Erkekler neden alişverişi sevmez sevgilisinin / eşinin yaninda duracağina dişarida durmayi tercih eder? link :) ?
Erkegin alisverisi ne kadar sürer ?
Erkegin alisverisi ne kadar sürer ?
Alınacak şeyler zaten bellidir:
Mesela, kıçımıza bir pantolon, üstümüze bir gömlek ve de bir ayakkabı..
Sizin bunları, birbirine uydurmak için verdiğiniz gereksiz çaba, biz erkeklere göre çok saçma. Çünkü bizi, bunların olup-olmaması ilgilendiriyor; şekli ve birbirine yakışması vs. değil..
Hani, bakıyorsun dolaba ''pantolon bitmiş''
Gidip yenisini alıyorsun işte..
Yani, ha eve ekmek almışsın
Ha pantolon..
Ekmek almak için zibilyon tane fırın dolaşıp, 'ayy bu ekmeğin ucu çok yamuk'' diye düşünüp ekmek almamak ne kadar saçma olur değil mi?
Onun gibi düşün..
..
Hem para yok lan!
Alışverişi severiz. Sonuç olarak kendimize yeni bir kıyafet, cihaz vesair alıyoruz ama bunun bir adabı sınırı var arkadaş. Kadınlar bir dükkana giriyorlar ve bir daha çıkamıyorlar. Bir kıyafet ne kadar incelenebilir ki? 2 - 3 kıyafet alınıyor mağazadan ve rahat 30 dakika harcanıyor içerde. Diğer mağazalara da gidilecek. Doğal olarak kadınlarla birlikte alışverişe çıkmaktan nefret ediyoruz. Yiyecek alışverişi dersen, o başka. Onda pek fazla beklemek durmak yok.
Evden çıkmadan, kafamda alacağım parçalar bellidir.Alışverişe çıkılır, belli markalara girilir,önceden kafamda belirlediklerimden gözüme çarpan olursa bedeni bulunur,kasaya gidilir,ödeme yapılır.
Tüm bunlar max. 3 saat sürer.Alışverişle vakit harcamayı sevmiyorum, basit ve sıkıcı geliyor.Deneme kabinlerinde şahit olduğum konuşmaların da etkisi olabilir belki.Sıkıntı basıyor böyle yerlerde.
Soruna gelince, erkekler neden böyle, bunu en iyi kendileri ifade edebilirler.
Erkekler canta tasimamak icin alisverisi sevmiyor bence :)
<3 ~.~
alakası yok çanta taşımakta ne varki marketten mağaza vb arabaya kadar
Cevap
44Cevap
severiz de sizin gibi değil daha alışveri merkezinin kapasından içeri girer girmez alışveriş yapacağımız mağzayı belirler gider alır kasaya gider öder çıkar ve alışveriş merkezini terk ederiz :D
sonuç odaklı alcık daha .çok bakıpda kafa karıştırma :D
Erkekler alışverişi sever de, almayacağı onlarca şeye bakmayı sevmez.
Katılıyorum.
6 tane artı aldım, erkeklerin sesi oldum ama sorunun cevabı bu değil asdfasf :))
Başka zaman artık :) Unutmuşum gercekten seni :/
mesela bir tshört diyelim alacaksam mağzaya girerim rengini beğenirim DENEMEM bile bedenime hangisi uyarsa alır çıkarım, ama bayanlar o tshörtü deneyecek acaba şu daha mı iyi olur diyecek sonra onuda deneyecek baskasına gececek alacagı bir tshört tshört dışında ayakkabıyada bakılır ceketede bakılır tshört için girersin 2 saat çıkılmaz o magzadan erkek sinirden ölür offf varya yazarken bile deli oldum
Kuzum valla benim eski erkek arkadaşım severdi, çok şanslıydım fikir danışmanımdı ya benim. Kendide sürekli yapardı :)
Ay ne güzelmiş ya. =)
Evet daha çok severdi benden düşün artık ben sıkılırdımmm :)
Biz de seviyoruz alışverişi ama çok vakit harcamıyoruz şuna da bakayım buna da bakayım aa bunu da alayım şunu da alayım demiyoruz. Gitmeden önce ne alacağımızı koyuyoruz kafamızza gidip onu alıp çıkıyoruz. O foto biraz abartılmış ama gittiğim avm'lerde hiç görmedim böyle :)
Alışveriş yapmayı severim, bir şeyler almayı ve gezip dolaşıp çıkmayı severim. Fakat birkaç saat boyunca onlarca kıyafet deneyip, bir tanesini almayı ya da hiçbirini almadan çıkmaktan nefret ederim..
Ablam ile alışveriş yaparken kapıda bekliyorum Çünkü sıkılıyorum kız arkadaşlarımla yapamadım mecbur yanında durdum ben alırken genelde uzun sürmez direk sorarım elemana gider dener alırım
ay neyini sevsinler yaaa, ben de sevmiyorum ki, o mağazadan o mağazaya ay o olmadı yok bu olmadı, yok belki daha güzeli vardır, yok belki zıttırıpıftık filan anca :)
Yoo..
Ben alışveriş yapmayı çok severim, para dayanmıyor bu yüzden :/ sürekli güzel bi' şey gördüm mü alma isteği falan oluşuyor..şu bi' gerçekki alışverişte bi' bayan kadar olamayız tabiki..
Bu arada alışverişim max. 2 saat sürer..
çok geziyorum ben yaa. oda heryere gelir ama belli bir saatin sonunda yoruldum belim ağrıdı hadi artık falan der kıyamam <3
Sanırım bu konu da ben de erkeklere katılıyorum. hiç sevmem alışverişi gittiğim bir kaç mağaza var ne lazımsa alır çıkarım. maksimum 1-2 saat fazlası bunaltıyor beni.
ben severim. bu zamana kadar olan sevgililerimle de bir şeyler almayı alışverişe gitmeyi sevdim hep. hadi sıkıldım bırakalım diyenlerden değilim yani.
erkekler alışveriş yapmayı severler sevgili ve eşleri yanında yalı kazığı gibi idkilmeyi sevmezler ;)
Ben alacagım ürünü önce araştırırım ınternetten bakarım gidince direk alır giyerim max 30 dk durmusumdur bir mağazada oda karısıklıktan fılan yanı
hacım kadınlar neden futbol ızlemeyı sevmesse cevabı bununla es deger
alışverişten kaçılır mı en sonunda yanımdaki kız deli olur bu alışveriş çok uzun sürdü die ...
alışverişi seven erkeğin parası vardır sever... alışverişi sevmeyen erkeğin parası yoktur sevmez... bunda anlaşılmayacak birşey yok.. asıl mesele budur..
hiç sevmem gır dolan hele gıyım oldumu ıkı saat onu beğen bunu sec sıkıntı basar en uyuz oldugum sey zaten ablamla giderım genelde bısey alıncağı zaman ya da o alır ben gyerım
aynı yeri 10000 defa dolaşıp hiçbirşey almadan çıktıkları için
Saatlerce ayni yerde donup dolanip 'onu mu alsam bunu mu alsam ' muhabbetini sevmem. Erkekler de bunu sevmez.Alisverisi herkes sever
Alışverişe çıkalım mı <3
Ben alisverisi severim ama parayi bn vermicem ayriyetten Ben ve sevgilim olucak Nerde cokluk orda bokluk bunlar olursa her gun giderim alisverise :-)
ufak bir malzemeyi ya da eşyayı... iki saatte alamıyosunuz... al eşyayı ver parayı ...adamda sıkılıyor haliyle... hem para gidior cepten :Pp
çünkü uyuz ediyorsunuz ne gerekliyse alınır çıkılır birşey görseniz aaa ne güzel en 5 dk bakıyorsunuz alışveriş size sitres attırıyor bizi sitrese sokuyor
teşekkür ederim
beni bırak büyük bit eknoloji mağazasına akşam al :D
Sanirim biz erkekler sadece kadinlarla ic camasiri alisverisini severiz :)
Onlar neyi sevdi ki, bizi bile sevemediler pınçıklılar.
haha. lol
kadinlar susludur o yuzden bin magza gezerler:)
erkekler okadar giyime onem vermez yakisan olsun yeter..
15 dakıka en fazla ılk once begenır dener fıyatı sorar pazarlık yapar pazarlık yapar yanı 15 dakıkanın 14 u pazarlıkla gecer :D
Ben bile bazen gezerken, yorgunluğumu hissedersem sıkılıyorum.
sevmese bile yanında sevdiği kişi var diye katlananlar da var
Ben alışverişi severim ama sizin gibi orada 5 saat onu da alalım mı şunu da alalım mı diye takılmam.
ben hiç sevmem oldum olası nefret ettim alışverişden
Sevmezler mi:/saatlerce olunca bende yorulurum,anlıyorum.
iğrenç bir durum beklemekten nefret ediyorum gitsin kendi alsın beni niye götürüyor
birinci sorun : erkeler alışveriş sever...ama kadınla aynı ürünlere ilgi duymaz..
ikinicisi : dışarda dururu çünkü etraftaki kızlara bakar biraz da..
Yok ya, onlar sadece kadinlarla çikmayi pek sevmezler
neden kadınlar boş boşa lışverş yaparlar erkegin trazı bellidir tek secenekleri ve kalitesi vardır
cunku erkekler sadece alisii sever, verisi degil:) tamam igrenc bir espriydi ciktim gittim:)
:) aslında sevmiyorsada sevdirmek çok kolay...
paraları gideck beyfendikerin ondan :D
ben severim (: hele ki kızlarla
indirime tav olmuyoruz biz ...
Sevilesi bir tarafı yok ki be abi. :D
gördüm beğendim aldım.
ben sevıyorum yeterkı param olsun
kadınları beklemek sıkarda ondan :D
ben seviyorum alışverişi kim demiş :)
severiz alıp cıkarız kararsız değiliz cok gezmeyiz
cünkü para cıkıyorda ondan
yanlışın var.
severim