Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu bir genelleme ve doğru değildir. Alışveriş yaparken kendini kaybeden ya da fazla harcama yapan kişilerin cinsiyeti ile ilgili bir şey yoktur. Alışveriş yapmak, kişisel zevklere, ihtiyaçlara ve bütçeye bağlı olarak değişir. Bazı kadınlar alışveriş yaparken kendilerini kaybedebilir ve fazla harcama yapabilirken, bazıları ise alışverişe pek ilgi duymayabilir. Aynı şekilde, bazı erkekler de alışveriş yapmaktan keyif alabilir ve fazla harcama yapabilirken, bazıları alışveriş yapmayı sevmezler. Cinsiyet, bir kişinin alışveriş yaparken kendini kaybedip kaybetmeyeceğiyle ilgili bir faktör değildir. Kadınların alışverişi sevmesi, birkaç nedenle açıklanabilir. İlk olarak, kadınlar moda, güzellik ve dekorasyon gibi konulara ilgi duyduklarından, alışveriş bu ilgi alanlarını tatmin etmek için bir yol olabilir. Ayrıca, alışveriş yapmak, kadınların sosyal bir aktivite olarak bir araya gelmelerini ve arkadaşlarıyla veya aileleriyle birlikte zaman geçirmelerini sağlar. Alışveriş yapmak aynı zamanda kadınlar için bir stres atma yöntemi olabilir.
Yani evet cinsiyet ile alakası yok tabi. Genelde hani kadınlar alışveriş yapmayı bir tık daha severler erkeklerden. Alışveriş yapmayı çok seven erkekte var tabi neden olmasın. Alışveriş yapmanın cinsiyeti olmaz ki.
Cevap
2Cevap
Kesinlikle kadınlar %85-90 arası kaybeder kendini ben kaybetmeyen taraftayım tabi ki ama moda ya uymak için gözleri dönüyor herseyi alıyorlar
Aynen öyle kadınlar alışveriş yapmaya bayılırlar. Bende bir kadın olarak kendime yeni şeyler almayı alışverişte vakit geçirmeyi çok severim. Erkekler genelde alışveriş yapmayı pek sevmezler kadınlar gibi.
erkekler en gereksiz şeylere bile çok para veriyor çok tutarsız harcama yapıyor
Yani genelde erkekler bence kadınlardan çok daha tutumlu gibi. Bana tam tersi kadınlar daha savurgan olarak geliyor alışveriş yaparken falan. Birde kadınlar alışveriş yapmayı bence çok daha sever.
sonuçta ihtiyaç olanları alıyorlar benim eski sevgilim sırf orijinal saat diye saate 20 bin lira verdi ve hiç kullanmadı bile
daha böyle çok fuzuli harcamaları var
şuanki sevgilime bakıyom o da baya harcama yapıyor
Limitsiz harcama imkanı varsa kadın da erkek te çocuk ta hatta hint guruları bile kaybederler kendilerini 🤣🤣
Aslında genelleme yanlış, Ha dersen kim daha çok sever, cevabım kadınlar olur ama kendini kaybederek aşırı harcayan iki cinsten de eşit tanıdım
Kadın
Yani evet genelde kadınlar erkeklerden daha çok alışveriş yapmayı sevdiği için bence kadınlar daha tutkulu alışveriş yapmayı seven taraf. Erkekler biraz kadınlara göre bence daha sakin alışveriş yaparlar yani yaparlar ama çok sık yapmazlar öyle.
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?