Makyaj eşyalarımı yenilemek istiyorum ama yanlış ürün mü alıyorum hep ne oluyor bilmiyorum, aldıklarım yüzümde güzel durmuyor, uçup gidiyor hemen
2 ay
Makyaj eşyalarımı yenilemek istiyorum ama yanlış ürün mü alıyorum hep ne oluyor bilmiyorum, aldıklarım yüzümde güzel durmuyor, uçup gidiyor hemen
Deneyimime göre, öncelikle dudak ve gözlerin için hafif, suya dayanıklı bazlar kullan, ardından kalıcı cilt bazı ve fixatif sprey alırsan makyajın daha uzun kalır. Bu iki adım makyajın uçmasını engeller.
Ben hiç makyaj yapmadım ama ilk okulda sivilcem çıkmıştı kapamak için annemin fondoten sürüp zenci gibi okula gitmiştim hoca ne gülmüştü ya 🙄kadın milleti diğil mi hepiniz aynısınız 🥲 şimdi poşet geçirip çıkıyorum bende pek değişiklik yok sizde durumlar ne haşin kurt bakışlarımı soldurdu zalım ülke kadınları pu 🙃🙃
Güzel kızım Lisbeth 💕
Bence önce ten ürününden başla, çünkü makyajın güzel durmamasının en büyük sebebi bu oluyor. Cildine uygun ince yapılı bir fondöten ya da renkli nemlendirici, suya dayanıklı bir maskara, kalıcı likit bir allık, transparan pudra ve dudak nemlendiricisi + kalıcı bir dudak rengi seni çok değiştirir 💄✨
İstersen cilt tipini yaz, daha net yönlendireyim 🌸
Cevap
6Cevap
Lykd kullanır kadınlar
Maybelline lash sensational maskara
Flormar extreme tattoo göz kalemi siyah ve mürdüm olan
Loreal Paris color riche 601 worth it ruj
Mac kinda s*xy (sansür yiyebilir diye (: )
Uzun zamandır makyaj yapmıyorum, yaptığım dönemlerde de hiç kapatıcı fondöten kontür falan kullanmadım.
ben fondöten ve kapatıcı hariç herşeyimden memnunum gibi yani kendi vücut tipine gore alman lazim bazi seyleri mesela ben Bir sürü influencerda gördüklerime bir ton para dokup aldim ama hicbiri yuzume uymadi soyuldu bildigin
ben de de aynı durum var marka önerisi istiyorum işte şu markanın kapatıcı ya da şu markanın farı çok iyi şeklinde
ben iyi bir şey bulamadiğim icin sana almaman gerekenleri soyleyebilirim mesela fit me kapatici ya da flormarin kapaticisi cok fena turunculasiyor sakin alma
estee lauder fondöten
nars kapatıcı
dior rouge allık
ysl göz kalemi
lancome rimel
yuksek fiyatlı olarak bunları kullanıyorum memnunum
Cildini ölü deriden arındırırsan çoğu malzeme yüzüne daha iyi oturuyor, makyaj daha kalıcı oluyor.
Flormar oje, luis bien saç spreyi, Cire Aseptine gül kremi
Kalite o kadar düştü ki yüzün ile alakalı değil bence
Makyaj ürünü değilde mac glow play nemlendiricsinden memnunum iyi nemlendiriyor.
İdmid sürme ve Golden Rose rujlar
Hiç makyaj yapmam
Kullandığım makyaj ürünü yok
Bana hangisi yakışır diyorsam odur
Makyaj bazı kullan makyaj bıtısi sabitle spreyle
Hangi ürünü alayım peki
Uygun Fiyatlı mı
Lykd alabılırsın
fark etmez fiyatı iyi ürün olsunda
Çbs, marhall, filli boya vs
Su belki
Kullanmıyorum