Eziyettir
Keyiftir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim mağaza dolaşmam bundan ibaret... Hiç zevk almıyorum.
-Ayy şu güzelmiş hayatım.
-Al
-Ayy şu da çok güzel
-Onu da al
-Şunun mavisi mi kırmızısı mı hayatım
-İkisini de al
-Şunu da alayım mı?
-Al lan al.
Ben zaten sevgiliyle asla avm de dolaşamam çünkü ürünlere bakmaktan yanımdakini unutuyorum şaka diğil yanlız🙈 bide şöyle bişi var yani ben o mağzadan diğerine giderken peşimden onu çanta gibi sürüklemek istemem hem benide engeller yani sürekli dip dibe duramam düşüncesi bile darlıyo beni🙄
Cevap
9Cevap
Sevdiğim kadınla olduktan sonrası önemli değil benim için.
evet ama kendime alırken değil tabi bulursam istediğim şeyi :D
Teknolojı mağazası ise güzel diğer türlü eziyet
Zaten erkekler teknolojik ürünlere bayılırlar. Öyle bir mağazada gezmek bence onların çok hoşuna gider. Genelde erkekler pek haz etmez alışveriş yapmaktan falan. Ama sevdikleri bir mağaza olursa keyif alırlar.
Çünkü ilgi alanımız bizim oyuncaklarımız onlar
Ruhum daralıyor.
Evet erkekler genelde sevmez alışveriş yapmayı. O yüzden çok çabuk canları sıkılıyor olabilir diye düşünüyorum. Onlar biz kadınlar gibi uzun uzun gezmeyi sevmezler. Biz tam tersi uzun uzun gezeriz..
şu an marketteyim gene bir kadın yüzünden 😩
Bırakın da öleyim :D :D :D
Ben seviyorum da 1 saatten sonra çekilmiyor
kalabalık değilse güzeldir
eziyet
Evet genelde erkekler sevmez öyle mağaza gezmeyi onlar için genelde keyif değil eziyet olur. Biz kadınlar severiz tam tersi uzun uzun gezmeyi alışverişte vakit geçirmeyi falan. Erkekler sıkılır hemen..
ben anlıyorum. aynı mağazada 1 saat durmak sıkar.
ben 1 saatte avmyi bitiriyorum. çok çeşit yok ve pahalı
zaten giydiğim şeyler tamam kenarda
avmye gidip onlarca şey almam
kızlarla gezmek avmye gitmek falan keyifli
hem eziyet hem keyifli :D
Evetttt
Aynen erkekler hiç sevmez zaten alışveriş yapmayı falan. Bence eziyet diye düşünüyorum ben erkekler için mağaza gezmek. Erkekler genelde kadınlar gibi uzun uzun gezmeyi sevmez sıkılırlar öyle.
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?