Çok vakit geçirdiği için
Sıkıldığı için
Çok para harcattığı için
Beklemekten sıkıldığı için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkekler genellikle kadınlardan farklı ilgi alanlarına sahip olabilirler. Alışveriş, moda veya süs eşyaları gibi konular erkeklerin öncelikli ilgi alanları arasında olmayabilir. Bu nedenle, alışverişe çıkmak onlar için daha az ilgi çekici veya keyifli bir aktivite olabilir. Alışveriş, kadınlar için bazen keyifli bir deneyimken, erkekler için daha fazla sabır ve bekleyiş gerektiren bir aktivite olabilir. Alışveriş merkezlerinde dolaşmak, mağaza mağaza dolaşmak veya çok fazla zaman harcamak, erkekler için daha az çekici olabilir. Kadınlar genellikle daha fazla inceleme yaparak, fiyat karşılaştırması yaparak veya farklı seçenekleri değerlendirerek alışveriş yaparlar. Erkekler ise genellikle daha hızlı bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla alışverişe çıkarlar. Bu farklı alışveriş tarzları, çiftler arasında bazen uyumsuzluk yaratabilir.
Sevgili ile alışverişe çıkmak gibi kavram baştan yanlış çünkü kadınlar alışverişte kendini bile kaybediyorken birlikte yapılan bir eylem olmaktan çıkıyor erkek kadının alışverişte yanında taşıdığı süsten baska bisey olmuyor. Tabi her koşulda istisnalar kaideyi bozmaz ama bu sevgililerin birlikte futbol maçına ya da araba yarısına gitmesiyle aynı mantık
Cevap
10Cevap
ben çıkarım bu güne kadar hiç sıkılmadım :)
beraber zaman geçirmek için güzel bir yöntem :)
Mağazalardaki her şey kadınlar için, erkeklerin sıkılması çok normal
5. ci bir şık koy Hepsi birden + İki kolu dolu olduğu için
Sevgilim yok ama yinede cevapladım sorunun cevabı çok beklediği için 😁🤣
Çünkü beklemekten yoruluyoruz ya da her şeyi taşıtıyorsunuz bize
Çünkü çok bekletiyorlar
Abi ömrünüz mağaza onunde beklemekle geçiyor
cebimizden para cıktığı icin
Ben cooooook seviyorumm
4 de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?