Çok sıkılırım 😑
Tutkuyla yaparım hiç sıkılmam😃
Duruma göre değişir🤔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam :)
Çünkü istisnasız her reyona girip ortalama 50 dk dolaştıktan sonra ben bunu beğenmedim deyip kadınların devam etmesi. 5 Parça eşya almaya diye çıkıp 12 saat alışveriş yapmak ve tüm saat boyunca torba taşımak koyuyor. Tabi birde makyaj malzemeleri alışverişine çıkıyorsanız toptan yandınız. 12 Tane aynı rengi getirirler ve size hangisi daha güzel diye sorarlar.
Onlar genelde pek öyle sevmezler uzun uzun gezmeyi falan ondan çabuk sıkılırlar kadınlar erkeklere nazaran çok daha keyif alır erkekler hemen alıp çıkarlar öyle geziyim her yere uğriyim şeyinde değillerdir özellikle sevgilisiyle eşiyle gidiyosa çok çabuk sıkılır babamdan biliyorum kadınlar onların tam tersi uzun uzun gezmeyi alışveriş yapmayı severler işte erkekleri çabuk sıkan olayda bu şahsen ben olsam tek çıkarım yanımda götürüp onun dırdırınımı çekcem birde rahat alışveriş bile yapamaz insan öyle biri olunca yanında
Alışveriş yapmayı pek sevmezler veya yanlarında. Kalite düşkünü para harcamayı seven birileri vardır
. Çok beklemeyi sevmezler
. İstedikleri hiç bir şey o an yoktur
. Canları sıkkındır
. Yoğunlardır bakıp 2 dakika çıkarım havasındadırlar. Erkekleri alışverişte eğlendirmek karşıdakine bağlıdır aslında, sırf reyonlar arasında kaybolmak yerine arada oyun yerlerine veya sinemaya yemek yemeye gidilebilir.
Onlar genelde pek öyle sevmezler uzun uzun gezmeyi falan ondan çabuk sıkılırlar kadınlar erkeklere nazaran çok daha keyif alır erkekler hemen alıp çıkarlar öyle geziyim her yere uğriyim şeyinde değillerdir özellikle sevgilisiyle eşiyle gidiyosa çok çabuk sıkılır babamdan biliyorum 😄
Cevap
21Cevap
Onlar genelde pek öyle sevmezler uzun uzun gezmeyi falan ondan çabuk sıkılırlar kadınlar erkeklere nazaran çok daha keyif alır erkekler hemen alıp çıkarlar öyle geziyim her yere uğriyim şeyinde değillerdir özellikle sevgilisiyle eşiyle gidiyosa çok çabuk sıkılır babamdan biliyorum
Onlar genelde pek öyle sevmezler uzun uzun gezmeyi falan ondan çabuk sıkılırlar kadınlar erkeklere nazaran çok daha keyif alır erkekler hemen alıp çıkarlar öyle geziyim her yere uğriyim şeyinde değillerdir özellikle sevgilisiyle eşiyle gidiyosa çok çabuk sıkılır babamdan biliyorum
ben sıkılmam alışveriş hoşuma gider
ha şu durum var daha çok giyip üzerine yapılan alışverişler sıkabilir
çünkü düşünme durumu çok fazla oluyor
alayım mı almayayım mı
şunu deneyim bunu deneyim o daha güzeldi hangisi diye diye ayakta 2 saat beklemek aslında herkesi sıkar
Onlar genelde pek öyle sevmezler uzun uzun gezmeyi falan ondan çabuk sıkılırlar kadınlar erkeklere nazaran çok daha keyif alır erkekler hemen alıp çıkarlar öyle geziyim her yere uğriyim şeyinde değillerdir özellikle sevgilisiyle eşiyle gidiyosa çok çabuk sıkılır babamdan biliyorum 😄
Çünkü kadınlar çok fazla karasız kaldıkları ve devamlı olarak fikir değişikliği yaptıkları için erkekler de sıkılır ve bir kadın bir mağazadan bir saatte çıkamaz çok fazla oyalanır.
Sizin yüzünüzden 10 dakikalık alışverişi 1 saatte yapıyorsunuz ve hiç bir şey almadan çıkıyorsunuz biz hızlı hızlı yapıyoruz sizin kadar sevmiyoruz alışverişi ama siz sanki alışverişi bedavaya yapıyormuşsunuz gibisiniz nasıl bir fantaziniz varsa artık
Alacağı bellidir, ne kadar ödeyeceğini de kafadan bilir. Girer, alır ve çıkar. Kadınlar işi fazla uzatıyor.
Çünkü erkekler sadece ihtiyacı olan şeye bakar alır ve gider
Alışveriş için efor ve zaman kaybını sevmezler.
Hele üstüne para veriyorsa.
Hayir aksine alışverişi severim. Bir de üstüne bir kafede oturup kahve içeceksin karşılıklı miss 👍
Ne lazimsa liste yapilir gidilir alinir. Tek tek tum urunleri elleyip koklamiyoruz sizin gibi.
Oooooofffff lütfen ya lütfen ama bunu sormayın sorusu bile seviyor beni 🤷
Erkekler uzun uzun alışveriş yapmayı sevemz kendine yakışanı seçer parasına da önem vermez alır çıkar ama kadınlar öyle değil çok detaycı kadınlar
Kendileri yapmayıp sadece taşımak için kullanıldıkları için
alışverişe çıkmak zaten genel olarak sıkıcı bir şey
en iyisi internetten almak
Saatlerce alış veriş yapmanın mantığı ne? O yüzden sıkıcı. Genellikle kısa sürer alış verişlerim.
Alışveriş**
Bana faydası yok, aksine zararı varsa elbet sıkılırım.
Gereksiz olarak gezdiğimiz için sıkılıyorum.
Çünkü zevkli bir yanı yok
Hesap bize giriyor diye
Para gidiyor para
Henüz bir kadınla alışveriş yapmadım
Cünkü kadınlar cok boş şeyler aldıkları icin
Ben hiç sıkılmam.
hiç sikilmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?