Kızlar ne düşünüyor bu konuda : sevgiliniz/eşiniz gitsin ister miydiniz? Erkekler : giden gitmeyi düşünen var mı? Bence erkek için biraz fazla merkezler salonlar falan.
Erkeklerin de güzellik merkezine gitmeleri gerekli mi?
Sahsi gorusum erkegin bakimini kadini yapmali. ya da ben erkegimle ilgilenmeyi seviyorum. yanak tuylerini ben temizlerim. tirnaklarini keserim, torpulerim, siyah noktalari varsa yatiririm dizime yuzunu temizlerim maskesini yaparim. ayak tirnaklarini da keserim. ben sevgilime bakim yapmayi seviyorum. guzellik merkezlerine oara dokmesine gerek yok. birde su mesele var. kimsenin de ona dokunmasina gerek yok. ben tum bakimini yaoarim yeter ki o mutlu olsun ve yeter ki hic kimse dokunmasin..
Tabi tabi, bir erkek olarak kendime bakıyorum ve iş yoğunluğunda özellikle siyah noktalar oluşuyor yağ vs.. den dolayı. Bakım bir titizliktir bence. Bunu böyle algılamalıyız.
Bence gitmeliler, tüylerini falan aldırıp bir manikür pedikür yaptirmalilar.. Benim erkek arkadaşım çok bakimsizlasti, bana anlatmadığı bir derdi olabilir mi acaba? Sakallarını cami hocası gibi uzattı, öyle diyim..
En İyi Cevaplar