sevmez
Aynen bencede sevmez. Erkekler alışveriş yaparken genelde çok çabuk sıkılırlar. Yani kadınlar kadar alışveriş yapmayı sevmezler o yüzden genelde em çok seven taraf bence biz kadınlar.
Bence genel olarak sevmez.
Aynen geneli zaten alışveriş yapmayı hiç sevmez. Genelde en çok alışveriş yapmayı seven taraf kadınlar olur erkekler uzun uzun zaman geçirmeyi sevmez alışveriş yaparken falan çabuk sıkılırlar.
Sevmezzz
Aynen bende katılıyorum erkekler öyle uzun uzun gezmeyi sevmez çünkü onlar genelde alacakları şeyi alıp çıkarlar öyle kadınlar gibi oyalanmayı pek sevmezler. Biz kadınlar uzun uzun gezeriz hiç sıkılmadan..
Sevmez inşallah ölmeden fenomen olacağını gorücez
Ben nefret ederim
Sevmez bence
Pek sevmem
Sevmez
Geneli Sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?