Kadınlarla
Erkeklerle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkisiyle de işkence gibi. Abimle ne zaman alışverişe gitsek asla kendi bakmıyor. Ben seçip gösteriyorum arasından seçmesi için, hepsi aynı diyor geçiştiriyor. Dene dediğimde de 'daha kaç tane deneyeceğim!' diyerek daha ilk giyside homurdanmaya başlıyor. Kız arkadaşlarım ile gittiğimde de kabinden çıkmıyorlar. İki saat aynı rafa bakıyorlar. Şahsen ben direk aklımda olan bir modelle gittiğim için sadece ona odaklanıyorum ve benim alışverişim çok kısa sürüyor. Çok zor olmasa gerek ya seçmek :D
Cevap
9Cevap
Bence erkekler daha çok sıkılır
Aynen bencede erkekler çok daha çabuk sıkılır. Çünkü onlar genelde uzun uzun gezmeyi sevmezler bu yüzden bu durumdan çok çabuk sıkılırlar. Kadınlar ise tam tersi uzun uzun gezmeyi sever.
sevdiğin insanla alışveriş yapmak eğlenceli fakat genelde çok uzun süre yapınca bıktırıyorsunuz. ayrılma nedeni bile olur.
Aynen sevdiğin biri ile güzel geçebilir. Erkekler genelde çabuk sıkılan taraf olduğu için çabuk sıkılıyor. O yüzden erkeklere biraz işkence gibi gelebilir bu durum. Kadınlar sevdiği için sıkılmaz.
çabuk sıkılan taraf değil de alışveriş gereksiz geliyor çoğu zaman daha annemden biliyorum. pazarda 2,3 saat takılıyoruz çok boş geliyor.
o kadar süreyi daha verimli doldurabileceğimize inanıyoruz. yine sevdiğimiz kişiyle. harici diğer dediğiniz hepsine katılıyorum 🙏🏻
Kadınlarla alışverişe mi gidilir aw onun yerine agalarla gitmek çok daha eğlenceli
Yani zaten erkekler seçmez ki pek sevgilisi veya eşi ile alışverişe gitmeyi. Çünkü kadınlar alışveriş yaparken çok fazla vakit geçiren taraf olduğu için çok çabuk sıkılıyor olabilirler. O yüzden erkeklerde arkadaşlarıyla gitmeyi tercih ediyor.
Kadınlarla.
Ben kadınım bana bile işkence gibi geliyor.
Kadınlar kadınlarla, erkekler erkeklerle alışveriş yapmalı bence. Ortak zevklerimin olmadığı bir insanla alışverişe çıkmak istemem.
Aynen öyle katılıyorum. Benimle aynı şeyleri sevmeyen biriyle alışverişe değil hiçbir ortama girmem ben. Benimle ortak zevklerinin olması gerekiyor benimle vakit geçirmeyi sevmeyen biri ile işim olmaz zaten.
ben hiç bir kadınla alışveriş yapmadım ama eğlenirim bir kadınla alışveriş yapmak... Özellikle tüm avm deki mağazaları bana gezdirirse bu hoşuma gider...
Erkekler hemen sıkılıyor ya 😒
Aynen genelde erkekler daha çabuk sıkılan taraf oluyor bence. Kadınlar zaten alışveriş yapmayı çok seviyor o yüzden kadınlar için alışveriş her zaman keyifli geçiyor. Ama erkekler için öyle değil maalesef
Ay bence erkeklerle. Tat vermiyorlar.
Bencede. Erkeklerle keyifli geçmiyor. Babamdan biliyorum hiç sevmez öyle alışverişe falan çıkmayı çıksada uzun uzun gezmez öyle. Kadınlar daha uzun uzun gezmeyi sever tam tersi olunca sıkılıyorlar
Prenses tüm mağazaları illaki dolaşıcak gerçekten kanser eden bir durum beyler Avm'ye gitmeyin sakın akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.
Kadın tabii ki. Detaylara kalıyorlar.
Erkekler eziyet
Kadınlar tabii.
Erkeklere
Kadınlarla
Erkekler
Bencede erkeklerle. Çünkü erkekler genelde daha çabuk sıkılan taraf. Kadınlar alışveriş yaparken keyif alıyor o yüzden alışveriş yapmak kadınları fazla sıkmıyor. Erkekler sevmediği için çabuk sıkılıyor.
Kadinlarla
Erkek alışverişi sıkıcı
@SBEÇ914 ya ne alaka? Ben ödemem zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?