Ben alışveriş severim açıkçası. Kendimi mutlu hissediyorum :) Genelde kadınlar da öyledir. Ama erkekler neden değil? Bir şeyler almak güzel değil mi? :)
Kadınlar alışverişten keyif alırken erkekler neden gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalır?
İşte burada kadın aklı ekle aklı devreye giriyor. Kadınlar detaycı olarak düşündükleri için genel olarak alış-veriş yaparken de her şeyi deneyip öyle alırlar. Ama erkekler sonuç odaklı düşündüğü için erkek sadece parası ne kadar diye düşünür. Bulduğu şey hem ucuz olsun hemde üstüne yakıştıysa tamamdır.
Şahsen alışveriş yapmayı cok sevıyorum :D Kız arkadasım oldugu zamanlar ne zaman sinemaya gitsek, ordan da alışverişe geçerdik rutin di yani ama 2. veya 3. saatten sonra bunalım gelmeye baslıyor. :D ve bir erkek için 3 saat yeterınce anlayıslı bir süre diye dusunuyorum :D İyi sabahlar...
Ben keyif almıyorum. Hızlı alısveriş ederim zaten. Genelde internetten hallediyorum. Ben erkekleri çok iyi anlayabiliyorum. Alışveris düşkünü bir arkadaşa eşlik ettim mi çok mutsuz oluyorum. Çıkar, dene nasıl olmuş... çıkar dene nasıl olmuş... bitmiyor bitmiyor...
Erkekler gercekten gerekli bulduklari seyi alir.. belli bir magazaya gider ordan uygun olani dener secer alir. Biz bir elbise diye gideriz altina corap ayakkabı canta alir eve donerken parfüme kadar aliriz. Kadinin maddi gucu varsa onun icin uygun ve güzel olan her sey ihtiyactir..
Çünkü biz bir avm de saatlerimizi harcamıyoruz :P Ne istediğimizi biliyor, giriyor ve alıyoruz. Ama kadınlar öyle değil. Bir mağazaya bakayım diyorlar, alıyorlar. Sonra başka bir mağaza görüyorlar. Giriyorlar, sonra başka, sonra başka derken.. Saat olmuş akşam 9 :))
Cevap Basit. Erkek alacağı şeyi bilir. İhtiyacı neyse ona göre gider mağazaya. Gömlek mi lazım Direkt gömleklere bakar ve cıkar :D Kadın ise tam tersi alışveriş yapmak için ihtiyacı olup olmaması değil keyfi vb de gitmektedirler ve o an gözler fıldır fıldır tabi :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı.
Almak güzel. Görmek lazım. Onu dene şunu dene. Arada yeni denedigin kıyafetle ortamda çalan müzikte dans et. Podyum misali bir yürüyüş yap. Giyinmeyecegin kıyafetleri dene biraz daha gül. 😂 hoşuma gidiyor. Arada kız arkadaşlarla çıktığımda beğenmediğimiz kıyafetler üzerinden üstümüzde duruşuna puan veriyoruz
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Biz hemen malın iyisini görür alırız ama siz kadınlar çok fazla detaylarına takılırsınız, süsü, püsü, rengi vs gibi çok uğraşıyorsunuz :) Ne gerek var bu kadar uğraşmaya ne giyseniz yakışır size yahu :)
Evrimsel bit durum olabilir dişilerin güzel gözükmek istemesi bazı kuşlar falan kendini çiftleşmedrn önce beğendirmek için kanatlarını falan açıp birşeyler yapıyordu erkekler ise kendini daha güçlü sağlıklı erkeksi göstermeye çalışıyor
Bir şeyler almak elbet güzel ama, ilk girdiğin mağazadan beğenmeyip akabinde 10 tane mağazs gezip eninde sonunda dönüp gene ilk mağazadan almak kötü bişey 🙂 biz onu yapıyoruz işte, sonra ki 10 mağazayı meşgul etmiyoruz...
Avm avm gezemem sıkılırım denemeden alıp çıkarım ihtiyacım yoksa asla alışverişe gitmek adetim değildir vitrin vitrin gezemem genelde büyük markaların sanal alışverişi tercihim bende daraliyorum bazen yani erkekler de haklı
En İyi Cevaplar