
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar kontrol edemez gibi bir algı söz konusu. Gerçekten biraz baktığımız zaman bu algı gerçeği yansıtıyor. Ben yine de kişiden kişiye göre değişiklik gösterdiğini düşünüyorum. Her ne kadar kadınlar kontrol edemez gibi gözükse de kendisini kontrol edemeyen erkekler de mevcut. Sadece biraz daha az sayıda oldukları için ön plana çıkmadıklarını düşünüyorum.
Kadınlar alışveriş yapmayı çok severler erkekler genelde beğendiğini hemen alır kadınlar öyle değil en az bir kaç mağaza gezerler en son karar verirler birşeyler alıp almamak için 😊
Aynen öyle genelde kadınlar kendini hiç kontrol edemiyor alışveriş yaparken falan. Yani öyle uzun uzun gezmeyi seven biriyiz biz kadınlar öyle erkekler gibi hemen alacağımız şeyi alıp çıkmayız genelde.
Cevap
8Cevap
Genelde kadınlar kontrol edemezler kendini ama kişiye göre yine de değişir bazı kadınlar alışverişten sıkılır mesela ben daha görmedim ama
Kadınlar tabiki evde liste yapılır markete gidince listeye bakmadan araba dolar sonra listeye bakarlar 😅
Aynen öyle genelde kadınlar her gördüğü şeyi alır bakmadan listeye falan. O yüzden bence biz kadınlar biraz daha kendimizi kontrol edemiyoruz alışveriş falan yaparken. Yine erkekler daha iyi kontrol edebiliyorlar.
Bunun cevabı zaten belli ama bazen istisnai erkeklerde var
Aynen öyle yani sadece kadın seviyor diye bir kural yok. Bazı erkeklerde alışveriş tutkunu olabiliyor. Yani ama genelde kendini alışveriş yaparken falan hiç kontrol edemeyen taraf kadınlar diye düşünüyorum
Kişiden kisiye değişir bu. Alışveriş bağımlısı olan herkes kendini kontrol edemez djdjssj. Benim gibi.
kadınlar alışverişi erkeklerden daha çok sever ve yaparlar bu bir gerçek...
Aynen öyle daha çok severiz hemde uzun uzun vakit geçiririz alışveriş yaparken. Bu yüzden bence kendini kontrol edemeyen taraf bence kadınlardır. Erkekler bu konuda kendini kontrol edebiliyor.
Biz kadınlar kaptırıp gidiyoruz😅
Kişiden kişiye değişir bu
Kadınlar.
Aynen bende aynı fikirdeyim sizin ile genelde kadınlar daha çok kaptırıyor alışveriş yaparken falan. O yüzden kendini alışveriş yaparken kontrol edemeyen taraf bence erkekler değil kadınlar.
Genellikle kadınlar
Aynen bende aynı fikirdeyim. Kadınlar alışverişte genelde uzun uzun gezer. Canının istediği herşeyi alır hiç dert etmeden o yüzden kendini kontrol etmede zorluk yaşayan bence kadınlar diye düşünüyorum
Kadinlar tabiki
Kadınlar bence
kadınlar
Kadinlar
Genelde kadınlar
Kadınlarrr
Kadınlar
Evet bencede kadınlar. Kadınlar genelde alışveriş yapmayı sevdiği için genelde kendini kontrol etmede de çok zorlanır. Erkekler tam tersi bu durumda kendini yeterince kontrol edebiliyor diye düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?